Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha ilyen formában leszünk februárban is akkor én senkitől és semmitől sem fogok tartani.fcbarca0827 írta:Az én kívánságlistám: Milan, Roma, Inter, Lyon, Marseille, Arsenal. Szerintem egy olasz csapat lenne a legkönnyebb falat. Igazság szerint mindegyik ellen simán mennénk tovább és fogunk továbbmenni. Csak a Chelsea/Manchester párostól tartok.
igen kb.Tocy írta:Hát nem is tudom. Ha a csapatok neveit nézzük, szokatlanul erős 6os. Viszont: Inter egy hulladék, én nekik örülnék a legjobban, a revans miatt. Milan egy öregfiúk csapat, nem hinném, hogy Iniesta-Villa-Messi-Pedro-Alves támadószekciót meg bírnák fogni...Roma kiscsapatnak minősül, és nem is igazán jók. Lyon sem túl erős most, simának tűnik. Marseille szimpi csapat, látjuk, hogy egy Chelseat is meg tudnak verni, ha rossz napja van, szal nekünk is lehet...ők veszélyesek lehetnek, és az Arsenal, hát, hát ők a legerősebbek sztem, viszont tavaly is láttuk, hogy a stílusuk pont passzol a miénkhez...ugyanazt próbálják játszani mint mi, de hát ebben verhetetlenek vagyunkSzóval talán Arsenal és Marseille nem kéne, a többi jöhet
Itt 2 dologban is vitatkoznék. Egyrészt a tavalyelőtti szezonban is elég pocsékul kezdett a csapat, azután jött az őszi hengerelés, viszont februárban érezhetően ismét gödörbe kerültünk. Ez szerintem egy félig-meddig tudatos folyamat, valószínűleg ebben a periódusban nagyobb hangsúlyt kapnak az erőnléti edzések, hogy a csapat jobban bírja majd a tavaszi terhelést. Ennek viszont az a veszélye, hogy a ritmustalanabb játék miatt számolni kell a komolyabb bajnoki pontvesztésekkel, illetve egy meglepetésvereséggel a BL nyolcaddöntőben.Lionel85 írta:Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.csababarca írta: Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Egyébként meg Andris hsz-ére visszatérve, a kisebb csapattól sem menne el a motiváció, bár már az is vicces, hogy a nyolc között valaki kicsi legyen.Itt vannak jó csapatok, kevésbé jobbak. Emlékezhetünk pár éve a Lyont 5-2-re mostuk fel a gyepről, ebben a csapatban az a jó, hogy még egy Ceuta szintű csapat ellen is megvan a motiváció.
teljes mértékben és köszönöm:)kistotti írta:Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Kielégítő a válasz?
Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.csababarca írta:Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.
Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.
Az Arsenal se jobb, azoknak is kijutna a jóból, ha összekerülnének velünk! Tavaly megmutattuk nekik, ki a jobb csapat, idén se sokkal erősebbek, szerintem megint lehetne egy magabiztos eredményt elérni ellenük!Andris írta:Én meg nemakarok Intert, mert Eto'oért szorítok, és azért se mert úgyis elkennénk a szájukat, ami csak tovább nagyítaná az amúgy is indokolatlanul méretes Mourinho tiszteletet.
Arsenalt ide!