Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt 2 dologban is vitatkoznék. Egyrészt a tavalyelőtti szezonban is elég pocsékul kezdett a csapat, azután jött az őszi hengerelés, viszont februárban érezhetően ismét gödörbe kerültünk. Ez szerintem egy félig-meddig tudatos folyamat, valószínűleg ebben a periódusban nagyobb hangsúlyt kapnak az erőnléti edzések, hogy a csapat jobban bírja majd a tavaszi terhelést. Ennek viszont az a veszélye, hogy a ritmustalanabb játék miatt számolni kell a komolyabb bajnoki pontvesztésekkel, illetve egy meglepetésvereséggel a BL nyolcaddöntőben.Lionel85 írta:Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.csababarca írta: Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Egyébként meg Andris hsz-ére visszatérve, a kisebb csapattól sem menne el a motiváció, bár már az is vicces, hogy a nyolc között valaki kicsi legyen.Itt vannak jó csapatok, kevésbé jobbak. Emlékezhetünk pár éve a Lyont 5-2-re mostuk fel a gyepről, ebben a csapatban az a jó, hogy még egy Ceuta szintű csapat ellen is megvan a motiváció.
teljes mértékben és köszönöm:)kistotti írta:Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Kielégítő a válasz?
Kérlek szépen 2010. december 17.én pénteken lesz élőben Nejlonból (Nyon). Eurosport szokta élőben közvetíteni de ha más nem max. Eurosport2.stef.lev írta:bocsi, de valaki megtudná mondani mikor lesz a sorsolás és, hogy adja valamelyik tv?
Ha a hullámvölgyet figyeljük, akkor a szezon elején már megvolt. Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lehet bizakodni, hogy a csúcson leszünk, vagy legalábbis az arra vezető úton. Persze nem törvényszerű, hogy egy idényben egy csapatnak csak egy hullámvölgye lehet, de most kivételesen jól lett időzítve a gyengébb időszak és most a felfutás időszaka van. A csúcspont pedig kupákban teljesedhet ki.csababarca írta:Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.
Ez ott hibádzik,hogy nem tudni februárban ilyen jó formában leszünk e.
Igazából februárban szoktunk kicsit visszavenni a Pep-érában,08/09-ben is akkor volt egy kisebb hullámvölgyünk.
Andris írta:szerintem meg pont a para kell. amíg megvan a jó formánk addig kell a legerősebb csapatokat kiejteni.
Arról nem is beszélve hogy szerintem a nagy meccsekre szívják fel magukat a srácok, egy kisebb csapat ellen majdnem nagyobb a kockázat talán, mert nem vesszük komolyan annyira.
Az Arsenal se jobb, azoknak is kijutna a jóból, ha összekerülnének velünk! Tavaly megmutattuk nekik, ki a jobb csapat, idén se sokkal erősebbek, szerintem megint lehetne egy magabiztos eredményt elérni ellenük!Andris írta:Én meg nemakarok Intert, mert Eto'oért szorítok, és azért se mert úgyis elkennénk a szájukat, ami csak tovább nagyítaná az amúgy is indokolatlanul méretes Mourinho tiszteletet.
Arsenalt ide!
Én már előre imádkozok egy interért... 'csakazértis' megmutatni nekik, hogy tavaly mekkora mákerek voltak...csababarca írta:Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
Inter, Lyon, Roma, Arsenal, Milan, Marseille
szerintem a milan-t kapjuk ki.
marseille-nek örülnék a legjobban.![]()
Ezek közül bármelyik csapatot verni kell.
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.
Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.
ha a real megint megkapja a lyont,akkor a spórolt pénzemből odaürítek a fifa székház elé,ugyanis ma is hangoztatta a fifa,hogy nincs semmiféle korrupciócsababarca írta:Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben:
De ismerve az UEFA manipulált sorsolását az Intert fogjuk megkapni. Madrid meg valószínűleg a Lyont.
Mondjuk nekünk mindegy kit kapunk,bárki ellen mi vagyunk az esélyesek,még a csoportelsőket is figyelembe véve.
Azért ez egy elég erős 6os.S.Agüero írta:Na, akiket kikaphatunk a nyolcaddöntőben: