Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neten nézem a meccset és nem magyar a kommentátor úgyhogy nem igazán értettem hogy kik jönnek le.Barca_10 írta:A kommentátor már mondta,hogy jön Ini és Villa.Akik lemennek szerintem Keita és Bojan lesznek.Mindketten halványak voltak ma.D.Villa írta:Villa melegít!!!
Remélem bejön!
kanty írta: Fejemet mernél rátenni, h Villa nem fog játszani. Ő a Gamperen fog bemutatkozni.
Akkor ez a megoldás a s*ggnyalás ellen hogy oltod mert Pedrot tulajdonképpen jobban bírod?albicelesteX írta:Játszott Ő már ott.Nem csak erről a meccsről beszélek,hanem azt,hogy mióta felkerült azóta mindeki csak nyalja a s*ggét és ehhez képest amekkora elvárások vannak felé annál jóval kevessebbet tesz az asztalra,de ha már belebotlik a labdába akkor már Ő az Isten.Pedro egy év alatt többet mutatott az első csapatnál mint Bojan.
A kommentátor már mondta,hogy jön Ini és Villa.Akik lemennek szerintem Keita és Bojan lesznek.Mindketten halványak voltak ma.D.Villa írta:Villa melegít!!!
Remélem bejön!
Hát mondjuk az év elején sérülés hátráltatta, s az akkor jó formájából kizökkent, szerintem sok van még benne, csak kell valami , ami felrázza, örülnék egy kölcsönszerződésnek, amúgy egy olyan labdát sem kapott , amivel egyből kapunak indulhatott volna, ennek ellenére MÉG nem az igazialbicelesteX írta:Játszott Ő már ott.Nem csak erről a meccsről beszélek,hanem azt,hogy mióta felkerült azóta mindeki csak nyalja a s*ggét és ehhez képest amekkora elvárások vannak felé annál jóval kevessebbet tesz az asztalra,de ha már belebotlik a labdába akkor már Ő az Isten.Pedro egy év alatt többet mutatott az első csapatnál mint Bojan.
Már csak 46Fecooo írta:már csak 47 gól hiányzik a rekordhoz
Ezt mindig megkérdezed,de nem ide tartozik.-->OFFtopicsalvatore írta:tudom,hogy ez nemtartozik ide,de szerintetek nemhasonlít Sandro Rosell a Két pasi meg egy kicsiből Elen-re??
Sport lehozta ezt a "pletykát", abban az volt, hogy még a padra sem nevezi Pep, így adva át az utolsó üzenetet, miszerint távoznia kell.bali 15 írta:Hihetetlenül nagy hülyeségeket mond a kommentátor.
"A Barcelona mindent megtesz hogy Ibrahimovichot eladja."
Majd ha egyszer végre középcsatárt fog játszani, akkor tessék kritizálni!albicelesteX írta:Bojan kevés!Nekem még mindig a túlsztárolt játékosok egyike.És bocsánat a fanoktól,de szerintem a leggyengébb tagja a keretnek a hozzá fűzött elvárásokhoz képest.
Nincsenek ott.Barca_10 írta:Én nem láttam őket a kispadon.De lehet,hogy csak az én szemem rossz
neztem en ischonggy írta:Valaki láttaa,hogy irja Escudé mezén a nevét? sqd...![]()
Barca_10 írta:
Én nem láttam őket a kispadon.De lehet,hogy csak az én szemem rossz