Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ahol B csapattal álltak ki az ágyúsok és csak 2-1-re kaptak ki.daffy írta:ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.
senkialfonz40 írta:Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek![]()
De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják!![]()
![]()
![]()
Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
Egy 3-0nak örülnék.neobarca írta:A szatyor elleni párosítást már ma el kell dönteni!!!
ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.zsoltman írta:Véleményem:Ha nagy csapattal játszik a Doneck,Arsenal 5-1re verte őket!
A Roma meg látjuk milyen gyenge az olasz foci Haldoklik!!Lásd Inter
Nem lesz itt baj 3-0 re nyerünk!
ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.pitta19 írta: Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom hogy nem lesz sok gólos párharc, és hogy nagyon meg fogunk szenvedni. Most akkor mondjuk azt hogy a Hercules meg a Barca közt 5-6 gól különbség van? Mégis otthon simán kaptunk tőlük kettőt és egyet se rúgtunk. Kellemetlenül játszó csapat a Shaktar. Valahogy a jól védekező csapatokkal sose boldogultunk valami könnyen.pitta19 írta:
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.
Mondjuk ha jól játszunk és belőjük a helyzeteket gyakorlatilag bármilyen ellenfélről elmondhatjuk ugyanezt.
Szerintem a hétvégi Villarel elleni megnyert derbi óriási plussz lehet a csapatnak, remélem hogy holnap rád cáfolnak és a visszavágó már tét nélküli lesz!
Azért ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor a két csapat között legalább három gól van.Mihu írta:Megmondom őszintén, hogy engem rendkívül frusztrál, sőt mi több, idegesít, hogy a fórum 70%-a itt úgy kezeli a Shaktar elleni párharcot, mint két kötelezően lejátszandó meccset![]()
Nemtudom hogy mi a rettentő optimizmus oka...az ukránok kegyetlen masszívan védekeznek, a kontráik brutálisan gyorsak és veszélyesek. Eddig minden találkozásunkkor megszenvedtünk ellenük. Nem értem meg hogy miért kell ilyen lekezelően gondolni a Shaktar-ra. De sokan ezek közül az emberek közül azt hangoztatták hogy a Tottenham lazán kiveri a Madridot...és most ott járunk hogy Madridban simán kiestek...Úgyhogy én Guardiola-hoz hasonlóan csendre és nyugalomra intenék mindenkit. Én jobban félek ettől a párharctól, mintha a Real-t kaptuk volna, vagy az Intert. Ha holnap nem nyerünk legalább 2-vel, akkor kezdhetünk izgulni szerintem.