Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek örülnék, főleg ha INI helyett IBI tenné ezt...Logan10 írta:INI bejön és eldönti a meccset
Szintén egy megnyerő forgatókönyvBob_Marley írta:Ma megtörik a jég Eric a Sas be fog találni
Még kitalálni sem tudom, hogy hogy, de gólt lő Abidal
Lehet van, miután Busquets nem nagyon nézett fel......Sztilo írta:nálunk nincs csere
En ezt a jatekot nem itelem el annyira,mint a tavalyi Interet pld.Szoros emberfogassal es kitamadassal jatszanak,de ez az egyetlen ellenszer a Barca ellen.gergo9 írta:Attól függetlenül hogy a csapat kifejezetten rossz formában van és győzni sem igazán akarunk azért a Bilbao játéka/felfogása okádék.
Keitát én 95%ban mindig védtem, hogy a dolgát elvégzi, de most nagyon rosszul csinálja... szerezhetett ő akárhány labdát ha annyira összehúzza még a suta technikájával is a Bilbao-i védőket, hogy zsebkendőnek nincs már helye. Cseréljen akkor Sergio-val, 1v1-be biztos több haszna lenne és most erre szükség lenne, hogy valahogy bemenjünk a védőfal(ak) mögé/közé. Iniesta jöjjön vagy akár "Ibra"...Bob_Marley írta:Örök vita marad Keita, de remélem szajko azt is láttad amikor 6!!!!szor labdát szerzettNem neki kell felvinnie a labdát!Xavi haloványabb, s picit több kellene elől!
Épp írni akartam, hogy megelőzzem a Keitát szidókat, de úgy látom nem sikerült. Nagyon hasznosan játszik Keita, csak épp nem a támadásból veszik leginkább a részét. Persze én is szívesebben néznék egy parádézó Barcát, aminek meg nem tagja a mali, de elnézve a helyzetet, hogy hányszor kellett kisegítenie, nem bánom, hogy ő játszik.Bob_Marley írta:Örök vita marad Keita, de remélem szajko azt is láttad amikor 6!!!!szor labdát szerzettNem neki kell felvinnie a labdát!Xavi haloványabb, s picit több kellene elől!
szerk:Logan ha gólt kapunk semmi nem változik![]()
Ahhoz hogy továbbmenjünk gólt kell lőjünk, édes mindegy, hogy 1:0 ide vagy 1:1