Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hát bocs.. [auto_cenzúra] a netem nagyon egynél több oldalt nem tok megnyitni, és amire ezt is betöltötte egy óra volt... nem tom mi van.. gondoltam ha már itt témázok, akkor megkérdem, és nem kockáztatok meg 1 óra ujabb tétlenkedést.... ám kössz...fcbarca0827 írta:Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.Na, mindegy... 18:30 Sport2
Egyébként elég fos. Az előző klasszikus lassítva.
Nekem sem jött át ez a dolog, azt hittem visszamennek korábbi évekre.fcbarca0827 írta:Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.samy85 írta:Ma lesz a Real-Barca the movie ismétlése? ha igen akkor mikor?
melyiken?Na, mindegy... 18:30 Sport2
Egyébként elég fos. Az előző klasszikus lassítva.
Kezdem azt hinni, hogy senki nem tudja használni a guglit.samy85 írta:Ma lesz a Real-Barca the movie ismétlése? ha igen akkor mikor?
melyiken?
talánALEXDP írta:sziasztok
nyilván én vagyok lemaradva de volt egy tv.on-line-os linkem amin ottvolt a digi meg sport 1 meg még csomó stream(magyar nyelvű adók),de nem emlékszem pontosan az oldal nevére,keresőben meg nem akadok rá.
tud valaki valami konkrétabbat erről?
Előre is köszi!
29995Messidona10 írta:Offline...soadroli írta:SopCastban ezt a címet írjátok be az adresshez: Channel - 108936
Nekem pöpec
Offline...soadroli írta:SopCastban ezt a címet írjátok be az adresshez: Channel - 108936
Nekem pöpec
tessék ,válogattnifcjoc írta:valaki adjon egy elfogadható linket!ty előre
Elvileg a Digi minden Smart Cardra éjszaka, üzemidőn kívül elküldi a bővítéseket is tartalmazó új algoritmust, de ha nem így van, akkor frissíteni kell a csatornakeresést és meg kell a Digisport+-nak is lennie!ozsimiki írta:Egyelőre nálam nem igaz az,hogy akinek van Digije, annak van Digi+ is.
Utóbbi egyelőre itt nincs, de nem panaszkodom, Digiért se fizetek semmivel sem többet mint eddig
Ez teljesen jó:S.Agüero írta:Nem megy, nem jó egyik sem.
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... k-06-04-11S.Agüero írta:Nem megy, nem jó egyik sem.