2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyébként én is ettől félek a legjobban. És ugye ez már közvetlen kupára megy, úgyhogy érdekes lesz + semleges pálya. Mindenesetre nagyon várom már, és bízom a srácokba!Krisztian91 írta:Ez az egyetlen hely ahol a Reál meg tud fogni minket. Kiegyenlített párharcra számítok, és remélem h behúzzuk.
Sport1 teletext 119 oldal...LM10 írta:Hady, dobnál egy linket?
inkább nézem arabul,legalább nem okoskodnak bele a magyar "szakértők"hady írta:Most olvastam, ha valaki nem tudná a Sport 1 közvetíti a döntőt április 20.-án.
Valahol olvastam, hogy a Barçának nem lett volna ellenére a madridi meccs, mivel annál szebb élmény nincs, mint a legnagyobb rivális otthonában nyerni a kupát.noname írta:Nem bánom h a Mestallában lesz. Ha a Bernabeuban lett volna, nyilván több lett volna a Real szurkoló, ráadásul nekik nem kellett volna utazni. Sztem így a legjobb a csapatnak, annak ellenére h mind2 oldalon sok szurkoló így nyilván kimarad. Mellesleg azért is jó a semleges pálya, mert a Real látványosan gyenge idén idegenben(ezt főleg az utóbbi meccseken bizonyították), míg nekünk jobb az idegenbeli statisztikánk mint nekik, a semleges pálya úgy érzem nekünk kedvez!
Némileg érthető, hogy nem akarnak 3 napon belül kétszer kikapni tőlünk. Ekkora traumát nehéz lenne elviselni...messideco írta:Olyan későn? Ilyen nincs, a kupadöntőt már áprilisban le szokták játszani... Madrid