Jó emlékek fűződnek hozzácsdewl írta:
Igen, már a Sport is lehozta, hogy a kupadöntő a Mestallában lesz

Bilba,Mallorca ellen is sikerült elhódítani!
Igaz még nem vagyunk a döntőben, de művészet lenne kiesni

Jó emlékek fűződnek hozzácsdewl írta:
Igen, már a Sport is lehozta, hogy a kupadöntő a Mestallában lesz
Igen, már a Sport is lehozta, hogy a kupadöntő a Mestallában leszsalas9 írta:
Ui.: A kupadöntőt hol játsszák? (Mert azt hallottam, hogy Valenciában.)
Azért jobb a bajnokság mert ott ha vesztesz jöbőhéten kijavíthatod.Ám ha a kupába vesztesz ott már igen nehéz kijavítani.MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
A szuperkupát is nagyon úgy néz ki h velük játsszuk majd,bár ehhez a bajnokságot is még be kell húzni.
![]()
De be kell húzni!!!MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
A szuperkupát is nagyon úgy néz ki h velük játsszuk majd,bár ehhez a bajnokságot is még be kell húzni.
![]()
Igen, és ha a real nyeri a bajnokságot, akkor is ugyanaz a párosítás lesz.Messithebest írta:
A szuperkupát a bajnokság győztese és a kupa győztese játssza,és ha ugyan az a csapat nyert,akkor a kupa másik döntőse.
A szuperkupát a bajnokság győztese és a kupa győztese játssza,és ha ugyan az a csapat nyert,akkor a kupa másik döntőse.MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
![]()
Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
egy linket küldenél, mert engem is érdekel nagyon, de nemtudom hol találok skysport adást. kösziFernando írta:Egyébként aki neten nézi ajánlom a skysportot Mendieta és Salgado a vendég, elég okosakat mondanak.
Nos amennyiben kapcsolatuk továbbra is Gerard barátunk teljesítményének rovására megy én tárt karokkal várom a művésznőt.gergo9 írta:Védelem elég bohóc főleg Piqué mint 3éve ősszel kb. Shakira leléphetne már
Szerintem az elődöntő lesz.MessiFan írta:
Copa de la rey negyeddöntő.
Egy része igaz, a fáradság, meg lehetne többet is rotálni, de én is úgy érzem nem most!Barca+ írta:hali! Lehet, hogy én vagyok hülye de én megértem azokat a cseréinket akik el akarnak menni a csapatból! ( meccsenként 1-5 percig ) karrier!
Afellay is kezdhetne szerintem az almeria ellen!
így soha nem fog neki annyira menni a csapatban amikor mondjuk egy xavit helyettesít!
És akkor majd megint jönnek azok a felszólalások , hogy nem Barca szintü játékos!
Sorry de nem értem Pep-et mert mindíg mondja, h mindíg este 10-kor játszanak és fáradtak a játékosok!
ez eddig oké de akk játszhatna más is!
ez az Én véleményem! ( bár én nem értek hozzá annyira! :S
)
Copa de la rey negyeddöntő. Nem lehet egy újoncot a kezdőbe rakni csak a visszavágón.Barca+ írta:hali! Lehet, hogy én vagyok hülye de én megértem azokat a cseréinket akik el akarnak menni a csapatból! ( meccsenként 1-5 percig ) karrier!
Afellay is kezdhetne szerintem az almeria ellen!
így soha nem fog neki annyira menni a csapatban amikor mondjuk egy xavit helyettesít!
És akkor majd megint jönnek azok a felszólalások , hogy nem Barca szintü játékos!
Sorry de nem értem Pep-et mert mindíg mondja, h mindíg este 10-kor játszanak és fáradtak a játékosok!
ez eddig oké de akk játszhatna más is!
ez az Én véleményem! ( bár én nem értek hozzá annyira! :S
)
hát ha a múltkori meccset nézem...a három gólból csak háromban volt benne...jobb így nekünkS.Agüero írta:jó kezdő, csak azt nem értem, h minek nekünk milito ha ilyenkor sem kezdetjük?