Barça a Bajnokok Ligájában
Akkor, hogy én se legyek csendben:
Eddig nem kommentáltam a Barca sorsolását a Bl-ben.
A Shaktar idegenben komoly erőpróba lesz. Ha sikerül a továbbjutás akkor is ott lesz a Real vagy a Tottenham, ami már sokkal nehezebb feladat lesz...
Bízok a fiúkban, hogy végig fogják tudni csinálni.
Eddig nem kommentáltam a Barca sorsolását a Bl-ben.
A Shaktar idegenben komoly erőpróba lesz. Ha sikerül a továbbjutás akkor is ott lesz a Real vagy a Tottenham, ami már sokkal nehezebb feladat lesz...
Bízok a fiúkban, hogy végig fogják tudni csinálni.
Köszi leomessi14!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ozsi, remélem érezted az iróniát a hszemben.1000%,hogy nem a miénket adja.

megerősítésnek szántam a hsz-em, am akkor lett volna irónia a hszedben, ha azt írod,hogy valószínű a miénket adja

-
- Entrenador del Barça
A szerdai meccset a Diisporton nezzed,ha van a keddit meg itt: http://209.44.122.29/5-0 írta:Szia Barcaman14!
Megtudnád mondani hol fogod megnézni a meccset, mert én is megnézném csak nem tudok egy olyan oldalt sem.
Válaszodat előre is kösz:5-0
Vagy itt: http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1000%,hogy nem a miénket adja.S.Agüero írta:onnan hogy az odavágót szerdán játsszuk.FCB.Gabesz írta:honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
Visszavágónkkal meg egy időbe lesz a chelsea mu.
valószínű, h nem a miénket közvetítik.
érthető is, szerencsére már van digi itt is, úgyhogy nem kell neten görnyednem, viszont akiknek nincs, továbbra is ajánlom a tv player v028as progit.
Amúgy megoldhatták volna a meccsnapokat úgy, mint most, és akkor lenne 1 db meccs kedden, egy szerdán, következő héten meg ugyanígy. És akkor tutira egyik Barca meccs keddre esne, egyedül lenne, adná a tv2. Persze az Uefa nem a magyar tévés jogdíjakat tartja szem előtt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szia Barcaman14!
Megtudnád mondani hol fogod megnézni a meccset, mert én is megnézném csak nem tudok egy olyan oldalt sem.
- MatyiG
- Adminisztrátor
onnan hogy az odavágót szerdán játsszuk.FCB.Gabesz írta:honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
Visszavágónkkal meg egy időbe lesz a chelsea mu.
valószínű, h nem a miénket közvetítik.

-
- Jugador del Barça
honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A Sahtarra nem igazán számítottam. A Tottenhamet vártam vagy az Intert. Mindenesetre nem kérdés hogy tovább kell jutni! A Sahtar veszélyes csapat. Gyorsak és nekik már túl sok veszítenivalójuk nincs.
Teljesen biztos hogy kontrákra fognak játszani, ez az egy esélyük lesz. A védelemnek észnél kell majd lennie, és a helyzetkihasználáson mindenképp javítani kell, mivel itthon kezdünk. És egy több gólos győzelmmel csak más elutazni Ukrajnába.
Összességében nem lehetünk elégedetlenek, nem kaptunk gyenge csapatot, ugyanakkor bőven verhető is. Nem számítok kellemes párharcra, de szerintem min. 2 gól lesz a két csapat között a 2 meccs után.
Az viszont kár hogy nem látjuk egyik meccset sem.
Jó hogy ott a net, de az nem az igazi, legalábbis szerintem. Mindegy lassan hozzászokok.
Teljesen biztos hogy kontrákra fognak játszani, ez az egy esélyük lesz. A védelemnek észnél kell majd lennie, és a helyzetkihasználáson mindenképp javítani kell, mivel itthon kezdünk. És egy több gólos győzelmmel csak más elutazni Ukrajnába.
Összességében nem lehetünk elégedetlenek, nem kaptunk gyenge csapatot, ugyanakkor bőven verhető is. Nem számítok kellemes párharcra, de szerintem min. 2 gól lesz a két csapat között a 2 meccs után.
Az viszont kár hogy nem látjuk egyik meccset sem.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- samy85
- Capitá del Barça
idegenben kezdünk szerencsére!nagyatyesz írta:Srácok! Azt lehet tudni, hogy ha továbbmennénk, akkor a Tottenham- Madrid meccs továbbjutójával hol kezdünk? Otthon vagy idegenben? És egyáltalán melyik nap, kedden vagy szerdán? Köszi előre a segítséget!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- samy85
- Capitá del Barça
utálom hogy mindig ugy jön ki hogy a mi meccsünket ne kelljen adniS.Agüero írta:Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
a barca meccseit nem adni? amikor...na mindegy!
tavaly sem láttam az arsenal elleni odavágót!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
azért ne legyünk ilyen elfogultak. Chelsea meccset sokkal többen nézik meg biztos.![]()
1x kibírjuk a netet is.![]()
amúgy minek írsz minden mondatod után 1 felkiáltójelt?
és igen szégyen hogy a tv2 csak kedden ad bl-t! régen az m1 mind2 meccsnapon közvetitett tavaly sem láttam a ars -bar meccset.. és írtam hogy nem jo a netem a online meccsnézéshez!
és a felkiáltójelek a "védjegyeim" így biztosak lehettek benne hog tényleg én vagyok, és nem valaki a nevemmel és az adataimmal!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Úgy gondolom, ha itthon tudunk 2 esetleg 3 góllal nyerni (és 1et sem kapunk), akkor idegenben már egy silány döntetlennel is kiegyeznék. Több mint valószínű, hogy 1x ott is betalálunk, és akkor onnantól majdhogynem meg is van a továbbjutás. De ehhez előbb itthon kell bizonyítani...Tocy írta:Szóval az ukránok...hát kellemetlen meccsek lesznek szerintem, de itthon mindenképp gólokkal kéne nyerni. Idegenben, hideg, hosszú utazás, rossz idegenbeli mérleg...tökéletesen kiegyeznék egy 1-1-es döntetlennel isNem panaszkodhatunk, kaphattunk volna papíron erősebb ellenfelet, de ez sem lesz egyszerű. Persze egy BL-negyeddöntőben ne is legyen senkinek sem egyszerű.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Szóval az ukránok...hát kellemetlen meccsek lesznek szerintem, de itthon mindenképp gólokkal kéne nyerni. Idegenben, hideg, hosszú utazás, rossz idegenbeli mérleg...tökéletesen kiegyeznék egy 1-1-es döntetlennel is
Nem panaszkodhatunk, kaphattunk volna papíron erősebb ellenfelet, de ez sem lesz egyszerű. Persze egy BL-negyeddöntőben ne is legyen senkinek sem egyszerű.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
azért ne legyünk ilyen elfogultak. Chelsea meccset sokkal többen nézik meg biztos.

1x kibírjuk a netet is.

amúgy minek írsz minden mondatod után 1 felkiáltójelt?

De a diginek most már 2 csatornája van. Nem néztem utána, és nem tudom, hogy lehetővé teszi-e a szerződésük, de elméletileg adhatnák egy időben mindkét meccset. Bár azt sem tudom, hogy a digitv előfizetőkön kívül hány embernek van digisport plus-a.Xanthor írta:Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.)
Vagy ha Paulanerbe tudják adni, akkor megyek oda
FORCA BARCA!!
-
- Entrenador del Barça
Srácok! Azt lehet tudni, hogy ha továbbmennénk, akkor a Tottenham- Madrid meccs továbbjutójával hol kezdünk? Otthon vagy idegenben? És egyáltalán melyik nap, kedden vagy szerdán? Köszi előre a segítséget!
- Xanthor
- Capitá del Barça
Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.

Vagy ha Paulanerbe tudják adni, akkor megyek oda

Van orfeins-ed? Ott menni fog.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
örülök...
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- samy85
- Capitá del Barça
nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
örülök...
hihetetlen!
örülök...

- levproff
- Director del Fútbol
Igaz, elnéztem, bocs. Kicsit belezavardotam már az infóáradatba.LM10 írta:Biztos nem.levproff írta:Minden nap csak egy meccs lesz.
5.-6.-án 2-2 meccs odavágója, 26-27. 2-2 meccs visszavágója.

De Te is hibáztál, mert nem 26, 27, hanem 12, 13 a visszaváók időpontja.

Amúgy a MU-Chelsea-vel leszünk egy napon, szóval elfelejthetjük a TV2-őt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.03.18. 15:07:29-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- levproff
- Director del Fútbol
Minden nap csak egy meccs lesz. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- LM10
- Director del Fútbol
Igen, KEDDEN. De az odavágót ami szerdán lesz, csak a digi fogja.S.Agüero írta:Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.![]()
Tök mindegy nekem. 1 nap csak 2 meccs lesz, azaz TV2 vagy digi adja a meccsünket!![]()
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.

Tök mindegy nekem. 1 nap csak 2 meccs lesz, azaz TV2 vagy digi adja a meccsünket!