Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.09. 14:53:18

Én a Roma-nak örülnék a legjobban, de egyik olasz csapat sem zavarna.
Marseille-t nem szeretném, mert Barca után ők a kedven csapatom, Arsenal-t is szeretem, Lyon meg gyengébb és általában nyolcaddöntőknél utóbbi időkben mindig könnyű csapat jött, most ha nem is olyan erősek, de jöhetne egy kicsit nehezebb ellenfél. Ezért örülnék leginkább a Roma-nak.
Am mikor lesz a sorsolás? Jövőhét péntek? :-k
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.12.09. 11:10:34

Lionel85 írta:
csababarca írta: Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.

Egyébként meg Andris hsz-ére visszatérve, a kisebb csapattól sem menne el a motiváció, bár már az is vicces, hogy a nyolc között valaki kicsi legyen. :) Itt vannak jó csapatok, kevésbé jobbak. Emlékezhetünk pár éve a Lyont 5-2-re mostuk fel a gyepről, ebben a csapatban az a jó, hogy még egy Ceuta szintű csapat ellen is megvan a motiváció.
Itt 2 dologban is vitatkoznék. Egyrészt a tavalyelőtti szezonban is elég pocsékul kezdett a csapat, azután jött az őszi hengerelés, viszont februárban érezhetően ismét gödörbe kerültünk. Ez szerintem egy félig-meddig tudatos folyamat, valószínűleg ebben a periódusban nagyobb hangsúlyt kapnak az erőnléti edzések, hogy a csapat jobban bírja majd a tavaszi terhelést. Ennek viszont az a veszélye, hogy a ritmustalanabb játék miatt számolni kell a komolyabb bajnoki pontvesztésekkel, illetve egy meglepetésvereséggel a BL nyolcaddöntőben.
Másrészt pont az előzőhöz kapcsolódóan szvsz a Lyon elleni párharc egyáltalán nem volt ilyen egyértelmű. A sima továbbjutás kissé csalóka, hiszen az első meccsen főleg az első félidőben igencsak rezgett a léc. Ha ott 0-3-al fordul a meccs, egy szavunk nem lehetett volna. Az 5-2 már az első meccs eredménye miatt alakulhatott ki, hiszen eredménykényszer nélkül játszhatott a csapat. Egy komolyabb hátrányt viszont már nem biztos hogy ilyen lazán megfordít a csapat. De ugyanígy fel lehet hozni a tavalyi Stuttgart elleni meccset is, ahol még a lehető legkönnyebb ellenfél ellen is sikerült egy egészen pocsék első félidőt produkálni. Mindkét meccsen csak nüanszokon múlott a csapat életben maradása. Úgyhogy én mindenképpen óvatosan várom a sorsolást, a Milan, Arsenal, Roma hármast szívesen hanyagolnám, a Sahtar-nak pedig a kellemetlen játékstílusuk, illetve a várható télies időjárás miatt nem örülnék.
stef.lev
Barça B

2010.12.09. 10:09:42

kistotti írta:
stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.
Kielégítő a válasz? :)
teljes mértékben és köszönöm:)
kistotti
Barça B

2010.12.09. 09:46:09

stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.
Kielégítő a válasz? :)
stef.lev
Barça B

2010.12.09. 09:40:20

bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.09. 09:30:23

csababarca írta:
Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.

Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.

Egyébként meg Andris hsz-ére visszatérve, a kisebb csapattól sem menne el a motiváció, bár már az is vicces, hogy a nyolc között valaki kicsi legyen. :) Itt vannak jó csapatok, kevésbé jobbak. Emlékezhetünk pár éve a Lyont 5-2-re mostuk fel a gyepről, ebben a csapatban az a jó, hogy még egy Ceuta szintű csapat ellen is megvan a motiváció.
Kép
Kép
Kép
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2010.12.09. 08:07:36

Teljesen mindeg hogy kit kapunk mert mindenkitôl jobbak vagyunk!
Ez tény.Ha odafigyelnek nem úgy mint tavaly az Onter elleni első meccsen akkor nincs mitől félni!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.12.09. 06:11:42

szerintem igazából egyik se könnyű ellenfél, mindegyik veszélyes lehet ránk ha olyan napot fognak ki, épp ezért akkor már jöjjön valami új(roma, marseille), mert én már nagyon unom ezeket(lyon, inter, milan, arsenal)a csapatokat
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
kristop
Entrenador del Barça

2010.12.09. 05:27:24

legjobban a milant szeretném, hogy kapjuk, a legkevésbé meg az arsenalt. vagy úgy is mondhatnám, hogy mindegyik tetszene, csak az angolok nem. és nem azért mert félnék tőlük, egyszerűen szeretném, ha minél tovább jutnának.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.08. 23:56:51

Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.

Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2010.12.08. 23:46:47

szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.08. 23:15:18

Andris írta:Én meg nemakarok Intert, mert Eto'oért szorítok, és azért se mert úgyis elkennénk a szájukat, ami csak tovább nagyítaná az amúgy is indokolatlanul méretes Mourinho tiszteletet.

Arsenalt ide!
Az Arsenal se jobb, azoknak is kijutna a jóból, ha összekerülnének velünk! Tavaly megmutattuk nekik, ki a jobb csapat, idén se sokkal erősebbek, szerintem megint lehetne egy magabiztos eredményt elérni ellenük!
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.12.08. 23:14:18

Nem kell a para, Marseillet kapjuk, vagy Lyon! :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Andris
Adminisztrátor

2010.12.08. 23:04:59

Én meg nemakarok Intert, mert Eto'oért szorítok, és azért se mert úgyis elkennénk a szájukat, ami csak tovább nagyítaná az amúgy is indokolatlanul méretes Mourinho tiszteletet.

Arsenalt ide!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.08. 23:01:47

csababarca írta:
S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
Inter, Lyon, Roma, Arsenal, Milan, Marseille
szerintem a milan-t kapjuk ki.
marseille-nek örülnék a legjobban. :)
Ezek közül bármelyik csapatot verni kell. :wink:
Azért ez egy elég erős 6os.
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.

Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.
Én már előre imádkozok egy interért... 'csakazértis' megmutatni nekik, hogy tavaly mekkora mákerek voltak...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2010.12.08. 22:53:34

csababarca írta:
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.

Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.
ha a real megint megkapja a lyont,akkor a spórolt pénzemből odaürítek a fifa székház elé,ugyanis ma is hangoztatta a fifa,hogy nincs semmiféle korrupció :?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.08. 22:51:43

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.08. 22:41:32

Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
messideco
Presidente del Barça

2010.12.08. 15:04:51

Akkor jól van, köszi Fernando a pontosítást.
Mindenképp várni fogom, hogy meg tudjam a következő ellenfél kilétét.
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.08. 06:56:16

Örülök hogy a kicsik lehozták az utolsó meccset.
Sorsolásban szerintem kifogjuk az Arsenalt,vagy valami nagyobb csapatot.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.08. 06:38:13

Milyen csütörtök? Jövőhét péntek a sorsolás.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.08. 05:24:19

Nekem valamiért a Mairselle tűnik lehetséges ellenfélként. Milannal sem játszottunk mostanában (2006). Sorsolás csak csütörtökön :?:
Kép
"And my heart will leave you never."
Capon
Llegenda del Barça

2010.12.07. 23:46:36

Nem lepődnék meg ha az Intert kapnánk. Lyont is Chelseat is állandóan kifogtuk, most lehet az Inter a soros. Mindig van akivel 2-3 évet elvagyunk a BL-ben.
Szerintem simán továbblépnénk rajtuk és mivel a tavalyi győztesről van szó remélhetőleg a TV is adná a meccset (sajnos már ez is szempont).
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
papek89
Jugador d'estrella

2010.12.07. 23:22:44

Jók voltak a srácok. :) Jó volt nézni, hogy a Barcelona B csapata is hasonló játékra törekedett, és nagyjából össze is jött :) Európában jelenleg nem sok olyan csapat van, ahol az utánpótlás ilyen erős lenne. (hogy túlzásokba ne essek, azért nem egy világverő csapatot vertünk el, de legalább BL csapatot ;) És az orosz bajnokot )
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.07. 23:17:29

Eddigi 2.ak akiket kaphatunk: Lyon,Inter

Holnap pedig valószínű csatlakozik hozzájuk: Roma,Marseille,Milan,Arsenal (vki már biztos,h 2. lesz, pl Milan)

azt hiszem papíron az Arsenal,Milan,Inter 3ast kellene elkerülni (bár nem tartok egyiktől sem jelenleg,és valószínű februárban sem fogok nagyon, bőven esélyesebbek lennénk mind1ik ellen). A többinek a kötelezőnél is kötelezőbb továbbjutásnak kell lennie.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése