Szerintem mindenki divat drukkerként kezdi, főleg ha nagyon fiatal korában választ kedvencet magának, aztán akkor lesz belőle valódi fan, amikor a zűrös időkben is azon kapja magát,h ugyanolyan elánnal drukkol ugyanannak a csapatnak, mint bármikor előtte. Csak most egy-egy selejtezős hely elcsípéséért, nem pedig azért,h triplázzunk,meg hasonlók.
Én 9éve korom óta vagyok Barca rajongó, nem kell ecsetelnem,h miért fogott meg a 94-es csapat. Szerencsére hamarosan megismerkedtem/utánanéztem/kérdeztem minden fontos tudnivalónak a Barcelonával kapcsolatban, és csak még jobban megerősített a választásomban. Azóta voltak szerencsére nagyon szép időszakok,de voltak már-már kilátástalanok is, ahogy még lesznek is (remélem nem mostanában).
Szóval egyáltalán nem nézem le azokat, akik most a nagy Barcás években emiatt kezdenek el drukkolni a csapatnak, viszont az ugyanúgy bosszant, ha egy-egy vereség hatására már égbekiáltó marhaságokat olvasok. Mint pl év elején Hercules utáni vereségnél pár friss szurker (legalábbis gondolom,h friss) eldöntötte,h esélyünk nem lesz bajnokságra, és megnyeri azt a Valencia
Az idő úgy is eldönti, ki az aki csak a szép időszakban nagy fan,és ki az ,aki letette a voksát örökre.
FORCA BARCAAA!!!