Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És Villa nyugodtan pályán lehet? Végülis szeretünk jótékonykodni.TT írta:Afellay-Pedro cserét akarok!

Sajnos ez van...hát fociból nem sokat látunk és azt a keveset is a real hozza
Tudtam hogy ezzel jön valaki, Pepe piros. Utólag nem kell elszámolni, mert sárgát(!) kapott volna, mondjuk ez már szégyen, de akkor utána meg visszafogja magát. Ennyi.Varga írta:Tördelik a játékot, de nagyon, akárhányszor megindulhatunk felrúgnak, ellöknek, és ha ez sem jön be, akkor két kézzel lerántanak, s mindezt sárga lap nélkül. Pepét már ki kellett volna küldeni. Az a favágás és reklamálás minden egyértelmű vagy nem egyértelmű szituációnál az undorító. Szerintem.. ismerőseim 90%-ának ez tetszik.
Piqué előrefutásai veszélyt hordoznak magával minden alkalommal, csak sajnos a mi kapunkra. Rendszeresen eladja a labdát, úgy mint Busquets. Pinto jó. Iniesta és Xavi remekbe szabott ütempasszai, pedig most valahogy nem jönnek. mind1 simább meccset vártam, de meg kell lennie.
A cél nem szentesíti az eszközt.. Én ehhez tartom magam, remélem igazságot szolgáltatunk és nyerünk.
Visca el Barca!

Igen, az igaz, de ez a Real Madrid, ez egy döntő! Hogy lehet ilyen lélektelen szarral pályáralépni? Mi ez?ab1daL írta:A Chelsea ellen is hasonló volt a szitu, a benga terminátorok törtek zúztak, és mi ez ellen a taktika ellen, nemtudunk mit csinálni. Fel kell rázni a fejeket a félidőben!

nem tudom elképzelni, hogy bárkit is leordítsonBob_Marley írta:Viszont fanyalogni, meg felesleges......Mert 1 gól ide, s midnen, de minden gyökeresen megváltozik!Pepe fejese elég durvára sikeredett!
Nehéz ezt kimondani, de a 0:0 ránk nézve hízelgő!Pep 1-2 embert remélem leordít, több futás kell, s akkor nem tudnak szabálytalankodni!!!!!!!!!

Most nem sarkoazások hanem gólok kellenekMessithebest írta:Ini sarkazását láttatok?