2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
soadroli írta:Én kettőt!Bree írta:Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Én kettőt!Bree írta:Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Veszek neked egy csokit, ha tényleg így lesz.Messidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Remélem, hogy így leszMessidona10 írta:Egy olyan sanda gyanúm van, hogy Messi a hosszabbításban egy szép lövéssel megnyeri a meccset.
Victor rossz utemben jott ki es konokretan lerugta a tamado fejet,aki egy pillanatra az eszmeletet is elvesztette,de meg palyan van szoval komoly baja nem lett.Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Ez->Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Egy előreívelt labdára futott rá a csatár, Valdés meg másfél méteres magasságban szemből a nyakába repült, és elsodorta. Asszem codban ezt hívják rushnak?Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
1 video is ime:Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Ez történt: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... te-2051216 Egyértelmű piros, de semmit nem kapott.Cali írta:Csak az utsó fél órára értem haza... láttam most itt vmi madridista megemlített egy megérdemelt pirosat Valdesnek. Vki leírná, hogy mi történt?
Idáig én is annyit futottam. Mármint az elmúlt 20 évbe.soadroli írta:Alves 10.42 km-t futott idáig. Az szép.