Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SEGÍTSETEK!!Gauchomester írta: szerk: Találtam közben egy videót youtube-n a négy klasszikus beharangozóját, eszméletlen videókat csinál a srác, érdemes megnézni, a hideg kirázott míg néztem.
http://www.youtube.com/user/AthieChanne ... dEpn6h6wK0
Kell ez az egész film eredeti nyelven.Gauchomester írta:Gondolom vagyunk úgy egy páran, akik sem kedden, sem pedig holnap nem értek/érnek rá megnézni a Sport TV El Clasico c. műsorát, de hála a sport-video.hu-nak a megoldás egyszerű és nagyszerű.
www.megaupload.com/?d=2DU1YBZM
55 perceben lassították vissza a novemberi meccset. Hát ez inkább levezetésnek lett volna jó mondjuk decemberben, mintsem felvezetésnek a négy klasszikus előtt. És a drámai képsorokat Horváth Feri motyogása teljesen elértéktelenítette. Ratyid írta:Nem akarok eltántorítani senkit, de igencsak tartalmatlan lett ez a filmecske. Csak figyelmeztetésül mondom.
tv2.hu-n megpróbálhatodszigike10 írta:Hali!
Ha valaki feltudná rakni a tegnapi Barca-Arsenal meccset MAGYAR Hajdu kommentárral azt nagyon nagyon megköszönném
Köszi előre is!:D
http://tv2.hu/blmeccsek/video/barcelona ... lso-felido Ott van alul a 2. félidő is. Remélem kezdésnek ez is megfelel.szigike10 írta:Hali!
Ha valaki feltudná rakni a tegnapi Barca-Arsenal meccset MAGYAR Hajdu kommentárral azt nagyon nagyon megköszönném
Köszi előre is!:D
Talán ez:LM10 írta:Tudnátok olyan vidit linkelni, ami egy hazai meccsünk, és szurkolói szemszögből van? Az a rész kéne mikor a hangosbemondó olvassa fel a kezdőt, a közönség meg élteti a neveket. Lényeg, hogy ez tisztán hallható legyen.
Próbáld meg ezt a linket:Gauchomester írta:Természetesen a Barca-Sahtar
Természetesen a Barca-SahtarLionel85 írta:Melyik kéne? A 2010-es Atlético-Inter Milan?Gauchomester írta:Srácok a segítségeteket kérném. Szükségem lenne az Európai Szuperkupa-döntőre. Működő torrentet nem találtam, rapidshare-n fent van az első, a második félidő is, a kupaátadás is, de a hosszabbítás 30 perce nincs. Valaki, aki szintén letöltötte már, akár pü-ben tudna adni egy linket hol próbálkozzak. Előre is köszönöm
Melyik kéne? A 2010-es Atlético-Inter Milan?Gauchomester írta:Srácok a segítségeteket kérném. Szükségem lenne az Európai Szuperkupa-döntőre. Működő torrentet nem találtam, rapidshare-n fent van az első, a második félidő is, a kupaátadás is, de a hosszabbítás 30 perce nincs. Valaki, aki szintén letöltötte már, akár pü-ben tudna adni egy linket hol próbálkozzak. Előre is köszönöm