Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csakúgy mint én... de az utolsó 20 percet láttam legalább. Gólt viszont nem...MG írta:Hát ez az.Én is beszoptam.Miért nem a valós idő volt kitéve???
Haver, nincs meccs...FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
a digin....volt....FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
Tényleg olyan nehéz visszaolvasni 1 hozzászólást? Hogy rájöjj a dologra?FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
Dehogynemdeco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Cali írta:Melyikről szivem?deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Melyikről szivem?deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Zseniális.deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Ilyenkor játékstílust kéne váltani. Nem körömpasszokkal eljutni az ötösig hanem hosszú passzokkal és cselekkel a 16-osról vagy távolabbról rádurrantani vagy beadni. Lehet hogy jó ez a rövidpasszos játék de ilyen meccsekre kell egy B terv is.fanbarca írta:Már hogy lenne jó az x? A Barca szerintem nem x-re törekedik, ezzel a játékkal mondjuk igazad van, az x-et sem érdemeljük ki ....forlán10 írta:Ini!! Madjnem!! Nembaj, jó az x
Egyszerűen nem tudunk olyanok ellen játszani, akik az erőfocit képviselik .... Szörnyűű ..... és az a sok toszogatás ..... teljesen érthetetlen .....
Nem baj, vagyis baj, de ki lehet küszöbülni ...
Egyszer odaküldött neki a honfitárs Ansaldi, de más egyéb fizikai kontakt nem volt vele. Jól mozgott, jók voltak a betörései, amit szokott, jól passzolt, de látszik a kisebb meccshiány.albicelesteX írta:Üdv!Nem láttam a meccset az eredményt tudom,nekem oké.Messi érdekel!Hogy mozgott?Illetve ugye nem faragták és nem sérült meg?!
Hát ez az.Én is beszoptam.Miért nem a valós idő volt kitéve???pedro7 írta:De itt az oldalon szerintem mindig eu idő jelenik meg.thierryhenry írta:Más időzónában vannak az orszok...
Pl. amikor ázsiai túra van stb, akkor sem a helyi idő jelenik meg.
A másik, hogy 18:30, meg a 20:45 milyen időzóna különbség ?
[guote="MG"]én most valamit nagyon nem értek.nem most kellene kezdődnie a meccsnek???vagy most mi van???pedro7 írta:Most készültem leülni meccsnézéshez.
Kazany - Barcelona 20:45 az oldalon a következő meccseknél.
Cumi.
Miről maradtam le ?
De itt az oldalon szerintem mindig eu idő jelenik meg.thierryhenry írta:Más időzónában vannak az orszok...