Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is ugy gondolom hogy Pinto jo kis kapus annak idején a Vigo ban jol védett a Campban, már ott felfigyeltem rá 2005-ben...haszi írta:Amúgy én nem értem miért fél sok barcás ismerősöm attól, hogy Pinto a kapus? Valdesben jobban benne van szvsz. az is, hogy eldurran az agya és az is, hogy potyázik. Szombaton is Benzema kapuragurítását ő tette veszélyessé és szöglet lett belőle.
Gondolom, hogy nem szándékosan tette szögletre... Kicsúszott a kezéből, még jobb helyzet, mintsem, hogy gól legyen belőle... Ilyen bakik Pintónál is vannak, de hogy a te csapatodat hozzam föl, Casillast is láttam lepkevadászaton. Bár az is igaz, hogy ő rá nem jellemző és a mai Valdésre szintén nem. Az 5-6 évvel ezelőttire simán mondtam volna, de a maira nem.haszi írta:Amúgy én nem értem miért fél sok barcás ismerősöm attól, hogy Pinto a kapus? Valdesben jobban benne van szvsz. az is, hogy eldurran az agya és az is, hogy potyázik. Szombaton is Benzema kapuragurítását ő tette veszélyessé és szöglet lett belőle.
Ha pörgünk akkor faultolni se tudna rendesen, csak úgy kéne járatni a labdát. Harapjanak a srácok az a lényeg, hülye hiba nélkül nem hiszem hogy olyan rossz eredményt érnénk el.MessiFan írta:Pinto bármelyik csapatban megállná a helyét Spanyolországban. Szerintem ha ő lenne az első számú kapus akkor nem lenne vele sok gond hiszen védeni tud, még azt a keveset is![]()
Remélem ez a spori nem fogja hagyni Pepe ámokfutását (sem másét!) és szép, tiszta meccsen győz majd az egyik csapat. Remélem a Barca lesz az
Kicsit reménykedtem, h Villa helyett Afellay kezd, de remélem akkor Villa belelendülEl fanático írta:Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi y Villa. - Hivatalos kezdő! El mundo-ról.
Itt az ideje, mert sose nyertünk még klasszikust hosszabításban.S.Agüero írta:Király kezdő!
Nyerni kell!
3-1 lesz, amúgy 1-1et álmodtam és nyerünk hosszabbításban.![]()
ott izgulnék legkevésbé. a előző clasico előtt nem is emlékszem,hogy mikor ment szabadrúgása kapura...szajko írta:jó a kezdő. egyedül pinto barátunktól félek egy kicsit... cr szabadrúgásainál a pulzusom 200 körül lesz,de bízok benne,hogy lehozza baki és kapott gól nélkül.
Pont ezt tippeltem én is a másik topikban. Szvsz ez a legvaloszinubb felallas, a kontraknal az elso passzal Ozilt fogjak keresni, Adebayor meg elsosorban a labdak megtartasaban, Roncikanak (o kotetlenul jatszik majd, mind2 szelen elofordul) valo lekesziteseben, es az iveleseknel/szogleteknel a fejjatekban lesz kihasznalva.daffy írta:tegnap hozé azt mondta,hogy egy klasszikus csatár is lesz a kezdőben. adebayornál klasszikusabb nincs. szerintem dm helyett ő kezd majdrecrea írta: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.
De milyen ezek után? Komolyan, már nem is jövök fel a fórumra mert fáj a fejem, ez csak mind találgatás, Mou tegnap azt nyilatkozta, hogy 4 védő 3 kp és 3 támadó köztük egy középcsatárral állunk fel, szvsz ahogy daffy is írta Özil-Adebayor-Ronaldo 3-as lesz, ami a második félidőben nagyon is jó volt. Remélem ez lesz.torrentkiller írta:És ezek után mondja még valaki, hogy a special5 nem csak a védekezéshez ért.recrea írta:Most nézem, megvan a kezdőjük...csatár nélkül...pfff.
Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.
salas9 írta:Egy kis hangulatnövelő
tegnap hozé azt mondta,hogy egy klasszikus csatár is lesz a kezdőben. adebayornál klasszikusabb nincs. szerintem dm helyett ő kezd majdrecrea írta:Most nézem, megvan a kezdőjük...csatár nélkül...pfff.
Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.