Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.06. 17:35:12

Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4826.shtml
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
9Dave
Capitá del Barça

2011.04.06. 17:33:13

Erős Sahtart várunk, az én tippem: 3-1
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
kristop
Entrenador del Barça

2011.04.06. 17:30:28

én jobban félek most, mint az arsenal elleni második meccs előtt, pedig nem szoktam pesszimista lenni.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.06. 17:06:38

Nagyon szeretném, ha a meccs végén 3-0 szerepelne az eredményjelzőn. sajnos van egy olyan érzésem, hogy az ukrán brazilok agresszívan letámadnak majd, ami megzavarhatja a Piqué-Busquets párost. Mert azt tudjuk, hogy világklasszisok, de megzavarhatók, és egy bekapott gól ugye ma duplán számít. Szóval inkább 2, vagy 3-0 mint 4-1, de ezzel nem én találtam fel a katalán viaszt. Jó szurkolást mindenkinek!

Tippem: 3-0, gól: Messi (2), Villa
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.06. 17:05:52

Nekem semmiféle rossz megérzésem nincs a ma estével kapcsolatban. Nem kérdőjelezem meg a Sahtar erősségét, de úgy érzem hogy bőven megnyugtató előnyt szerzünk ma!
Várhatóan a Sahtar kontrákra fog játszani, azonban ma ezt a leglabdabiztosabb csapat ellen kell játszaniuk. Tehát túl sok lehetőségük nem lesz a támadásokra, viszont ezzel együtt is észnél kell majd lenni hátul. Elől pedig az utóbbi meccsekhez képest sokkal könyörtelenebb helyzetkihasználás kell!

Kezdő: Valdés-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Xavi-Iniesta-Pedro-Messi-Villa

Militonak nem ma kell játszania. Nem a legösszeszokotabb páros ugyan a Busi-Piqué kettős, de én biztosabbnak érzem mint Militoval. Középen a Xavi-Ini duó kezdjen. Remélem Pep is így látja, mert lehet hogy meglépi Keitatát a stabilitás érdekében. Elől pedig bízom benne hogy újra a megszokott hármas kezd. Pedro harciassága nagyonh iányzik, Villának pedig már nagyon érik a gól.

A cél nem is lehet más mint a magabiztos előny megszerzése, és lehetőleg kapott gól nélkül. A tippem: 3-0!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szajko
Director del Fútbol

2011.04.06. 16:54:20

daffy írta:ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.
Ahol B csapattal álltak ki az ágyúsok és csak 2-1-re kaptak ki. :)

Véleményem szerint,ha sikerül az elején megszerezni a vezetést,akkor jön majd a többi gól is és a végére sima lesz. Viszont a kontrákra nagyon oda kell figyelni!

kezdőm ez lenne:
Valdes;Alves-Piqué-Busquets-Adriano;Mascherano-Xavi-Iniesta;Pedro(Afellay)-Messi-Villa

Tipp:4-1 vagy 4-0
mastaone
Barça C

2011.04.06. 13:13:58

csak a Digi plus adja élőben?? :/
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.04.06. 13:04:35

Nem szeretnék Inter féle meglepetést gyerekek. Pedig ha visszaemlékezünk az eddigi ukrán vagy orosz (Sahtar, Kazany, Kijev) meccseinkre elég szívósak tudnak lenni ellenünk.
A REal úgy látszik mindenképp szeretne hó végén még 2 El Classico-t játszani. A Barca is jól tenné ha valahogyan az első meccsen el tudná dönteni a meccset, hogy aztán behúzzon egy két bajnokit nyugodtan, mert a Real elleni 4 meccs az nagyon nagyon durva lesz.

Egy kis OFF:

Annyira jó hogy 2011-ben már 2 tv-csatorna is közvetít BL-t de nem tudnak úgy szerződni hogy ilyenkor legalább mindegyik meccset láthassák a kedves nézők. Nem, még a digin is csak felvételről megy majd, és a netemet pedig nem tegnap kötötték ki egy be nem érkezett csekk miatt?:) Tehát nem nézhetem valamilyen pubban mert tévé nem adja, netem pedig nincs. Erre elmentem egy digi üzletbe és elintéztem és álítólag 8 körül kötik vissza a vonalam:) tehát egy hajszálon is de lesz barca meccs nekem is:)
barca2010
Jugador d'estrella

2011.04.06. 12:39:44

senkialfonz40 írta:
daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek :D
De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják! :D :D :D :D

Rendben van, hogy tiszteljük az ellenfelet, de azért félni nem kell tőlük! Ami az NSO-n megjelent az már kicsit sok! Pepnek rossz előérzete van, mert ilyen meg olyan jó csapat a Sahtar! Kérdezem én, a Barca nem jó csapat? Remélem ez csak olyan fajta felbátorítása az ellenfélnek, hogy bátran jöjjenek ki, aztán legyen területünk...!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.06. 12:38:04

mér' mér' mér' busquets tolja már megint belső védőként? Confused nso-n olvastam, hogy guardiolanak rossz előérzete van, hát most már nekem is, de ne legyen igazam. mindenesetre rossz volt nézni amit csináltak ott ketten piquevel a villarreal ellen sokszor. milito sem ász mostanába, de így nem is fog belejönni sosem, pedig ő már bizonyította, hogy klasszis belső védő. nagyon kéne már puyol...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2011.04.06. 11:09:50

daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek :D
De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják! :D :D :D :D
messibingyo
Jugador del Barça

2011.04.06. 10:34:57

Ha jonapot fog ki a csapat es kedvel jatszanak lehet 4,5 gol is a javunkra
bingyo
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.06. 10:23:49

neobarca írta:A szatyor elleni párosítást már ma el kell dönteni!!! :twisted:
Egy 3-0nak örülnék.
De olyan érzésem van, hogy ők rúgják az első gólt, s végén tudunk csak nehezen fordítani. :?

Nem lesz az olyan könnyű meccs SZVSZ!

Visca el Barca!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.04.06. 10:18:02

A szatyor elleni párosítást már ma el kell dönteni!!! :twisted:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2011.04.06. 09:47:00

zsoltman írta:Véleményem:Ha nagy csapattal játszik a Doneck,Arsenal 5-1re verte őket!
A Roma meg látjuk milyen gyenge az olasz foci Haldoklik!!Lásd Inter
Nem lesz itt baj 3-0 re nyerünk!
ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.04.06. 09:38:43

Véleményem:Ha nagy csapattal játszik a Doneck,Arsenal 5-1re verte őket!
A Roma meg látjuk milyen gyenge az olasz foci Haldoklik!!Lásd Inter
Nem lesz itt baj 3-0 re nyerünk!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 07:53:11

Én is tartok az ukránoktól, Lucescu-t nagyon jó edzőnek tartom, aki képes meglepetést okozni!Számomra a legfontosabb ne kapjunk gólt!!!!!!Elől meg higgadtan be kell brusztolni!Ha már az elején tudunk gólt szerezni, az nagyon megnyugtató lenne, de a kontráiktól én is tartok!De azért ki kell jöjjön a játékosanyag különbség, hajrá!
Kép
Kép
Kép
Logan10
Jugador d'estrella

2011.04.06. 06:46:25

Én nagyon tarok ettől a meccstől 2008 ban donyckben 1-2 nekünk aztán barcelonában 2-3 nekik. majd a szuperkupa döntő ahol nagyon nehezen 1-0 nekünk de akkor fele olyan jó sem volt a csapat mint mi, igaz mi is jobbak lettünk.Ha fele olyan jól jáccanánk mint 2010 őszén akkor a Bl szerintem ki lehetne pipálva :) :twisted: A viccet félretéve nagyon nagy meccsre számítok 2 góllal a részünkről idegenben meg valahogy csak kibírják a srácok a nagy donyecki szurkolótábor nyomását .
Csak a Barça
pitta19
Jugador d'estrella

2011.04.06. 00:04:03

[/quote]Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom hogy nem lesz sok gólos párharc, és hogy nagyon meg fogunk szenvedni. [/quote]

Az utóbbi pár meccsek valóban ezt igazolják, de én ennek ellenére nagyon bízom benne, hogy kijön a lépés a fiúknak. Nagyon kemény áprilisnak nézünk elébe, nagy terhet vennének le a srácok a saját vállukról, ha pl. egy négyessel küldenék haza az Ukránokat.
daffy
Madridista

2011.04.06. 00:00:13

pitta19 írta: Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.05. 23:58:29

pitta19 írta:
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom hogy nem lesz sok gólos párharc, és hogy nagyon meg fogunk szenvedni. Most akkor mondjuk azt hogy a Hercules meg a Barca közt 5-6 gól különbség van? Mégis otthon simán kaptunk tőlük kettőt és egyet se rúgtunk. Kellemetlenül játszó csapat a Shaktar. Valahogy a jól védekező csapatokkal sose boldogultunk valami könnyen.
pitta19
Jugador d'estrella

2011.04.05. 23:51:18

Mihu írta:Megmondom őszintén, hogy engem rendkívül frusztrál, sőt mi több, idegesít, hogy a fórum 70%-a itt úgy kezeli a Shaktar elleni párharcot, mint két kötelezően lejátszandó meccset :roll: :roll: Nemtudom hogy mi a rettentő optimizmus oka...az ukránok kegyetlen masszívan védekeznek, a kontráik brutálisan gyorsak és veszélyesek. Eddig minden találkozásunkkor megszenvedtünk ellenük. Nem értem meg hogy miért kell ilyen lekezelően gondolni a Shaktar-ra. De sokan ezek közül az emberek közül azt hangoztatták hogy a Tottenham lazán kiveri a Madridot...és most ott járunk hogy Madridban simán kiestek...Úgyhogy én Guardiola-hoz hasonlóan csendre és nyugalomra intenék mindenkit. Én jobban félek ettől a párharctól, mintha a Real-t kaptuk volna, vagy az Intert. Ha holnap nem nyerünk legalább 2-vel, akkor kezdhetünk izgulni szerintem.
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.05. 23:40:38

Megmondom őszintén, hogy engem rendkívül frusztrál, sőt mi több, idegesít, hogy a fórum 70%-a itt úgy kezeli a Shaktar elleni párharcot, mint két kötelezően lejátszandó meccset :roll: :roll: Nemtudom hogy mi a rettentő optimizmus oka...az ukránok kegyetlen masszívan védekeznek, a kontráik brutálisan gyorsak és veszélyesek. Eddig minden találkozásunkkor megszenvedtünk ellenük. Nem értem meg hogy miért kell ilyen lekezelően gondolni a Shaktar-ra. De sokan ezek közül az emberek közül azt hangoztatták hogy a Tottenham lazán kiveri a Madridot...és most ott járunk hogy Madridban simán kiestek...Úgyhogy én Guardiola-hoz hasonlóan csendre és nyugalomra intenék mindenkit. Én jobban félek ettől a párharctól, mintha a Real-t kaptuk volna, vagy az Intert. Ha holnap nem nyerünk legalább 2-vel, akkor kezdhetünk izgulni szerintem.
jokeszvarga
Barça C

2011.04.05. 13:52:30

Műholdas digi előfizetésnél,automatikusan bekerült a csatornák közé a Digisport plusz,kivéve az alap csomagot,mert az nem tartalmazza.
Valbali
Capitá del Barça

2011.04.05. 12:33:10

Nekem műholdas digi előfizetésem van, a legkisebb (18 csatornás)csomag, amiben benne van a digisport. A honlapjuk szerint viszont csak a következő csomagban szerepel a ds+.Vagy ez csak új előfizetőkre vonatkozik, a "régiek" megkapják? Ez a leírás a kábeltvsekre vonatkozik vagy nekünk is ezt kéne csinálni és akkor lenne ds+? :D
Kép
Válasz küldése