Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is ezt látom sajnos,de bízom a kontrákbanozsimiki írta:Madrid szerintem fárad
2.félidőben már tudtunk, jöttek is a helyzetek, Casillas hozza a szintjét, szerencsére Pinto is bemutatott egy nagy védést. Csúnya lett volna ha ilyen 2.félidő után, így dől el a meccsozsimiki írta:harap mindkét csapat, nem tudunk huzamosabb ideig nyomni, egyelőre ez a gond.
FORCA BARCAAA!!!
cé a legtöbb meccsen sprintel a labdáért ha üresbe bedobják neki.ozsimiki írta:
még igazat is adnék,ha mi is azt csinálhatnánk amit a Real:), azaz fordított helyzetben lennénk, és lenne szabad terület.
Messit hova futassák? tömörülnek, Cé alázatossága is abba látszik,h szépen sprintel a lasztikért, Messinek 20ad annyi területe sincs. Szóval most nem hiszem,h ilyen alapon lehetne objektívan mércét vonni kettőjük közt.
még igazat is adnék,ha mi is azt csinálhatnánk amit a Real:), azaz fordított helyzetben lennénk, és lenne szabad terület.Zozzy 5 írta:mindenki pepézik, de engem messi idegesít legjobban a pályán. Cé-ben sokkal sokkal több alázat van. Cé-ben! beszédes.
Igen ez is egy nagy probléma,eddig inkább ő a vezéregyéniség.Messi nagyon idegesnek látszik.Zozzy 5 írta:mindenki pepézik, de engem messi idegesít legjobban a pályán. Cé-ben sokkal sokkal több alázat van. Cé-ben! beszédes.
Az a baj, h. olyan a játék, ahol max találni lehet gólt. Ebben meg nem vagyunk jók. Egy szöglet, egy beívelés, bármi hozhat gólt-mert kidolgozott támadása a madridnak sem volt-nem is lesz továbbra sem.socio66 írta:a madrid sajnos eddig tökéletesen megvalósítja azt,amivel meg lehet minket verni. most lehet mondani,hogy rugdosnak,meg bekkelnek,de ez az egyetlen esélyük és eddig jól csinálják.
ha így játszunk a továbbiakban,nem tudom miből lövünk gólt..