Barca+ írta:hali! Lehet, hogy én vagyok hülye de én megértem azokat a cseréinket akik el akarnak menni a csapatból! ( meccsenként 1-5 percig ) karrier!

Afellay is kezdhetne szerintem az almeria ellen!
így soha nem fog neki annyira menni a csapatban amikor mondjuk egy xavit helyettesít!
És akkor majd megint jönnek azok a felszólalások , hogy nem Barca szintü játékos!
Sorry de nem értem Pep-et mert mindíg mondja, h mindíg este 10-kor játszanak és fáradtak a játékosok!
ez eddig oké de akk játszhatna más is!
ez az Én véleményem! ( bár én nem értek hozzá annyira! :S
)
Egy része igaz, a fáradság, meg lehetne többet is rotálni, de én is úgy érzem nem most!
Afellay meg most érkezett!Nem a meccsen fogja megtanulni a rendszert, edzéseken kell érezze a társakat!
Türelem vele szemben, mert van a srácban, de egyből szinte 0 km-rel vízbe dobni....fel kell építeni!
De 1-2 csere esetleg játszhatna, esetleg Keita vagy Mascherano, vagy Bojan, de biztos, hogy ma is szerephez fognak jutni a cserék is!
szerk: absz. korrekt a csapat:
Pinto, Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Messi
Van azért benne Maxwell és én személy szerint kifejezetten örülök Javiernek is, akitől szinte csak jó mérkőzést láttam!