2010.04.28. 23:28:39
na, igyekszem objektív lenni, az elfogyasztott x sör ellenére is. (a helyesírást majd átnézem utólag.)
szóval: több dimenziója van a dolognak, először az edzőkről. sajnos nagyjából erre számítottam. az van, hogy sem a kinti meccsen, sem most nem sikerült Guardiolának olyat húznia, amivel Mourinho fölé kerekedett volna, érthetetlen, hogy Henry végigüli a két meccset, és hogy hagyja a csapatot Alves siralmas beadásait erőltetni.
a bírókról: Olegário, Mourinho régi haverja egyértelműen az Internek kedvezett, De Bleekere inkább hülye volt, és szerepelni akart, de a meg nem adott gólt most nem varrom a nyakába, mert én esküszöm úgy láttam, hogy Piqué viszont lesen volt. lehet, hogy nem, de akkor az már a sör miatt van, hogy flesselek. Motta kiállítása viszont teljesen jogos volt, előtte volt már sárgája, sőt, szándékos ütés ugye elvileg egyből helló. a digisporton valószínűleg mindenkinek csokis lett a nyelve, úgy istenítették az Intert, szánalmas, elfogult, szakmaiatlan bagázs - egyáltalán Bozsik Péter mi a f***t keres egy BL-elődöntőben, mint szakkommentátor? csak annyit mondanék neki, hogy MÁLTA, ahol a cipész meg a benzinkutas elverték a fejenként havi három milliót kereső magyar válogatottját, hagyjuk már, 0 az az ember.
de hogy az Inter 10 emberrel is le tudja venni Xavit és Messit IS, hát az nekem teljesen hihetetlen volt. ahogy ment az idő, egyre idegesebb lettem, mondván hogy akkor most egy darab Cambiasso lekapja őket együtt? na jó, mondjuk Messi le lett kapva azáltal, hogy középre húzva játszott, nem volt meg a szükséges területe. lehet, hogy ez, vagy egy ehhez hasonló stratégia bejött a Real ellen, de Pepnek látnia kellett volna, ha mást nem, akkor az első meccs után, hogy ez az Inter nem a Real.
Ibrahimovic meg csak azért van, hogy kilegyen a létszám, már sokadszor. jó, oké, a Xerez meg ilyenek ellen gólokat rúg, de lehet kövezni, szerintem baromi rossz vétel volt. de hogy amikor cserélünk, akkor is a -hát, fogalmazzunk szépen- harmatos és tapasztalatlan Jeffrén áll be, és nem a rutinos és már ezer ilyen szituációban részt vett Henry, hát az külön megérne egy misét szerintem. mint ahogy az is, hogy a meccsen kimagaslóan Piqué a legjobb emberünk, amikor a teljes támadósor becsődöl, akkor előremegy és ő lő gólt, mert ma még az egyébként -hál'Istennek- sokat próbálkozó Pedrónak se jött össze. a többiek meg féltek az átlövéstől, mindig egy passzal tovább, ne nekem kelljen elrúgni, jajj mi lesz akkor, így nem lehet játszani, ez sz@r. már elnézést, de így gondolom. Iniesta pedig leírhatatlanul hiányzott. az is durva, hogy két kombinatív embert le tud kapni az Inter, de ha lett volna egy harmadik is, akkor szerintem néztek volna, mint kezdő b**i a gőzfürdőben. tudomásul kell venni, hogy Keita nem tudja őt pótolni, Busquets meg védekezésben ilyen szinten súlytalan. hehh, na még ma fogok inni asszem. elnézést, ha olyanokat írtam volna, amik megengedhetetlenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Agypiercing 2010.04.28. 23:30:27-kor.
Visca el Barça!