2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne viccelj, nem csak nálad!eric írta:Szabad egy arsenálos oldalról bemásolnom vlmit, ami kiverte nálam a biztosítékot?
Igen Nasri is és Rosicky is bekerültek a keretbe... de a kezdőbe nem nagyon fognak bekerülni, sőt egyáltalán a játékuk is kérdéses Wenger részéről...gergo9 írta:A helyi Arsenal szurkolók adhatnának egy helyzetjelentést csapatukfelől pl sérültek,forma. Nasriról tudom hogy kidőlt meg azt hiszem Song is.
Esélyes e visszatérésük stb stb.
Formájukkal sem vagyok tisztában mostani Newcastle elleni meccset láttam de csak az első szarka góltól kb.
Nyilván mi vagyunk a toronymagas esélyesek , én nem látom őket egy mm sem jobbnak mint tavaly, mi pedig jelentősen erősebbek vagyunk.
Érdekességképpen a bwin egészen hihetetlen 4.00-es szorzót ad az Arsenal hazai győzelmére, ami egész jól beárazza a Barca erejét a PL második ellen.
Nekem sincsenek túl jó érzéseim, nem lesz jó meccs nekünk szerintem. Walcottól félek, ott bármikor megbontják a védelmünket, és akkor komoly bajok lehetnek. Tartok most ettőlbarka írta:Csak én parázok egy kicsit a mai meccs miatt?
Bevallom nincs valami túl jó érzésem az estével kapcsolatban félek, hogy meglephet minket az Arsenal, de lehet, hogy csak nagyon várom már.Kíváncsi leszek, hogy állunk föl és mi lesz az Arsenal taktikája. Egy biztos , ha fiúk úgy mennek fel a pályára mint a a Margit ellen akkor nem lehet gond, csak az a kérdés, hogy feltudnak-e pörögni annyira.
Remélem kellően kipihenték magukat és frissebben tolják majd, mint a hétvégén.
Hajrá Barca!!
Keine panik, akkora katasztrófa nem történhet, hogy a visszavágóra minimális esélyeink legyenek!barka írta:Csak én parázok egy kicsit a mai meccs miatt?
Bevallom nincs valami túl jó érzésem az estével kapcsolatban félek, hogy meglephet minket az Arsenal, de lehet, hogy csak nagyon várom már.Kíváncsi leszek, hogy állunk föl és mi lesz az Arsenal taktikája. Egy biztos , ha fiúk úgy mennek fel a pályára mint a a Margit ellen akkor nem lehet gond, csak az a kérdés, hogy feltudnak-e pörögni annyira.
Remélem kellően kipihenték magukat és frissebben tolják majd, mint a hétvégén.
Hajrá Barca!!
Köszi megkímélté pár sor leírásátólS.Agüero írta:Úgy vagyok még most is vele, h inkább várok egy x-et és akkor örülök, h győzünk, mintsem, h elvárom az 1-2 gólos sima győzelmet és ne adj Isten x-elünk.
Így csak pozitívan jöhetek ki a dologból, ha nem kapunk ki.
Ha tavaly képesek voltunk idegenben úgy X-elni,h elszórakoztuk,akkor idén szerintem simán benne van a 2 gólos győzelem,de lehet több is.(logika megint csak előjön nálam)S.Agüero írta: 1. nem is azt írtam, h engem oktattál ki hanem másokat.(szövegértés...)
2. nem is vagyunk bombaformában.
Arsenal ellen inkább jobban benne van az x idegenben mint a 2 gólos győzelem.
Amúgy sem nyertünk már jó pár éve idegenben kieséses szakaszban.
1. nem is azt írtam, h engem oktattál ki hanem másokat.(szövegértés...)Messithebest írta:1. Én nem oktattalak ki.S.Agüero írta:
Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?![]()
Te is gondolkodhatsz mielőtt írsz, nem csak neked kell kioktatni másokat...
Nem ilyen logikus a foci már megbocsáss, h ha egyik csapat ennyit lő ennek, akkor a másik mivel 2x jobb annál akkor 2x annyi gólt rúg...
2. Én úgy látom,hogy valahol mindenben elő jön a logika.
1. Én nem oktattalak ki.S.Agüero írta:Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?Messithebest írta:
Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...![]()
Te is gondolkodhatsz mielőtt írsz, nem csak neked kell kioktatni másokat...
Nem ilyen logikus a foci már megbocsáss, h ha egyik csapat ennyit lő ennek, akkor a másik mivel 2x jobb annál akkor 2x annyi gólt rúg...
csak ott volt egy kiállítás!Messithebest írta:Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...S.Agüero írta:2-nél tuti nem lövünk több gólt idegenben.
2-0nál már leállnánk, meg amúgy sem tudnunk Londonban 3-at rúgni.
Majd otthon még benne lehet egy ötös is talán.![]()
Fő az optimizmus, mint láthatjátok!BlauGranaGroc írta:mostanában elég szarok vagyunk, védelemből egyedül Abidal van formában, a kp-ról se Xavi se Ini nincs formában, támadósorban Messi szenved már jó pár meccse
tippem:4:1
Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?Messithebest írta:Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...S.Agüero írta:2-nél tuti nem lövünk több gólt idegenben.
2-0nál már leállnánk, meg amúgy sem tudnunk Londonban 3-at rúgni.
Majd otthon még benne lehet egy ötös is talán.![]()