Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csocso82
Barça C

2011.04.28. 11:41:35

KÖSZÖNJÜK José!!!

Köszönjük José minden Barca drukker nevében!
Köszönjük amit tettél nekünk!
Köszönjük remek pszichológia hadviselésedet,remek pedagógiai érzékedet,mellyel fantasztikus csapatodat tüzeled,tüzelted!
Végre visszaütött nagyképű,pökhendi ,flegma,UNDORÍTÓ viselkedésed!
Mindez persze az Internél "működött" de egyvalamiről azért most megfeledkeztél José!
Pepe egy hentes-mészáros pszichopata!!!Ha őt biztatod rombolásra hát ez az eredménye!És nem kell Starkozni!!José EZ KIÁLLÍTÁS!!!!!!
Idegből szándékosan a másik lábát így letalpalni...ez PIROS!!!!
Már a kupadöntőn is ki kellett volna állítani!!!

Pep remek taktikát dolgozott ki és ebben ismét Mourinho fölé nőtt!
Labdatartás a végzetekig,és ha esély nyílik rá: TÁMADÁS!
Ha 0-0 akkor otthon fordítottuk volna a magunk javára a párharcot!
Azt nem is írom , hogy ha nincs kiállítás akkor...MERT EZ JOGOS PIROS!!!!
Stark akkor nyúlt volna bele a meccsbe ha nem ad pirosat pepének!
A futball győzedelmeskedik az antifutballon!!!
És hogy a Madridi közönségnek ezt tetszik?KÉTLEM!
Elég bizonyíték számomra CR viselkedése kb. a 20dik percben!
Majdnem sírva fakadt , hogy egy olyan csapatba játszik ahol nem akarnak focizni!Illetve az edző nem akarja hogy focizzanak!
Gondoljunk csak bele:CR,Kaka,Higuian,Özil,DiMaria,Adebayor,Marcelo,Xabi Alonso,Benzema!!!Nem hiszem hogy ezek a játékosok erre a gyomorforgató,hányinger taktikára vágynának!
Könyörgöm egy Real főképp otthon ne védekezzen már!
Undorító José ez felettébb UNDORÍTÓ!
Remélem soha nem leszel a BARCA edzője!!!!!!!!!

Gratulálok a csapatnak!
Remekül helytálltak a kupadöntő utáni Real offenzíva ellenére!
Mióta ott nyert a real az egész világ azt beszélte hogy ennyi volt a Barca,hogy már a Bl-ben sincs esélyünk!
És igen itt a Real aki mindenkinél jobb!
Hát megmutattátok hogy az is csak egy véletlen szerencse volt!
És hogy minden téren jobbak vagytok!A pályán kívül is és belül is!
FORCA BARCA!!!!

Cs.Sz.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.04.28. 11:32:57

Messi-Ini írta:A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Ez C Ronci nyilatkozatának a vége!
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket szivat*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Stark kiszórta Pepét?-Igen!
Megérdemelten nyertünk 2:0-ra?-Igen!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket! :!: :!: :!:
Szinte mindenbe egyet értek veled én sose adok a kommentárokra,meg nem is fogok egyedül talán a Chelsea ellen lehet mondani,hogy nekünk fújtak.Az Inter hát az úgy van ahogy leírtad ott teljes mértékbe mi szívtunk.A tegnapi meccs hát az nehéz ügy,véleményem szerint a Barca azt csinálta amit csinálnia kellett nem ment bele a nagy játékba és így nem volt helye a Madridnak a kontrákra.A piros véleményem szerint jogos volt nem azért mondom ezt mert Barca fan vagyok,hanem mert én úgy éreztem,hogy az a belépő súlyos sérülést is okozhatott volna Alvesnek,de hála istenek nem így lett,remélem jó kis visszavágó lesz és ott a Madrid nem állhat be,de ki tudja.Hajrá BARCA!
barcafan07
Barça C

2011.04.28. 11:27:56

messi egy zseni a real meg egy nulla a barca mindenben jobb volt a király kupában is csak szerencsével nyerettek mourino meg nem normális pepét végleg eltiltani nincs szükség egy ilyen örültre a pályán
visca el barca
galamb
Jugador del Barça

2011.04.28. 11:23:28

Szerintem Guardioala nagyon is jól oldotta meg a tegnapi meccset taktikailag, nem tudom ki mit várt Peptől, de végig kézben tartotta meccset, a kiállítás előtt is, csupán arról volt szó, hogy ez esetben a döntetlen sem lett volna rossz. Pont. Több lett belőle, megérdemelten.
Ami pedig Busi, Pedro és Dani színészkedéseit illeti: valóban undorító, én sem szeretem. Ennél jobban csak egy dolgot utálok: a durvaságot. A kettőt szerintem nem lehet egy napon emlegetni. Ha ilyen durva az ellenfél három dolgot tehet a szenvedő fél: 1 tűri, 2 visszavág, 3 eljátssza a nagy halált így hívva fel a bíró figyelmét a durva szabálytalanságokra. A visszavágás szerintem egyáltalán nem járható út, tűrni egy ideig tűri, aztán... Ezzel nem védem a színészeinket, illetve a színészkedéseiket de megértem őket, mit tegyenek, ha már nem bírják cérnával. Ők is emberek, nem angyalok és nem szentek. Egy bizonyos fajta taktikára egy bizonyos fajta taktika a válasz. Az antifutball és durvaság akciójára ez (is) egyfajta reakció.
noname
Llegenda del Barça

2011.04.28. 11:17:28

Érdekes a Marca-szavazás...
Mou meg CR is pofázik(bocs a szóért, de az ilyet nem lehet nyilatkozatnak nevezni, ez pofázás, szájtépés, acsarkodás, kinek melyik tetszik), miközben még a Real szurkolók 4 ötöde szerint is jogos volt a kiállítás. Sokat elmond. A szukrolóknak is elegük van már az állandó kifogásokból és szerintem Mourinhoból is!
A Fifa egy szégyen
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.28. 11:10:43

A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Ez C Ronci nyilatkozatának a vége!
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket [auto_cenzúra]*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Stark kiszórta Pepét?-Igen!
Megérdemelten nyertünk 2:0-ra?-Igen!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket! :!: :!: :!:
Kép
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.28. 11:08:05

Nem a legszebb meccs volt az biztos, mindkét oldalról voltak undorító dolgok. Kicsit csalódott vagyok, de Mourinho-ra hivatkozva, akkor csak az eredmény számít!

Örülök a győzelemnek, de szomorú vagyok a meccsen történtek miatt. Most majd mehet a Stark-ozás. De remélem legalább sokan elfelejtik a Chelsea-t. :D
currahee
Jugador d'estrella

2011.04.28. 10:40:29

szép és jó a végeredményt tekintve minden, és most aztán tényleg boldog lehet az ember és örülhet;
DE hát azért annyira nem játszottunk jól tegnap...
ha nincs a kiállítás akkor nem valószínű hogy nyerünk.
az eldöntötte a meccset és szerencsére a Barça tudott élni a lehetőséggel.

azt viszont észre kell venni hogy Guardiola nem igazán tud mit kezdeni ha egy olyan ellenféllel találkozik aki tudja mivel lehet a Barça játékát lerombolni, tördelni és akkor sajnos tanácstalannak érzem a csapatot és ilyenkor lenne szükség egy taktikailag igazán jó edzőre...
ez a jelenség sztem észrevehető volt már ez az elmúlt években. néha szerencsénk volt, néha nem...
lehet hogy csak a nagy sérüléshullám, vagy az hogy a 3 támadóból 2 formán kívül van, vagy csak egyszerűen most nincs olyan jó formában a csapat egésze; de ez a játék nem lesz mindig elég.. ennél több kell.
a nyáron mindenképpen szükséges lesz néhány jó igazolás bizonyos posztokra, mert erre a szintre az idény végéig nem elég jók még a fiatalok úgy tűnik...

ja és hogy "pedro és sergio tegnap nagyot alakított"??
hát számomra ez visszataszító és elítélendő ha valaki így viselkedik és színészkedni a pályán, legyen az bármely csapat játékosa. attól még hogy barcelonai, nem lesz ez a dolog szimpatikus; mert sztem ez szánalmas és így csak az jön le másoknak hogy ezek sem különbek.
hát ha ez valakinek tetszik, akkor...
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.28. 10:10:37

Ugy látom, hogy Pep /tegezés nélkül/ taktikailag verte Mou-t, mert azáltal, hogy nem támadtunk ugy ahogy szoktunk, lerövidült a támadóink és a védőink közötti terület. Nem volt hova befutni a labdával. CR. pontosan ezekből a vágtákból él, most nem tudtak rohanni, technikailag meg ugye jobb a Barca. Szédületes volt nézni ahogy vergődtek. Nem tudom kinek néznék még el, hogy a Reálból bekkelő csapatot csinál, de a Reálnál lenyelik. Őszintén szólva tartottam a meccstől, de szédületes volt amit csináltak. A bajnokira tartalékolni kell, amennyit csak lehet. Mou azért zokni, mert tul sok sikert aratott és az ilyen emberek kudarctürő képessége alacsony.
Fecó
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.04.28. 10:06:20

Azzal kezdem, hogy megérdemelt győzelem volt.

De az nagyon nem tetszik, amit néhány ember csinált. Fetrengtek, hisztiztek. Lerohanták öten a játékvezetőt :oops: Ez szerintem nem méltó a névhez. Dani színészi tehetségét már megszoktam, de Pedro és Sergio is kitett tegnap magáért. Nem ezzel kéne kitűnni szerintem.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.04.28. 09:58:16

AndrésGerardHernandez!

A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focit :D Persze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem :)

Peace
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.04.28. 09:27:44

gyu75 írta:szólnék ...
"Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. " J.Mourinho
Bravo José ... a tavalyi Inter diadalra visszagondolva most kulóztad szájba magad
ugyanis az csakis Stark, Busacca meg akárki más sara hogy az épp aktuális Mou sintércsapatnak a sors nem adja meg hogy BL trófeát nyerjen
de amikor nyer akkor miért nem szól arrol hogy a Chelsea ellen a bíró nem adott meg a chealseanek talán 2 tuti 11- est , ellenunk meg volt egy kontragól úgy hogy felvágták Messit s a fél csapat leállt mert egyértelmuen durva sintérmunkával állították meg Messit , s volt egy militó lesgól ... yaya toure kezezése meg már csak a hab
ilyenkor persze nem volt " why ? dear referee , why u did this with us ...
ilyenkor onelégult sétálgatás van a Camp Nou gyepén felemelt kezekkel
( istenem ... Jimmy Jumpnak 1000 eurot adtam volna hogy egy BARCA sapkát húzzon a fejére ... persze tele szarral )

a Copa del Rey fináléról készult egy kisfilm melyben kb 3 perc reál szabálytalanság maradt piros nélkul (ebbol PEPE 2x is zuhanyozós megmozdulás)

Guardiola is nagy stratéga a szememben ... mert a tegnapi kirohanásával nagyon felheccelte , feltuzelte a srácokat ! Ez szerintem lélekben sokat számított ma ... de persze ezt kevesen veszik észre mert a BARCA esetében senkinek nem az jut az eszébe, hogy ha gyoz akkor az azért volt mert az edzo elterelte a figyelmet, idegesítette a riválist ! A BARCA ugyanis játszani akarja a játékot ...
talán ha a REAL is játszani akarna akkor nem kéne megkérdezni Starkot hogy WHY ? de hát ez a taktika is egyértelmu elismerése a BARCA focijának , hogy ilyen taktikával kuldi fel otthon a csapatát mikor KAKA , BENZEMA , HIGUAIN a padon bámulja az eseményeket . Hát nem jobban járna vele ha a semleges nézo látna egy oda vissza nyitott szuperfotballt, mégha valoszinuleg akkor is a BARCA nyerne , dehát a labda gombolyu s a VALENCIA se gondolta hogy otthon hatot rámol nekik a REAL b ...

A MOU mítosz létezik de egyáltalán nem olyan nagy amilyennek fel van pumpálva . S valljuk be oszintén a bírók is csak emberek s el tudom képzelni hogy nem pártatlanok , dehát MOU neked is megvan az esélyed hogy olyan focit játszass a csapatoddal ami miatt a TE pártodon lesznek .
De amikor csak pocskondiázod oket mi a túrót vársz ... úgy oszintén
szóval mint említettem az eljén szólnék ... Gyuszi vagyok s azt uzenném neked Jose MOURINHO, hogy : BUTA VAGY HA NEM LÁTOD HOGY "WHY ?"de szerintem látod te azt, mert nem vagy te buta , te már MÍTOSZ vagy

:lol:

a meccshez : Messi nagyon messzire van ... mindenkitol

jó éjszakát
kOrrekt, 100%-os hozzászólás.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.04.28. 08:09:51

Ez kellett! Nem hittem volna, hogy Pep erre készül, de nagyon nagy húzás volt! Az első félidőt úgy ahogy volt megöltük, úgy hogy persze végig nálunk volt a labda, ezzel egy másfajta mentális fárasztásban részesítette a blancók játékosait, majd a második f.i. elején vissza a régi taktikához és ami a csövön kifér egészen a jogos kiállításig.
Mourinho főlhet a saját levében, kulcsjátékosok estek ki tőlük, 0-2 otthon (no comment) vélhetőleg nem kell itt megmagyarázni senkinek a taktikánkat és mindenki azt érzi amit én: azt kapták és azt kaptuk, amit megérdemeltek és amit megérdemeltünk, nem kevesebbet. Azért a visszavágóra minden Barca játékosnak min. dupla sípcsontvédőt rendelnék elő, mert amit otthon kapni fognak az nem lesz kiskutya. Remélem megússzák komolyabb sérülések és eltiltások nélkül, az tuti, h Mourinho még megpróbál beléjük rúgni néhány fájót, a Manchester ellen pedig biztos meg is éreznek majd minden hiányt.
Remélem a sok szapuló is örül azért, még ha legtöbben nem is látják miért kell Keita a csapatba bizonyos meccseken, nekik csak annyit: ott volt, nyertünk.
Még a végére annyit, hogy a DigiSport méltó volt ismét a hírnevéhez, minősíthetetlen kommentek, már-már kéjes vággyal mondva: ...a Barca öli a futballt... az első játékrészben stb. Szégyen, hogy normálisabb, csatorna nem engedheti meg magának a közvetítési jogokat, pedig a nézők, azaz mi, ennél azért többet érdemelnének.
Talán mégis lesz igazságszolgáltatás és győz a futball. Ezért továbbra is:
HAJRÁ BARCA!!!
Facsy
Jugador d'estrella

2011.04.28. 08:00:32

Sziasztok! Nem tom jó helyre írom-e de nem találtam jobb topicot, csak az lenne a kérdésem h az újságban úgívan írva h Barca TV- Barcelona-Ossasuna. és h a tgnpi meccs az lessz-e benne,tapasztalatotok alapján :D
messideco
Presidente del Barça

2011.04.28. 05:13:45

A győzelem nagyon fontos volt, meg is lett.
A nyilatkozatokra kíváncsi leszek, mert érdekesek lesznek.
A hétvégén talán lehet lazítani a Sociedad ellen. Majd kedden jön ismét a Real.
Jó éjszakát mindenkinek! Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
davidvilla007
Barça B

2011.04.28. 01:50:51

Nem ide kéne irnom,de a PAULANERBEN néztem a meccset ráadásul az Eurobarca teremben,és rohadtul böki a szememet hogy sok MAdridista volt ott és végig a BArcát szidta!Ez mi????!!!MEnjenek a sáját térfelükre!!Kérdezem én,ezzel nem lehetne mit kezdeni?????????!!!!!!!!!!
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.28. 01:09:25

Ilúvatar írta:Azért ezt is be szeretném rakni ide ha nem gond :)

http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8
ezt olyan jól meg lehetne csinálni Benny Hill-es kiadásba, csak nem találom már a honlapot ahol lehetett ilyeneket csinálni :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Deus
Boixos Nois

2011.04.28. 01:05:08

Azért ezt is be szeretném rakni ide ha nem gond :)

http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8
KépKép
gyu75
Barça B

2011.04.28. 00:41:59

szólnék ...
"Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. " J.Mourinho
Bravo José ... a tavalyi Inter diadalra visszagondolva most kulóztad szájba magad
ugyanis az csakis Stark, Busacca meg akárki más sara hogy az épp aktuális Mou sintércsapatnak a sors nem adja meg hogy BL trófeát nyerjen
de amikor nyer akkor miért nem szól arrol hogy a Chelsea ellen a bíró nem adott meg a chealseanek talán 2 tuti 11- est , ellenunk meg volt egy kontragól úgy hogy felvágták Messit s a fél csapat leállt mert egyértelmuen durva sintérmunkával állították meg Messit , s volt egy militó lesgól ... yaya toure kezezése meg már csak a hab
ilyenkor persze nem volt " why ? dear referee , why u did this with us ...
ilyenkor onelégult sétálgatás van a Camp Nou gyepén felemelt kezekkel
( istenem ... Jimmy Jumpnak 1000 eurot adtam volna hogy egy BARCA sapkát húzzon a fejére ... persze tele szarral )

a Copa del Rey fináléról készult egy kisfilm melyben kb 3 perc reál szabálytalanság maradt piros nélkul (ebbol PEPE 2x is zuhanyozós megmozdulás)

Guardiola is nagy stratéga a szememben ... mert a tegnapi kirohanásával nagyon felheccelte , feltuzelte a srácokat ! Ez szerintem lélekben sokat számított ma ... de persze ezt kevesen veszik észre mert a BARCA esetében senkinek nem az jut az eszébe, hogy ha gyoz akkor az azért volt mert az edzo elterelte a figyelmet, idegesítette a riválist ! A BARCA ugyanis játszani akarja a játékot ...
talán ha a REAL is játszani akarna akkor nem kéne megkérdezni Starkot hogy WHY ? de hát ez a taktika is egyértelmu elismerése a BARCA focijának , hogy ilyen taktikával kuldi fel otthon a csapatát mikor KAKA , BENZEMA , HIGUAIN a padon bámulja az eseményeket . Hát nem jobban járna vele ha a semleges nézo látna egy oda vissza nyitott szuperfotballt, mégha valoszinuleg akkor is a BARCA nyerne , dehát a labda gombolyu s a VALENCIA se gondolta hogy otthon hatot rámol nekik a REAL b ...

A MOU mítosz létezik de egyáltalán nem olyan nagy amilyennek fel van pumpálva . S valljuk be oszintén a bírók is csak emberek s el tudom képzelni hogy nem pártatlanok , dehát MOU neked is megvan az esélyed hogy olyan focit játszass a csapatoddal ami miatt a TE pártodon lesznek .
De amikor csak pocskondiázod oket mi a túrót vársz ... úgy oszintén
szóval mint említettem az eljén szólnék ... Gyuszi vagyok s azt uzenném neked Jose MOURINHO, hogy : BUTA VAGY HA NEM LÁTOD HOGY "WHY ?"de szerintem látod te azt, mert nem vagy te buta , te már MÍTOSZ vagy

:lol:

a meccshez : Messi nagyon messzire van ... mindenkitol

jó éjszakát
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Deus
Boixos Nois

2011.04.28. 00:32:42

http://www.youtube.com/watch?v=ENWyUYfUlzo

állítsátok meg a videót 0:06 -nál. WTF! Milyen pontos passz volt... Főleg így futva mint az állat. 6 realossal szemben pont Messinek.
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.28. 00:18:25

Csoka írta: Ez így elég jó :lol:
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
Bár, ez itt off, de:
Casillas - Arbeloa ; Carvalho ; Albiol ; Marcelo - Xabi ; Lass ; Kaká - CR ; Higuain ; Özil

Szerintem így fognak felállni. Legalábbis, most már illene támadniuk. :roll: Szóval, azért még nem kell Gagokhoz nyúlniuk. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Csoka
Barça B

2011.04.28. 00:14:29

fcbarca0827 írta:
bali 15 írta:Ramos, Pepe 8)
És, Mourinho. :mrgreen: Tőlünk meg Pinto.
Ez így elég jó :lol:
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.28. 00:07:18

bali 15 írta:Ramos, Pepe 8)
És, Mourinho. :mrgreen: Tőlünk meg Pinto.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.28. 00:05:39

Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
Ez valahogyan így hangzik: Pepe ártalmatlan helyzetben karaterúgásra emlékeztető módon próbálta szétrúgni Dani Alves sípcsontját. Csak egy kérdés: miért? :lol:
Inkább azt mutasd meg a képzetlen bunkó játékosodnak, hogy hogyan kellene szerelni, te majom...
Rivaldo-A Legnagyobb.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.28. 00:01:02

Csoka írta:a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent :lol:
pepe ramos tuti nem lesznek...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Válasz küldése