Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezt gondoljátok meg! Egy ilyen könyökös senkinek sem fáj, nem okoz kárt sem, de sunyi, undorító megmozdulás. Ahhoz, hogy ezt jogosan díjazzák rá kell játszani.Mikaos írta:Messi:
milyen rájátszásról beszéltek? tiszta könyökös volt. még jó, hogy "rájátszott".
Nekem is pont ez ugrott be hirtelenCharlie írta:Főleg úgy,hogy majd szétrobban, mert vesztésre áll a csapata.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
C.
Főleg úgy,hogy majd szétrobban, mert vesztésre áll a csapata.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
Mi mást tudna mondani? Igaz elég lenne egyszer elmondania, de belegondolsz eléggé igaza van. Főleg amit CR-re mondott..bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
Hát, de ezt csak dicsérni lehet.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
Menj már aludni.barcapowa írta:fifa 11-be hogy kell szabadrugasokat gyakorolni?
jaja, olyan ket masodperces kesesselFecooo írta:hát ütés megvolt, sajnos Leo meg rá nem jellemző módon rájátszott! nem volt szép...
Gyerekek, ne ezzel foglalkozzatok, hanem azzal amit az első 25-30 percben láthattunk... Azt hiszem, ez történelmi léptékkel is ritkaság. A futball új dimenzióit mutatta be ez a csapat, hihhhhhetetlen amit láttunk!!Replay írta:Hihetetlen szánalmas egy-két madridista játékos viselkedése.