Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg már megszoktam, hogy semmiből kapunk gólt. (sajnos)szajko írta:Abidal a legjobb eddig...
Kicsit idegesít,hogy megint 1 helyzete van az ellenfélnek és gól...nekünk meg volt 1 jó pár helyzet, meg 7 szöglet és semmi...
Bizzunk benne, hogy átmeneti örömről van szó.bence-barca írta:Szerintem meg most öröm Real drukkernek lenni
Szerintem meg most öröm Real drukkernek lenniReplay írta:Valami szörnyü lehet most Real-drukkernek lenni.
Nézve ezt a Barcát, ezzel a könnyed, szemet gyönyörködtető játékkal, majd látni azt a kinlódást, amit valószinüleg majd müvelnek a Depor ellen.
Először vezessünk kettővel legalább...bence-barca írta:Én HA 3 góllal vezetünk Jeffrent hoznám Messi helyett. Messi pihenne Jeffren meg legalább játszhatnadanko94 írta:Eddig jó a meccs, a második félidőben megnézném Thiago-t Keita vagy Masch helyett. A multkor elég bíztató volt a játéka...
Hát levette a labdát,és megpattant olyan furcsán,aztán védő elrúgta a labdát.csababarca írta:FCBMessi19 írta:Áhh Bojannak megint nincs szerencséje.
Sajnos ez nem szerencse kérdése.
Én HA 3 góllal vezetünk Jeffrent hoznám Messi helyett. Messi pihenne Jeffren meg legalább játszhatnadanko94 írta:Eddig jó a meccs, a második félidőben megnézném Thiago-t Keita vagy Masch helyett. A multkor elég bíztató volt a játéka...
FCBMessi19 írta:Áhh Bojannak megint nincs szerencséje.
Persze, h arra célzokFecooo írta:remélem ezzel arra célzol, h zseniálisan játszik ma!bence-barca írta:Abidal nem játszik sz@rul...
így tovább!
Nem nagyon, mert a két középhátvéd között játszik, mert felszaladhatnak így a szélsőhátvédnek. Maschénak az lenne a feladata, hogy elvegye labdát ellenféltől, és gyors passzal kontrára továbbítsa, csakhát Mallorca nem nagyon jön át a térfelén..SuperMessi írta:Masch ért már labdába?
remélem ezzel arra célzol, h zseniálisan játszik ma! rengeteget van játékban, jól védekezik, pontosan passzol, még helyzetbe is kerül!bence-barca írta:Abidal nem játszik sz@rul...