2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért becsekkolni elég nagy időintervallum áll rendelkezésedre, sztem meg tudod oldani, hogy mondjuk félidőre essenGauchomester írta:Csak az a baj, hogy ahogy számolgatok, pont a meccs ideje alatt lesz a becsekkolás, poggyász ellenőrzés, szóval szerintem ez sansztalan.
Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Hatalmas problémával kell megküzdenem a közeljövőben, és kb. beleőrülök. Remélem vannak, akik tapasztaltabbak és segíthetnek. Eldőlt, hogy a Barca lesz az egyik csapat a május 28-i döntőn, ami egy beteljesült álom, de nem én lennék az a tipikus peches állat, aki aznap este repülőtéren kénytelen lenni. El sem hiszem, hogy azok után, hogy a Ceuta elleni kupameccsektől kezdve a hülye bajnokikon át minden meccset végi néz az ember azért, hogy a szezon végén az egy évig tartó várakozásból öröm váljék, és lemaradok róla. Szóval szeretném megkérdezni azt, hogy volt-e már valaki hasonló cipőben? Az egyik ötletem lett volna, hogy laptopon követem valami mobilnettel streameken keresztül. Csak az a baj, hogy ahogy számolgatok, pont a meccs ideje alatt lesz a becsekkolás, poggyász ellenőrzés, szóval szerintem ez sansztalan. Aztán jött a gondolat, hogy nagyapáinkat felidézve rádión hallgatom a meccset a mobilomon. Na mármost. A Kossuth Rádió vajon közvetíti a meccset? Tud valaki ilyesmi lehetőségről? Vagy bármilyen megoldás érdekelne. Köszönöm szépen a tanácsokat előre is. Képzeljétek magatokat a helyzetembe, megőrülök![]()
6 éve(2005/06) velem is megtörtént, bár én kicsit jobban jöttem ki belőle.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Hatalmas problémával kell megküzdenem a közeljövőben, és kb. beleőrülök. Remélem vannak, akik tapasztaltabbak és segíthetnek. Eldőlt, hogy a Barca lesz az egyik csapat a május 28-i döntőn, ami egy beteljesült álom, de nem én lennék az a tipikus peches állat, aki aznap este repülőtéren kénytelen lenni. El sem hiszem, hogy azok után, hogy a Ceuta elleni kupameccsektől kezdve a hülye bajnokikon át minden meccset végi néz az ember azért, hogy a szezon végén az egy évig tartó várakozásból öröm váljék, és lemaradok róla. Szóval szeretném megkérdezni azt, hogy volt-e már valaki hasonló cipőben? Az egyik ötletem lett volna, hogy laptopon követem valami mobilnettel streameken keresztül. Csak az a baj, hogy ahogy számolgatok, pont a meccs ideje alatt lesz a becsekkolás, poggyász ellenőrzés, szóval szerintem ez sansztalan. Aztán jött a gondolat, hogy nagyapáinkat felidézve rádión hallgatom a meccset a mobilomon. Na mármost. A Kossuth Rádió vajon közvetíti a meccset? Tud valaki ilyesmi lehetőségről? Vagy bármilyen megoldás érdekelne. Köszönöm szépen a tanácsokat előre is. Képzeljétek magatokat a helyzetembe, megőrülök![]()
Nem irigyellek, barátom...Másik eshetőség, hogy valakivel mobilon beszélsz aki nézi a meccset...Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
2009-ben Rómában is ezt akarták játszani... egész pályás letámadás, az elején gólt szerezni, aztán beállni védekezni, és a kontrákra építeni.... ez volt SAF elképzelése... de nem jött a gól az Ördögök meg fáradtak...Messithebest írta:...szerintem ha találnak ők először egy gólt akkor beállnak bekkelni, ez tuti....
Ilúvatar írta: Barca - MU
MU -tól nagyon, de nagyon fhosok.
Én egyáltalán nem. Múltkor is sokkal jobbak voltunk. Meg a srácok úgy fel lesznek spanolva, mint még sohaIlúvatar írta:Ennyi. Papírforma.
Az nekem nagyon tetszett, hogy a végén dobálták abit![]()
Barca - MU
MU -tól nagyon, de nagyon fhosok.