2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát azért Messi többször szokott labdához jutni, de ezzel a véleményemmel lehet, hogy egyedül maradok.Andris írta:d: az alapja a passzok alapján számolt aktivitás.
Tocy: nemértem mi a gondod vele, a legjobb meccseink ugyanígy néznek ki, meggyőződésem. Egyszerűen a középpályánkon nyerjük a meccseinket, a labdatartásunkkal, aminek pontosan a három középpályásunk, az egyik (feljebb lépő) középhátvédünk, és Alves az igazán aktív résztvevői.
Ez csak ritka esetekben egészül ki Messivel, ha nagyon sokat húzódik hátra, ami most nem történt meg, nem véletlen volt sok helyzete elől, illetve esetenként a balbekkünk, aki most Maxwell volt, s ha ez még nem lenne elég, magához képest is gyenge volt.
Ozsi hatalmas respekt!ozsimiki írta:Szerintem mindenki divat drukkerként kezdi, főleg ha nagyon fiatal korában választ kedvencet magának, aztán akkor lesz belőle valódi fan, amikor a zűrös időkben is azon kapja magát,h ugyanolyan elánnal drukkol ugyanannak a csapatnak, mint bármikor előtte. Csak most egy-egy selejtezős hely elcsípéséért, nem pedig azért,h triplázzunk,meg hasonlók.
Én 9éve korom óta vagyok Barca rajongó, nem kell ecsetelnem,h miért fogott meg a 94-es csapat. Szerencsére hamarosan megismerkedtem/utánanéztem/kérdeztem minden fontos tudnivalónak a Barcelonával kapcsolatban, és csak még jobban megerősített a választásomban. Azóta voltak szerencsére nagyon szép időszakok,de voltak már-már kilátástalanok is, ahogy még lesznek is (remélem nem mostanában).
Szóval egyáltalán nem nézem le azokat, akik most a nagy Barcás években emiatt kezdenek el drukkolni a csapatnak, viszont az ugyanúgy bosszant, ha egy-egy vereség hatására már égbekiáltó marhaságokat olvasok. Mint pl év elején Hercules utáni vereségnél pár friss szurker (legalábbis gondolom,h friss) eldöntötte,h esélyünk nem lesz bajnokságra, és megnyeri azt a Valencia
Az idő úgy is eldönti, ki az aki csak a szép időszakban nagy fan,és ki az ,aki letette a voksát örökre.
FORCA BARCAAA!!!
avagy az ágyból esetlegesen fotelből, stb.. csinálod a testcseleket Messivel, Inivel, Xavival együttLaPulga írta: Az az érzés egyébként mikor a szíved megdobban minden egyes gólnál és majd megőrülsz minden helyzetnél minden tökéletesen kivitelezett passznál, mozdulatnál..
Na bakker akkor én divatszurkoló vagyok mert nem megy fel a pulzusom 200-ra minden helyzetnél és passznál..LaPulga írta:Egyáltalán nem kortól függ a divat szurkolás!! Az az érzés egyébként mikor a szíved megdobban minden egyes gólnál és majd megőrülsz minden helyzetnél minden tökéletesen kivitelezett passznál, mozdulatnál....ez az érzés ami benned van ez egyszerűen leírhatatlan ezt egyszerűen nem tudod megnevezni mivel az imádat szónál is sokkal többet jelent ez az érzés....és ez teljesen független attól, hogy épp ki lövi a gólt!
NA EZ AZ IGAZI DRUKKER........AZ IGAZI DRUKKER SZÍVE!!!
EZT SOHA NEM ÉREZHETI EGY DIVATSZURKOLÓ!!![]()
VISCA EL BARCA!!!!
Igáig azon gondolkodtam hogyis lehetne megfogalmazni azt mit is jelent minden eggyes meccs számomra, még a kupa visszavágókat is élőben néztem,.. pedig (sajnos) este 10 órakor volt,...és reggel 4:30-kor keltem,..LaPulga írta:Egyáltalán nem kortól függ a divat szurkolás!! Az az érzés egyébként mikor a szíved megdobban minden egyes gólnál és majd megőrülsz minden helyzetnél minden tökéletesen kivitelezett passznál, mozdulatnál....ez az érzés ami benned van ez egyszerűen leírhatatlan ezt egyszerűen nem tudod megnevezni mivel az imádat szónál is sokkal többet jelent ez az érzés....és ez teljesen független attól, hogy épp ki lövi a gólt!
NA EZ AZ IGAZI DRUKKER........AZ IGAZI DRUKKER SZÍVE!!!
EZT SOHA NEM ÉREZHETI EGY DIVATSZURKOLÓ!!![]()
VISCA EL BARCA!!!!
Hasonlóan érzek, viszont én idén végre megvalósítom ezt az álmom és ott leszek az egyik bajnokin!simonyitibi írta:" ott voltam 2004-ben élőben néztem az Albacete elleni győzelmet" bevallom,irígykedve olvasom azok hsz.-át,akik már jártak Barcelonában,és a Camp-ban! Sajnos én még csak a munkám miatt jártam külföldön,saját céljaim még nem bírtam ilyen téren megvalósítani!
Ez így van, csak a sikeres időszakokban megszerzett divatdrukkerek egy része később lemorzsolódik, másik része meg felnő, bölcsebb lesz, többet megtud a fociról és mindenekelőtt megtanulja kontrollálni a megnyilvánulásait és nem dühödt tinédzserként vezeti le a dühét a fórumokon. Nem tudom, lehet ez arrogáns vélemény, de néha az itthoni Barca drukkerek egy részére egyáltalán nem vagyok valami büszke. És sajnos itt is elég sokszor igaz, hogy annak a legnagyobb a hangja, akinek legkevésbé kellene megszólalnia.barca44 írta:Még annyit hozzátennék, hogy valakit divatszurkolónak titulálni eléggé képlékeny, mert mindenki valamikor divatszurkolóként kezdte.