Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
giefLove írta:na ha marad a 0-0 a második félidő elején bekapunk egy gólt szokás szerint, aztán futhatunk az eredmény után 11 védővel szemben.
szerintem is az lenne a legjobb, hogy keit vkp és Busi Piqiével.. ha nem kap sárgát Piqué...Messithebest írta:Az jó... akkor vagy Milito kezd és Busi vkp, vagy pedig Keita megy vkpnak(sztem nem ügyetlen), vagy aminek a legjobban örülnék, végre Puyí felépülne.Lionel Kicsi Messi írta:Masch nem játszhat Madridba sárga miatt... kb ennyíí és amugy uncsi a meccs szerintem. + szerk.: Bojan megsérült.Messithebest írta:Na késve én is csatlakozom! Látom hogy 0-0. Történt valami említésre méltó?
Az jó... akkor vagy Milito kezd és Busi vkp, vagy pedig Keita megy vkpnak(sztem nem ügyetlen), vagy aminek a legjobban örülnék, végre Puyí felépülne.Lionel Kicsi Messi írta:Masch nem játszhat Madridba sárga miatt... kb ennyíí és amugy uncsi a meccs szerintem. + szerk.: Bojan megsérült.Messithebest írta:Na késve én is csatlakozom! Látom hogy 0-0. Történt valami említésre méltó?