Élő közvetítések
Maxwell első gólja a barcában... Gratula!
sajnos azért látszik h nincs összeszokva a társaság...pl thiago beadására érkezni kellett volna. Sebaj, jobbak vagyunk az azért látszik!
ja viccesLPKeke írta:Bojan a csk! gyönyörű!!!

http://www.portalsportshd.net/p/canal-4.htmlbarcapowa írta:valaki egy linket a ma esti kupameccsrol tudna-e adni?
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
valaki egy linket a ma esti kupameccsrol tudna-e adni?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Bojan a csk! gyönyörű!!!
-
- Director del Fútbol
Bojan a csk! 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Kezdődik a Spanyol Kupa sorozat. Fog lehetőséget kapni bőven, ahogy dos Santos is. (és nem csak a kupában, a sok meccs miatt jobban kell majd rotálni)torrentkiller írta:Egyet értek az előttem szóló kollégával. Hasznosan játszott Villa, csak azok a fránya gólok...
Thiagorol menny annyit, ahogy játszhatna sokkal többet is, ezelatt a kevéske idő alatt is adott pár szép labdát.
Ide vidékre jó ez a kettő-null 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Megint az mint az előző meccseken: Gyenge helyzet kihasználás,Messi eldönti a meccset,de a lényeg megvan: a 3 pont.
Ugyanez nem mondtható el a kicsikről,akik nagyon jól játszottak,de 1-0ás vereséget szenvedtek a Huescától.
Ugyanez nem mondtható el a kicsikről,akik nagyon jól játszottak,de 1-0ás vereséget szenvedtek a Huescától.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Egyet értek az előttem szóló kollégával. Hasznosan játszott Villa, csak azok a fránya gólok...
Thiagorol menny annyit, ahogy játszhatna sokkal többet is, ezelatt a kevéske idő alatt is adott pár szép labdát.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szép volt fiúk, így kell lehozni egy meccset!Első félidőben volt 0:0nál egy Zaragoza helyzet, de azonkívül remek csapatjáték, kialakított helyzetek 2 gól!
ez megvan de nem vagyok lenyűgözve....
Azt gondolom, Villa-ra egy szavunk sem lehet, jól játszik.
Más kérdés, ha nem jönnek a gólok, egyre nagyobb lesz rajta a nyomás.
Más kérdés, ha nem jönnek a gólok, egyre nagyobb lesz rajta a nyomás.
hát igen.....
én is azt gondoltam, hogy kicsinek passzolja..

Fecooo írta:Dani....![]()
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Villa kapufa áhhh 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Villa: Alumínyium!!!
végre egy jó lövés
végre egy jó lövés
-
- Barça B
[auto_cenzúra] ez a védelem, ahogy van!!! Puyol-nyugdíjas, Pique-nagyképű, Alves-rohadtul megye2, Szerencsére Messi az isten 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
El van átkozva....
Hanyadik kapufája idén? Ötödik?
Hanyadik kapufája idén? Ötödik?
Dani....

szerk: kezdem NAGYON sajnálni Villát...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

szerk: kezdem NAGYON sajnálni Villát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.23. 19:46:22-kor.
- geridoss
- Director del Fútbol
csak nehogy kapjunk egy gólt, mert az még megkavarhatja itt a történéseket. 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!