Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
várjunk még azzal,április közepén a bl hajrá javában tartani fog,ha csak az egyik csapat marad bent,akkor a másiknak nagy esélye lesz a kupát megnyernimekkora írta: az valoban nem kerdes hogy Clasico lesz e vagy sem , inkäbb az a kerdes hogy az 5:0 -äs vagy a a 6:2 -ös ?!
Sevillának kéne vagy3 gólt lőnie ahhoz ,hogy esélye legyen a továbbjutásra.LM10 írta:
Elég langyos a meccs, de vannak biztató teljesítmények: Adriano,Afellay,Nolito. A többiek átlagosat nyújtanak, de ez most belefér.
Az a kérdés, hogy a döntőben Clasico lesz-e vagy nem Very Happy
ez nem kérdés,az lesz Wink
az valoban nem kerdes hogy Clasico lesz e vagy sem , inkäbb az a kerdes hogy az 5:0 -äs vagy a a 6:2 -ös ?!daffy írta:ez nem kérdés,az leszLM10 írta:Elég langyos a meccs, de vannak biztató teljesítmények: Adriano,Afellay,Nolito. A többiek átlagosat nyújtanak, de ez most belefér.
Az a kérdés, hogy a döntőben Clasico lesz-e vagy nem
ez nem kérdés,az leszLM10 írta:Elég langyos a meccs, de vannak biztató teljesítmények: Adriano,Afellay,Nolito. A többiek átlagosat nyújtanak, de ez most belefér.
Az a kérdés, hogy a döntőben Clasico lesz-e vagy nem
Azt egy szóval se említettem,hogy Messit vagy a többieket cserélje be Pep.Ilúvatar írta:Szerintem nem ártana ha Messiék pihennek. Rájuk fér a pihenés most.
Megoldják ezt a meccset a fiatalok.
Szerintem nem ártana ha Messiék pihennek. Rájuk fér a pihenés most.szajko írta:2 ember kivételével a stabil kezdő pihen,hova tartalékoljunk?Messithebest írta:Nem rossz félidő! Még 1-2 gólt várok,aztán tartalékolhatunk az Atleticó Madrid ellen! VISCA!
2 ember kivételével a stabil kezdő pihen,hova tartalékoljunk?Messithebest írta:Nem rossz félidő! Még 1-2 gólt várok,aztán tartalékolhatunk az Atleticó Madrid ellen! VISCA!
Végül is Xavi 19 évesen már Aranylabda közelben voltBlauGranaGroc írta:soha nem fogja tudni pótolni Alcantara Xavit, amíg többször szerez labdát, mint amennyiszer passzolnak neki a társak