Tudod hazai pályán nektek nem csak brusztolni kellene hanem felszántani a pályát támadni mint a barom. Ti meg csak kergetitek a labdát meg odarúgtok amikor tudtok. Nekünk bőven jó, hogy hátul passzolgatunk (idegenben!) és kialakítjuk a helyzeteket. Majd nézd meg a visszavágót, tőlünk nem látsz olyat hogy hazai pályán(és nem azért mert 2-0 előnyünk van) 90.000 ember előtt úgy menjünk fel a pályára, hogy 7 védekező játékos 0 csatár. És majd azt is megfigyelheted, hogy hazai pályán nem fogjuk hátul "toszogatni" a labdát...casillasfan írta:amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
Barça a Bajnokok Ligájában
- salas9
- Entrenador del Barça

-
- Barça C
Sziasztok!
Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért.
Olvastam itt, hogy Mourinho taktikája elismerése a Barca focijának. Igen, ezel teljesen egyetértek. A ti évtizedes nevelőmunkátok most összeért, a valaha volt legjobb Barcát láthatjuk meccsről meccsre, mostmár évről évre. Ezt a csapatot egyféleképpen lehet rövid távon(!) elverni, azzal a taktikával amit kitalált Mou. Messire ráragasztotta Pepét, és mindig mikor hozzá került a labda, ő ott termett, és kiszorította, megölte a játékát. Igen, öltük a játékotokat, mert szükséges. ezt a csapatot nem lehet máshogy megfogni.
De!
amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
valaki emlegette a digis "szakértőket" és őszinte leszek, meglepett, hogy ti sem vagytok elégedettek. én szó szerint, némán néztem a 2. félidőt, mert nem bírtam elviselni, annyira ment a Barca ajnározása. nekem erre nincsen szükségem.
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
Azt hiszem, hogy porázhatnék még itt órákat, nem tudomki mennyire vevő erre a fajta beszélgetésre egy Realossal, de megpróbálni meglehet!
ja igen, még azt szeretném hozzátenni, hogy elfogadom a vereséget teljes mértékben, sztem itt el is dőlt a BL idei sorsa, de azt szégyenletesnek tartom, nem csak a csapatotokra nézve, hanem az egész futballra nézve, hogy egy ilyen kétség kívül remek csapat mint a Barca, úgy nyer (ismét), hogy lássuk be, bírió hátszéllel, ha nincsen meg az alap fölény (ami a csapatok többsége ellen megvan, de ez esetben véleményem szerint nem)
Továbbá az UEFA ténykedésére is felhívnám a figyelmet, a Bundesliga leggyengébb bírójának választott Wolfgang Stark kezébe adni a világ legnívósabb, legnézettebb, legtöbb feszültséget kiváltó meccsét, erősen megkérdőjelezhető. (tovább, hivatásos Messi-fan, ami számomra megint nevetséges)
Úgy gondolom, hogy abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt 3 Clásico minden volt, de nem Klasszikus, és remélem ezen mind a kettő csapat változtatni akar a közeljövőben, a színészkedés, felesleges durvaságok és pofázás mellőzésével.
Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért.

Olvastam itt, hogy Mourinho taktikája elismerése a Barca focijának. Igen, ezel teljesen egyetértek. A ti évtizedes nevelőmunkátok most összeért, a valaha volt legjobb Barcát láthatjuk meccsről meccsre, mostmár évről évre. Ezt a csapatot egyféleképpen lehet rövid távon(!) elverni, azzal a taktikával amit kitalált Mou. Messire ráragasztotta Pepét, és mindig mikor hozzá került a labda, ő ott termett, és kiszorította, megölte a játékát. Igen, öltük a játékotokat, mert szükséges. ezt a csapatot nem lehet máshogy megfogni.
De!
amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
valaki emlegette a digis "szakértőket" és őszinte leszek, meglepett, hogy ti sem vagytok elégedettek. én szó szerint, némán néztem a 2. félidőt, mert nem bírtam elviselni, annyira ment a Barca ajnározása. nekem erre nincsen szükségem.
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
Azt hiszem, hogy porázhatnék még itt órákat, nem tudomki mennyire vevő erre a fajta beszélgetésre egy Realossal, de megpróbálni meglehet!

ja igen, még azt szeretném hozzátenni, hogy elfogadom a vereséget teljes mértékben, sztem itt el is dőlt a BL idei sorsa, de azt szégyenletesnek tartom, nem csak a csapatotokra nézve, hanem az egész futballra nézve, hogy egy ilyen kétség kívül remek csapat mint a Barca, úgy nyer (ismét), hogy lássuk be, bírió hátszéllel, ha nincsen meg az alap fölény (ami a csapatok többsége ellen megvan, de ez esetben véleményem szerint nem)
Továbbá az UEFA ténykedésére is felhívnám a figyelmet, a Bundesliga leggyengébb bírójának választott Wolfgang Stark kezébe adni a világ legnívósabb, legnézettebb, legtöbb feszültséget kiváltó meccsét, erősen megkérdőjelezhető. (tovább, hivatásos Messi-fan, ami számomra megint nevetséges)
Úgy gondolom, hogy abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt 3 Clásico minden volt, de nem Klasszikus, és remélem ezen mind a kettő csapat változtatni akar a közeljövőben, a színészkedés, felesleges durvaságok és pofázás mellőzésével.
Egy felettébb "szimpatikus"fiatalember EDDIGI pályája
:
José:
2004. február: még a Porto mestereként azzal gyanúsították meg, hogy a Sporting elleni bajnoki után az öltözőfolyosón megtámadta a fővárosiakat erősítő Rui Jorgét, és széttépte a mezét.
2005. február: azzal vádolta meg Anders Frisk játékvezetőt, hogy a Chelsea barcelonai BL-mérkőzésének szünetében beengedte öltözőjébe a katalán kispadon ülő Frank Rijkaardot. Tiltakozásul nem vett részt a találkozó utáni sajtótájékoztatón. Frisk cáfolta Mourinho állításait, később halálos fenyegetéseket kapott, és visszavonult. A portugál trénert két összecsapásra eltiltották, mivel az UEFA szerint „rossz hírnevét keltette a futballnak”.
2005. május: a Liverpool elleni BL-meccs vitatott győztes góljáról közölte, hogy azt nem Luis García, hanem a partjelző szerezte. Kijelentésével nagy vihart kavart.
2007. március: a Tottenham elleni kupamérkőzést követően állítólag kurafinak nevezte a játékvezetőt. „Nem sértésnek szántam, bár úgy is lehet érteni” – kommentálta az esetet az edző.
2007. április: a Liverpool elleni BL-találkozó közben hevesen 11-est reklamált kezezés miatt, pedig az a büntetőterületen kívül történt. Később epés megjegyzésekkel illette Markus Merk játékvezetőt.
2008. november: az Internazionale egyik elvesztett meccse után a RAI tévécsatorna riportere összehasonlította őt elődjével, Roberto Mancinivel, mire Mourinho félbeszakította az interjút.
2009. december: az Atalanta elleni 1–1 után megtámadott egy újságírót, és a karjánál fogva kirángatta az interjúszobából.
2010. február: a Sampdoria otthonában elért 0–0-s összecsapás során a bíró két Inter-játékost is kiállított, mire Mourinho keresztbe tett csuklókkal jelezte, hogy a sípmestert bilincsben kéne kivezetni a stadionból. Mozdulatáért három meccsre eltiltották, és 40 ezer eurós pénzbírságot kapott.
2010. február: a Milan elleni városi rangadó után közölte: „ma minden megtörtént annak érdekében, hogy ne mi nyerjünk”. Mondatáért 18 ezer eurót kellett fizetnie.
2010. november: egy spanyolországi kupamérkőzés közben – bár a Real Madrid 5–1-re nyert – durván megsértette a játékvezetőt, amiért kétmeccses eltiltással bűnhődött.
2010. december: a Sevilla 1–0-s legyőzése után összeállított egy 13-as listát a játékvezető legsúlyosabb tévedéseiből. Florentino Perez klubelnök annyit fűzött hozzá, hogy a Realban nem szokták kommentálni a bíró ténykedését.
2011. február: a lyoni BL-találkozó után Wolfgang Starkon kért számon egy meg nem ítélt büntetőt: „én ötven méterről láttam a kezezést, ő öt méterről nem vette észre.”
2011. március: kétszínűnek nevezett egy riportert, aki a bírókról alkotott véleményére kérdezett rá. „Amit mondok, azok nem vádak, hanem az igazság” – jelentette ki.
2011. április: élesen bírálta a Barcelona elleni BL-elődöntőt vezető Wolfgang Starkot, és arra is utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a katalánokat.

José:
2004. február: még a Porto mestereként azzal gyanúsították meg, hogy a Sporting elleni bajnoki után az öltözőfolyosón megtámadta a fővárosiakat erősítő Rui Jorgét, és széttépte a mezét.
2005. február: azzal vádolta meg Anders Frisk játékvezetőt, hogy a Chelsea barcelonai BL-mérkőzésének szünetében beengedte öltözőjébe a katalán kispadon ülő Frank Rijkaardot. Tiltakozásul nem vett részt a találkozó utáni sajtótájékoztatón. Frisk cáfolta Mourinho állításait, később halálos fenyegetéseket kapott, és visszavonult. A portugál trénert két összecsapásra eltiltották, mivel az UEFA szerint „rossz hírnevét keltette a futballnak”.
2005. május: a Liverpool elleni BL-meccs vitatott győztes góljáról közölte, hogy azt nem Luis García, hanem a partjelző szerezte. Kijelentésével nagy vihart kavart.
2007. március: a Tottenham elleni kupamérkőzést követően állítólag kurafinak nevezte a játékvezetőt. „Nem sértésnek szántam, bár úgy is lehet érteni” – kommentálta az esetet az edző.
2007. április: a Liverpool elleni BL-találkozó közben hevesen 11-est reklamált kezezés miatt, pedig az a büntetőterületen kívül történt. Később epés megjegyzésekkel illette Markus Merk játékvezetőt.
2008. november: az Internazionale egyik elvesztett meccse után a RAI tévécsatorna riportere összehasonlította őt elődjével, Roberto Mancinivel, mire Mourinho félbeszakította az interjút.
2009. december: az Atalanta elleni 1–1 után megtámadott egy újságírót, és a karjánál fogva kirángatta az interjúszobából.
2010. február: a Sampdoria otthonában elért 0–0-s összecsapás során a bíró két Inter-játékost is kiállított, mire Mourinho keresztbe tett csuklókkal jelezte, hogy a sípmestert bilincsben kéne kivezetni a stadionból. Mozdulatáért három meccsre eltiltották, és 40 ezer eurós pénzbírságot kapott.
2010. február: a Milan elleni városi rangadó után közölte: „ma minden megtörtént annak érdekében, hogy ne mi nyerjünk”. Mondatáért 18 ezer eurót kellett fizetnie.
2010. november: egy spanyolországi kupamérkőzés közben – bár a Real Madrid 5–1-re nyert – durván megsértette a játékvezetőt, amiért kétmeccses eltiltással bűnhődött.
2010. december: a Sevilla 1–0-s legyőzése után összeállított egy 13-as listát a játékvezető legsúlyosabb tévedéseiből. Florentino Perez klubelnök annyit fűzött hozzá, hogy a Realban nem szokták kommentálni a bíró ténykedését.
2011. február: a lyoni BL-találkozó után Wolfgang Starkon kért számon egy meg nem ítélt büntetőt: „én ötven méterről láttam a kezezést, ő öt méterről nem vette észre.”
2011. március: kétszínűnek nevezett egy riportert, aki a bírókról alkotott véleményére kérdezett rá. „Amit mondok, azok nem vádak, hanem az igazság” – jelentette ki.
2011. április: élesen bírálta a Barcelona elleni BL-elődöntőt vezető Wolfgang Starkot, és arra is utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a katalánokat.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én személy szerint elégedett vagyok a meccsel. Azért utaztunk Madridba hogy előnnyel távozzunk, és hogy valamilyen szinten visszavágjunk a kuapdöntőért. Ez sikerült, nem ez volt életünk meccse, de ami a legfontosabb volt számomra hogy a valenciai meccshez képest sokkal motiváltabban játszottunk és ez nyugodtsággal tölt el. A visszavágón ha minden igaz végre jöhet az önfeledt játék. Előre a BL döntőért!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Tudom, ott van, nem elírás volt. És sajnos de, ez rossz értelemben vett ölés volt, passzív labdabirtoklás, mindazonáltal az ellenfél nem törte össze magát a labdaszerzés erőltetésében és tekintve, hogy ki volt hazai pályán a kettő közül az utóbbi a nagyobb gáz. A secondhalf-ban amikor bekerült Adebajor és elkezdtek letámadni, akkor azért a Barca is tempót váltott, ez leginkább a passzok gyorsaságában ill. a játékosok üresben való mozgásában nyilvánult meg, elég sok hibával is játszottak a katalánok ez időtájt, de feljavulniuk meg már nem is nagyon kellett, mivel jött Pepe zuhanyrózsa-utalványa, ezzel a Madrid összeomlása, csak padlóra kellett küldeni őket.MQuC írta:AndrésGerardHernandez!
A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focitPersze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem
![]()
Peace
Egyébként a színészkedésről csak annyit, hogy az idézett hsz felett párral olvasható Galamb írása, egyetértek vele, nem is kell ezt a témát túlragozni, nehogy már egy lapon emlegessük a szimulálást a szándékos, sérülésveszélyes játékkal.
- visca el barca
- Presidente del Barça
sajnálja a tökömzola8787 írta:http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Jó kis kép az egyszer biztos,de őrülők hogy Alves nem sérült leMessi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()

Messi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()
Nincs mit!
Hát igen elég árulkodó kép

d írta:Nem mondom, hogy ne legyünk elégedettek, nyertünk idegenben 2 gólla, ez hatalmas előny.
A pirosat is jogosnak tartom, de elfordulhatott volna, hogy Pepe nem cseszi el, és akkor egyenest a 0-0 felé tartottunk volna nagy eséllyel. Nem mondom, hogy Guardiola nem szándékozta volna a végére a mentálisan és fizikálisan is fáradó Madrid ellen megnyomni a játékot, mert nem tudhatjuk biztosan, de egy 0-0 nagyon veszélyes végeredmény lett volna. A Madrid nem volt veszélyes, de mi - finoman fogalmazva - sem bővelkedtünk gólhelyzetben.
Utólag mondhatjuk, hogy jól sült el, de alakulhatott volna ez másként is.
Nem hiszem hogy a Barcának kéne gólhelyzeteket kialakítani Madridban!
Csak azért érezzük így mert az elmúlt években eléggé el voltunk kényeztetve!
És ha most madridista lennék sírnék mint CR:
http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMD ... r_embedded
Nem mondom, hogy ne legyünk elégedettek, nyertünk idegenben 2 gólla, ez hatalmas előny.
A pirosat is jogosnak tartom, de elfordulhatott volna, hogy Pepe nem cseszi el, és akkor egyenest a 0-0 felé tartottunk volna nagy eséllyel. Nem mondom, hogy Guardiola nem szándékozta volna a végére a mentálisan és fizikálisan is fáradó Madrid ellen megnyomni a játékot, mert nem tudhatjuk biztosan, de egy 0-0 nagyon veszélyes végeredmény lett volna. A Madrid nem volt veszélyes, de mi - finoman fogalmazva - sem bővelkedtünk gólhelyzetben.
Mindenkivel egyetértek aki azt mondja ,hogy sokat színészkedünk/Alves,Busi,Pedro.../,de azért én még mindig inkább azt mondom hogy legyen 3-4 színészünk akik még focizni is tudnak és akarnak,mint 3-4 alattomos hentesünk/Pepe,Arbeloa,Marcelo,Ramos.../,akik csak arra várnak hogy az ellenfelet akit levittek a földre utána még alattomosan meg is tapossák! 

KÖSZÖNJÜK José!!!
Köszönjük José minden Barca drukker nevében!
Köszönjük amit tettél nekünk!
Köszönjük remek pszichológia hadviselésedet,remek pedagógiai érzékedet,mellyel fantasztikus csapatodat tüzeled,tüzelted!
Végre visszaütött nagyképű,pökhendi ,flegma,UNDORÍTÓ viselkedésed!
Mindez persze az Internél "működött" de egyvalamiről azért most megfeledkeztél José!
Pepe egy hentes-mészáros pszichopata!!!Ha őt biztatod rombolásra hát ez az eredménye!És nem kell Starkozni!!José EZ KIÁLLÍTÁS!!!!!!
Idegből szándékosan a másik lábát így letalpalni...ez PIROS!!!!
Már a kupadöntőn is ki kellett volna állítani!!!
Pep remek taktikát dolgozott ki és ebben ismét Mourinho fölé nőtt!
Labdatartás a végzetekig,és ha esély nyílik rá: TÁMADÁS!
Ha 0-0 akkor otthon fordítottuk volna a magunk javára a párharcot!
Azt nem is írom , hogy ha nincs kiállítás akkor...MERT EZ JOGOS PIROS!!!!
Stark akkor nyúlt volna bele a meccsbe ha nem ad pirosat pepének!
A futball győzedelmeskedik az antifutballon!!!
És hogy a Madridi közönségnek ezt tetszik?KÉTLEM!
Elég bizonyíték számomra CR viselkedése kb. a 20dik percben!
Majdnem sírva fakadt , hogy egy olyan csapatba játszik ahol nem akarnak focizni!Illetve az edző nem akarja hogy focizzanak!
Gondoljunk csak bele:CR,Kaka,Higuian,Özil,DiMaria,Adebayor,Marcelo,Xabi Alonso,Benzema!!!Nem hiszem hogy ezek a játékosok erre a gyomorforgató,hányinger taktikára vágynának!
Könyörgöm egy Real főképp otthon ne védekezzen már!
Undorító José ez felettébb UNDORÍTÓ!
Remélem soha nem leszel a BARCA edzője!!!!!!!!!
Gratulálok a csapatnak!
Remekül helytálltak a kupadöntő utáni Real offenzíva ellenére!
Mióta ott nyert a real az egész világ azt beszélte hogy ennyi volt a Barca,hogy már a Bl-ben sincs esélyünk!
És igen itt a Real aki mindenkinél jobb!
Hát megmutattátok hogy az is csak egy véletlen szerencse volt!
És hogy minden téren jobbak vagytok!A pályán kívül is és belül is!
FORCA BARCA!!!!
Cs.Sz.
Köszönjük José minden Barca drukker nevében!
Köszönjük amit tettél nekünk!
Köszönjük remek pszichológia hadviselésedet,remek pedagógiai érzékedet,mellyel fantasztikus csapatodat tüzeled,tüzelted!
Végre visszaütött nagyképű,pökhendi ,flegma,UNDORÍTÓ viselkedésed!
Mindez persze az Internél "működött" de egyvalamiről azért most megfeledkeztél José!
Pepe egy hentes-mészáros pszichopata!!!Ha őt biztatod rombolásra hát ez az eredménye!És nem kell Starkozni!!José EZ KIÁLLÍTÁS!!!!!!
Idegből szándékosan a másik lábát így letalpalni...ez PIROS!!!!
Már a kupadöntőn is ki kellett volna állítani!!!
Pep remek taktikát dolgozott ki és ebben ismét Mourinho fölé nőtt!
Labdatartás a végzetekig,és ha esély nyílik rá: TÁMADÁS!
Ha 0-0 akkor otthon fordítottuk volna a magunk javára a párharcot!
Azt nem is írom , hogy ha nincs kiállítás akkor...MERT EZ JOGOS PIROS!!!!
Stark akkor nyúlt volna bele a meccsbe ha nem ad pirosat pepének!
A futball győzedelmeskedik az antifutballon!!!
És hogy a Madridi közönségnek ezt tetszik?KÉTLEM!
Elég bizonyíték számomra CR viselkedése kb. a 20dik percben!
Majdnem sírva fakadt , hogy egy olyan csapatba játszik ahol nem akarnak focizni!Illetve az edző nem akarja hogy focizzanak!
Gondoljunk csak bele:CR,Kaka,Higuian,Özil,DiMaria,Adebayor,Marcelo,Xabi Alonso,Benzema!!!Nem hiszem hogy ezek a játékosok erre a gyomorforgató,hányinger taktikára vágynának!
Könyörgöm egy Real főképp otthon ne védekezzen már!
Undorító José ez felettébb UNDORÍTÓ!
Remélem soha nem leszel a BARCA edzője!!!!!!!!!
Gratulálok a csapatnak!
Remekül helytálltak a kupadöntő utáni Real offenzíva ellenére!
Mióta ott nyert a real az egész világ azt beszélte hogy ennyi volt a Barca,hogy már a Bl-ben sincs esélyünk!
És igen itt a Real aki mindenkinél jobb!
Hát megmutattátok hogy az is csak egy véletlen szerencse volt!
És hogy minden téren jobbak vagytok!A pályán kívül is és belül is!
FORCA BARCA!!!!
Cs.Sz.
- Sztilo
- Jugador d'estrella
Szinte mindenbe egyet értek veled én sose adok a kommentárokra,meg nem is fogok egyedül talán a Chelsea ellen lehet mondani,hogy nekünk fújtak.Az Inter hát az úgy van ahogy leírtad ott teljes mértékbe mi szívtunk.A tegnapi meccs hát az nehéz ügy,véleményem szerint a Barca azt csinálta amit csinálnia kellett nem ment bele a nagy játékba és így nem volt helye a Madridnak a kontrákra.A piros véleményem szerint jogos volt nem azért mondom ezt mert Barca fan vagyok,hanem mert én úgy éreztem,hogy az a belépő súlyos sérülést is okozhatott volna Alvesnek,de hála istenek nem így lett,remélem jó kis visszavágó lesz és ott a Madrid nem állhat be,de ki tudja.Hajrá BARCA!Messi-Ini írta:A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Ez C Ronci nyilatkozatának a vége!
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket szivat*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Stark kiszórta Pepét?-Igen!
Megérdemelten nyertünk 2:0-ra?-Igen!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket!![]()
![]()
-
- Barça C
messi egy zseni a real meg egy nulla a barca mindenben jobb volt a király kupában is csak szerencsével nyerettek mourino meg nem normális pepét végleg eltiltani nincs szükség egy ilyen örültre a pályán
visca el barca
Szerintem Guardioala nagyon is jól oldotta meg a tegnapi meccset taktikailag, nem tudom ki mit várt Peptől, de végig kézben tartotta meccset, a kiállítás előtt is, csupán arról volt szó, hogy ez esetben a döntetlen sem lett volna rossz. Pont. Több lett belőle, megérdemelten.
Ami pedig Busi, Pedro és Dani színészkedéseit illeti: valóban undorító, én sem szeretem. Ennél jobban csak egy dolgot utálok: a durvaságot. A kettőt szerintem nem lehet egy napon emlegetni. Ha ilyen durva az ellenfél három dolgot tehet a szenvedő fél: 1 tűri, 2 visszavág, 3 eljátssza a nagy halált így hívva fel a bíró figyelmét a durva szabálytalanságokra. A visszavágás szerintem egyáltalán nem járható út, tűrni egy ideig tűri, aztán... Ezzel nem védem a színészeinket, illetve a színészkedéseiket de megértem őket, mit tegyenek, ha már nem bírják cérnával. Ők is emberek, nem angyalok és nem szentek. Egy bizonyos fajta taktikára egy bizonyos fajta taktika a válasz. Az antifutball és durvaság akciójára ez (is) egyfajta reakció.
Ami pedig Busi, Pedro és Dani színészkedéseit illeti: valóban undorító, én sem szeretem. Ennél jobban csak egy dolgot utálok: a durvaságot. A kettőt szerintem nem lehet egy napon emlegetni. Ha ilyen durva az ellenfél három dolgot tehet a szenvedő fél: 1 tűri, 2 visszavág, 3 eljátssza a nagy halált így hívva fel a bíró figyelmét a durva szabálytalanságokra. A visszavágás szerintem egyáltalán nem járható út, tűrni egy ideig tűri, aztán... Ezzel nem védem a színészeinket, illetve a színészkedéseiket de megértem őket, mit tegyenek, ha már nem bírják cérnával. Ők is emberek, nem angyalok és nem szentek. Egy bizonyos fajta taktikára egy bizonyos fajta taktika a válasz. Az antifutball és durvaság akciójára ez (is) egyfajta reakció.
- noname
- Llegenda del Barça
Érdekes a Marca-szavazás...
Mou meg CR is pofázik(bocs a szóért, de az ilyet nem lehet nyilatkozatnak nevezni, ez pofázás, szájtépés, acsarkodás, kinek melyik tetszik), miközben még a Real szurkolók 4 ötöde szerint is jogos volt a kiállítás. Sokat elmond. A szukrolóknak is elegük van már az állandó kifogásokból és szerintem Mourinhoból is!
Mou meg CR is pofázik(bocs a szóért, de az ilyet nem lehet nyilatkozatnak nevezni, ez pofázás, szájtépés, acsarkodás, kinek melyik tetszik), miközben még a Real szurkolók 4 ötöde szerint is jogos volt a kiállítás. Sokat elmond. A szukrolóknak is elegük van már az állandó kifogásokból és szerintem Mourinhoból is!
A Fifa egy szégyen
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket [auto_cenzúra]*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket!

1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket [auto_cenzúra]*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket!

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem a legszebb meccs volt az biztos, mindkét oldalról voltak undorító dolgok. Kicsit csalódott vagyok, de Mourinho-ra hivatkozva, akkor csak az eredmény számít!
Örülök a győzelemnek, de szomorú vagyok a meccsen történtek miatt. Most majd mehet a Stark-ozás. De remélem legalább sokan elfelejtik a Chelsea-t.
Örülök a győzelemnek, de szomorú vagyok a meccsen történtek miatt. Most majd mehet a Stark-ozás. De remélem legalább sokan elfelejtik a Chelsea-t.

szép és jó a végeredményt tekintve minden, és most aztán tényleg boldog lehet az ember és örülhet;
DE hát azért annyira nem játszottunk jól tegnap...
ha nincs a kiállítás akkor nem valószínű hogy nyerünk.
az eldöntötte a meccset és szerencsére a Barça tudott élni a lehetőséggel.
azt viszont észre kell venni hogy Guardiola nem igazán tud mit kezdeni ha egy olyan ellenféllel találkozik aki tudja mivel lehet a Barça játékát lerombolni, tördelni és akkor sajnos tanácstalannak érzem a csapatot és ilyenkor lenne szükség egy taktikailag igazán jó edzőre...
ez a jelenség sztem észrevehető volt már ez az elmúlt években. néha szerencsénk volt, néha nem...
lehet hogy csak a nagy sérüléshullám, vagy az hogy a 3 támadóból 2 formán kívül van, vagy csak egyszerűen most nincs olyan jó formában a csapat egésze; de ez a játék nem lesz mindig elég.. ennél több kell.
a nyáron mindenképpen szükséges lesz néhány jó igazolás bizonyos posztokra, mert erre a szintre az idény végéig nem elég jók még a fiatalok úgy tűnik...
ja és hogy "pedro és sergio tegnap nagyot alakított"??
hát számomra ez visszataszító és elítélendő ha valaki így viselkedik és színészkedni a pályán, legyen az bármely csapat játékosa. attól még hogy barcelonai, nem lesz ez a dolog szimpatikus; mert sztem ez szánalmas és így csak az jön le másoknak hogy ezek sem különbek.
hát ha ez valakinek tetszik, akkor...
DE hát azért annyira nem játszottunk jól tegnap...
ha nincs a kiállítás akkor nem valószínű hogy nyerünk.
az eldöntötte a meccset és szerencsére a Barça tudott élni a lehetőséggel.
azt viszont észre kell venni hogy Guardiola nem igazán tud mit kezdeni ha egy olyan ellenféllel találkozik aki tudja mivel lehet a Barça játékát lerombolni, tördelni és akkor sajnos tanácstalannak érzem a csapatot és ilyenkor lenne szükség egy taktikailag igazán jó edzőre...
ez a jelenség sztem észrevehető volt már ez az elmúlt években. néha szerencsénk volt, néha nem...
lehet hogy csak a nagy sérüléshullám, vagy az hogy a 3 támadóból 2 formán kívül van, vagy csak egyszerűen most nincs olyan jó formában a csapat egésze; de ez a játék nem lesz mindig elég.. ennél több kell.
a nyáron mindenképpen szükséges lesz néhány jó igazolás bizonyos posztokra, mert erre a szintre az idény végéig nem elég jók még a fiatalok úgy tűnik...
ja és hogy "pedro és sergio tegnap nagyot alakított"??
hát számomra ez visszataszító és elítélendő ha valaki így viselkedik és színészkedni a pályán, legyen az bármely csapat játékosa. attól még hogy barcelonai, nem lesz ez a dolog szimpatikus; mert sztem ez szánalmas és így csak az jön le másoknak hogy ezek sem különbek.
hát ha ez valakinek tetszik, akkor...
-
- Entrenador del Barça
Ugy látom, hogy Pep /tegezés nélkül/ taktikailag verte Mou-t, mert azáltal, hogy nem támadtunk ugy ahogy szoktunk, lerövidült a támadóink és a védőink közötti terület. Nem volt hova befutni a labdával. CR. pontosan ezekből a vágtákból él, most nem tudtak rohanni, technikailag meg ugye jobb a Barca. Szédületes volt nézni ahogy vergődtek. Nem tudom kinek néznék még el, hogy a Reálból bekkelő csapatot csinál, de a Reálnál lenyelik. Őszintén szólva tartottam a meccstől, de szédületes volt amit csináltak. A bajnokira tartalékolni kell, amennyit csak lehet. Mou azért zokni, mert tul sok sikert aratott és az ilyen emberek kudarctürő képessége alacsony.
Fecó
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Azzal kezdem, hogy megérdemelt győzelem volt.
De az nagyon nem tetszik, amit néhány ember csinált. Fetrengtek, hisztiztek. Lerohanták öten a játékvezetőt
Ez szerintem nem méltó a névhez. Dani színészi tehetségét már megszoktam, de Pedro és Sergio is kitett tegnap magáért. Nem ezzel kéne kitűnni szerintem.
De az nagyon nem tetszik, amit néhány ember csinált. Fetrengtek, hisztiztek. Lerohanták öten a játékvezetőt

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
AndrésGerardHernandez!
A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focit
Persze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem
Peace
A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focit

Peace