Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Lehet, hogy simán kézmagasságba volt, csak enyhén a tizenhatoson kívül! Kemény mozdulás volt Valdestől, de a csávó enyhén rájátszott a szitura, amint észrevette, hogy elérhet valamitMessithebest írta:ez simán kézmagasságba volt,mért nem ütötte el?![]()

mond, h nem gondoltad komolyan.ez a szőkített majom csak szimulált, jobb ha tudjátok.
tévedés, volt 1 Sevilla elleni kifutott meccs a többi ugyanez a kuka kategóriaLaPulga írta:Miért kezdi el mindenki kongatni a vészharangot nem értem....Volt egy ilyen meccs ők sem gépek hagyhatnak ki ziccereket..
lassan már ilyen érzésem van...Woody Allen ezt úgy mondaná, hogy először a támadó a vállával feldobta a kapust, majd a szájával jól sípcsonton vágta.
de ők ezér pénzt kapnak...más szakmában sem linkeskedhetik el a dolgokat mondván "úgysem lehet belőle baj"ozsimiki írta:Én sem fogok vészharangokat kongatni...
Vhol megértem a srácokat is,nehéz felpörögni olyan helyzetben amikor a továbbjutás 1000% kb, a csoportelsőség is a mi kezünkben van, szóval...
láthattuk,h tud pörögni ez a csapat,és még fog is jó pár, ennél fontosabb meccsen! Ilyen helyzetben sosem volt tragédia egy-egy x.

Mondjuk ezzel egyet kell hogy értsek. Oscart is kaphat érte, mert én csúnyán bedőltem. Nagyon, de nagyon rossz érzés fogott el. Nem a piros miatt, hanem aggódtam a szőkített majomért...Andris írta:ez a szőkített majom csak szimulált, jobb ha tudjátok.
Utolsóként, mert tényleg mert nagyon elkanyarodtam/tunk a témától, de ezt még utoljára: itt van az összesített lista, ami kicsit megdöbbentett:sjd írta: Hát ettől most aztán tényleg jobb neki![]()
De attól még ugye beírhatjuk a pályán elhunytak kategóriájába?
(amúgy Fehért se rúgták le)

nem a kieséstől félek a sok gyenge meccs zavar!LaPulga írta:Miért kezdi el mindenki kongatni a vészharangot nem értem....Volt egy ilyen meccs ők sem gépek hagyhatnak ki ziccereket...Ettől függetlenül én az első félidő alatt megvoltam elégedve a csapat játékával, kidolgozott helyzeteink is voltak Villa is jól mozgott sztem.... Ha nem kapunk ilyen buta gólt akkor több szám állna a nevünk mellett mivel sztem kicsit megfogott minket a gól....a dánoknak is jól jött a félidő akkor. Mindenesetre nem sírnék a mai meccs miatt mivel van kettő amit meglehet nyerni és biztos vagyok benne hogy a csapat megfog tenni mindent ennek érdekében
Visca El Barca!!
Hát ettől most aztán tényleg jobb nekiHustler írta: Ööö Puertát tudtommal nem ütötték meg, csak összeesett és hétfőn elhunyt.
na de akkor miért is vagyunk mi a barca...?youkos írta:tudomka958 írta:...Mikaos írta: valami nem gömbölyű idén...
Azért azt érdemes hozzátenni hogy ebben a stadionban x elt a Man U. és még sokan. Az utóbbi 10 BL meccsükből otthon csak 1 vereség...
Bár igaz ami igaz kissé fáradtan/fásultan játszottunk
...tudomka958 írta:Mikaos írta: valami nem gömbölyű idén...
Kicsit tájékozódj mielőtt osztod itt az észt.Hustler írta: Ööö Puertát tudtommal nem ütötték meg, csak összeesett és hétfőn elhunyt.
Foé-ről nem hallottam, gondolom elírtad. Fehér meg nem jut eszembe...Talán jobb is

Nem láttam az első félidőt, bocs. Azt olvastam, hogy akadt egy csúnya megmozdulása, de nem gondoltam volna - amolyan kapusnak ez a dolga alapon, hogy ilyen durva volt.Ilúvatar írta:nem.
Foé, Fehér, Puerta és ő a negyedik.
csúnyán szíven rúgta térddel ami könnyen szívhalált is okozhat. Az illető meg megse moccant a pályán, baj volt, rohantak oda... hát b.zd, minek hittem akkor?
az nem zavar,hogy egyre több a "nehéz" meccsünk?Mikaos írta:Az egész meccsről az a véleményem, hogy rettenetesen utálom, hogyha egy gólunk után rögtön egyenlít az ellenfél.
És ezzel tényleg mindent elmondtam. Pont úgy játszottak, mint a Kazany...nagyon nehéz meccs volt.