Hogy, ha a real 8-kor a barca meccs meg 10kor lesz?Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...

Kíváncsi vagyok, h gálakezdő vagy egy kicsit vegyes csapat áll ma pályára.

Hogy, ha a real 8-kor a barca meccs meg 10kor lesz?Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...
Sevilla-Madrid 20:00Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...
Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...
Bernabeu ugy tudom.messibingyo írta:Valaki nem tudja veletlenul hol lesz a Kiralykupa dontoje?
A Sevilla -Madrid meccs este 20:00-kor lessz!Ilúvatar írta:a sevilla real meccs mikor lesz, nem tudjátok? a miénket tudom, este 10kor lesz.
Thiago nem játszik. Az nyílt titok hogy a Pep éra alatt aki ingázó a felnőtt illetve a B kerete között az ott fog játszani ahol edzett, hogy ne legyen automatikus kezdő az aki a felnőtteknél edzett. A hivatalos oldal szerint Víctor Vázquez, Bartra, Muniesa, Rochina, Benja, Montoya, Abraham, Tello és Saúl lettek felhívva egyrészt, másrészt Thiagot legközelebb szerintem az U21-s Eb után láthatjuk az első csapatban.S.Agüero írta:Tocy! Te vagy Pep vagy mi, h ennyire biztos vagy, h ki játszik meg, h ki nem![]()
Bármilyen kezdő lehet, én vegyeset képzeltem el. valószínű, h nem egy nehéz bajnokin játszik Bojan, meg Ibi, hanem itt a lehetőség a kupában. Ha itt sem adja meg Pep nekik a lehetőséget akkor hol?
Nem vagyok Pep, csak próbálok az ő fejével gondolkodni, és ha a Betis elleni visszavágón 5-0-nál nem ilyen kezdő volt, akkor most 0-0-nál miért lenne? Az, hogy kupa, nem jelent semmit, ez már a kupaelődöntő, és Pep meg akarja nyerni a trófeát.S.Agüero írta:Tocy! Te vagy Pep vagy mi, h ennyire biztos vagy, h ki játszik meg, h ki nem![]()
Bármilyen kezdő lehet, én vegyeset képzeltem el. valószínű, h nem egy nehéz bajnokin játszik Bojan, meg Ibi, hanem itt a lehetőség a kupában. Ha itt sem adja meg Pep nekik a lehetőséget akkor hol?
Viszont Messi biztos, hogy kezdeni fog...Thiago meg biztos, hogy nem...Fernando írta:Nálam:
Pinto (ha ő nem akkor VV),- Adriano, Piqué, Milito, Maxwell,- Mascherano, Keita, Thiago,- Villa, Pedro, Afellay
Se a kezdő, se az eredmény nem valószínű...nehéz meccsre számítok, de itthon azért mindenképp nyerni kell, én 3-1-re tippelek. És sztem Bojan-Afellay közül max az egyik kezd, Thiago sztem esélytelen, max csere, de abban sem vagyok sajnos biztos, pedig szívesen látnám.S.Agüero írta:Szerdán jön is a kövi meccs, itt is a kezdőm:
Pinto - Adriano ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Thiago ; Iniesta - Messi ; Bojan ; Afellay
Tipp: 4-0 : Messi, Bojan, Ini, Ibi
Ki gondolta volna, h megint 10kor kezdünk...barca44 írta:Barcaman! Én is most néztem meg (a honlapjukon), és este 10-től adják a Barca meccsét. Úgyhogy nyugi, látni fogjuk![]()
Mostmár látom én is. Viszont amikor megnéztem, akkor csak annyi volt, hogy 20.00-22.00-ig spanyol kupa meccs (az meg ugye a másik párharc), ráadásul a port.hu-n is ez van megadva. De így már legalább mégis nézhetem a meccsetbarca44 írta:Barcaman! Én is most néztem meg (a honlapjukon), és este 10-től adják a Barca meccsét. Úgyhogy nyugi, látni fogjuk![]()
Ha ezt átültetik a meccsre,akkor a madrid nem sok jóra számíthat
nézd meg mikor rakták föl a videót és megtudodmessideco írta:A Betis stadionjában a meccs alatt/előtt vagy félidőben énekelték-e a Stereo Love-t?
http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2FA8s