Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kérdés, bejön-e. De tény, hogy feltűnően kirajzolódik a 3-4-3. Amőgy mostanában Guardiola szeret játszadozni a felállással, kipróbálgatni újakat. Ami szvsz jó dolog.Andris írta:Ha engem kérdeztek, három középső védővel játszunk, Adriano és Alves szélső kp, Masch hátrébb.
De amúgy iszonyú fura, kiváncsi vagyok mi sül ki ebből. viszont akárhogy is, példamutatóan offenzívnek tűnik, szimpatikus.
Ha busi lesz középen akkor azért örülök mert Msch hozzá tud tenni a játékhoz mivel azért ő a Premier-League ből jöttLPKeke írta:naszóval, megint busi játszik a védelemben, kezd kialakulni a kép h ki lesz az arsenal ellen is a védelem közepén pique helyett.
juuuj...ez de csúnya voltszajko írta:Villarreal és nem Villareal.Ilúvatar írta:Bocs srácok, kicsit K.O. vagyokIgen, Valenciára gondoltam, de mégis valahogy az újaim Villareal -t pötyögött le
Ekkora szívást
Villarreal és nem Villareal.Ilúvatar írta:Bocs srácok, kicsit K.O. vagyokIgen, Valenciára gondoltam, de mégis valahogy az újaim Villareal -t pötyögött le
Ekkora szívást
Valencia, de mindennel egyet értekIlúvatar írta:Mit ne mondjak, érdekes a kezdősor!
De én nem parázok, jöjjön aminek jönnie kell. 3 pont, 1 pont vagy 0 pont. Ez a csapaton fog múlni, hogy mennyire vannak felszívva, motiválva. Ja és persze, Villarealtól is függ. Ha nagyon jó napot fog ki Villareal, akkor biza pontvesztés van...
Remélem meglesz a 3 pont!
FORCA!
ez ma meglessz...Ilúvatar írta:Mit ne mondjak, érdekes a kezdősor!
De én nem parázok, jöjjön aminek jönnie kell. 3 pont, 1 pont vagy 0 pont. Ez a csapaton fog múlni, hogy mennyire vannak felszívva, motiválva. Ja és persze, Villarealtól is függ. Ha nagyon jó napot fog ki Villareal, akkor biza pontvesztés van...
FORCA!
Jaja, máris vezetnekIlúvatar írta:Mit ne mondjak, érdekes a kezdősor!
FORCA!