2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tyuutyuutyuuLM10 írta:Kossuth tér.Facsy írta:Szolnokon hol lessz kivetítő??? én 10 kmre lakok szolnoktol és jo lenne bemenni,nem itthon nézni:DLM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KRFTv6HaGcY
Már csak 6 nap!![]()
Én Szolnokon egy óriás kivetítőn nézem a spanokkal a meccset. Ti hol fogjátok majd nézni?
OFF: Az Fc Barcelona10/11-es topicban egyre több az átigazolási találgatás, nem kellene már megnyitni az igazolási topicot? Már a szezonnak is vége hivatalosan(ugye a BL döntőt nem nézve)
Kossuth tér.Facsy írta:Szolnokon hol lessz kivetítő??? én 10 kmre lakok szolnoktol és jo lenne bemenni,nem itthon nézni:DLM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KRFTv6HaGcY
Már csak 6 nap!![]()
Én Szolnokon egy óriás kivetítőn nézem a spanokkal a meccset. Ti hol fogjátok majd nézni?
OFF: Az Fc Barcelona10/11-es topicban egyre több az átigazolási találgatás, nem kellene már megnyitni az igazolási topicot? Már a szezonnak is vége hivatalosan(ugye a BL döntőt nem nézve)
Szolnokon hol lessz kivetítő??? én 10 kmre lakok szolnoktol és jo lenne bemenni,nem itthon nézni:DLM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KRFTv6HaGcY
Már csak 6 nap!![]()
Itthon a TV előtt, vagy haverokkal egy kocsmábaLM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KRFTv6HaGcY
Már csak 6 nap!![]()
Ezt szépen ki gondoltad!S.Agüero írta:Nemsokára jöhetnek a hangolódós videók.![]()
Én már most leírom a kezdőm, remélem addig már semmi probléma nem lesz:
------------------------------VV------------------------------
-----Alvés------------Piqué------Puyol------------Abidal-----
---------------------------Busquets---------------------------
--------------------Xavi---------------Ini---------------------
-------------Pedro----------Messi----------Villa--------------
Tipp: 3-1 : Messi 27', Ini 39', Chicharito 55', Messi 82'
Cserék:
70' AbidalMaxwell
74' VillaKeita
85' PedroAfellay
Visca el Barçaaa!
Button 2-1-es Manchester sikertBob_Marley írta:Azért Buttonra kíváncsi vagyok mit tippelt
Tök jó, hogy ebből szinte pont csak a lényeg maradt ki..Cumbee írta:
Valenciát kezdőbe tippelem, amúgy oké. És hát, Rooney és Hernandez is képes bármiből gólt szerezni, a MU mesterien ért a szélről belőtt labdákhoz, pontosan ott jók, ahol mi nem. Ezért nagyon veszélyes csapat. És ezért kell maximumot nyújtanunk védekezésben és támadásban is, ha akarunk valamit. 2 éve a MU jobb volt a döntőig, ott a semmiből rúgtunk egy gólt és SAF eltaktikázta magát. Az addig szoros középpályát fellazította, betett előre még1 embert, ezzel Xavi-Ini-Messi teljesen szabadon labdázhatott középen, gyakorlatilag onnantól nem volt a MUnál a labda. Aztán rúgtunk még1et és ezzel el is dőlt a dolog. Most nem hinném, hogy még1x ezt a hibát elköveti, tanult belőle ő is. Lehet, hogy kezdeti azt a vadállat Scholest, és amolyan pepés szerepkörbe rakja, bár Fergusonból nem nézem ki, hogy olyan patkány rugdosódást akarna, mint hozé.visca el barca írta:biztos h nem fognak beállni védekezni, de nem hinném, hogy nagyon erőltetni fogják a támadásokat. az biztos, hogy a középpályás támadásépítést nem fogják erőltetni, mert sem carrick, sem fletcher, sem anderson nem az a virtuóz. valószínűleg gyorsan átakarják játszani a pálya középső felét, max giggs, meg nani lesz játékban a széleken. egyértelmu h a két belso középpályás csak rombolni fog, építeni nem.
amugy ha mindenki 100%-os tuti ez lesz a kezdo
van der saar - rafael, vidics, ferdinand, evra - nani, fletcher, carrick, giggs - rooney, chic
Hát majd meglátjuk. A csapat szerintem sokkal jobban össze van rakva,mint a 2 évvel ezelőtti,de ahogy érzed. Nem azt mondtam,hogy agyatlanul fognak támadni,de nem egy Real Madrid taktikát fognak követni.gergo9 írta:Ezek a dolgok tényleg nem tudom honnan jönnekSanama írta: Egyénileg talán rosszabbak mint 2éve,de a csapategység az ezerszer jobb. Nagyon kíváncsi leszek a 2 középpályára,hogy hogyan tudják felvenni egymással a versenyt. Abban pedig biztos vagyok,hogy SAF nem fog védekezni.![]()
A 07-09-es Manchester talán a történelem legjobb Manchester-e. Se egyénileg se csapatként nem jobb a mostani egy szálal sem. Ez holtbiztos.
Rangadók is felemásan sikerültek mezőnyben sokszor nagyon durván alárendelten játszanak mert gyakorlatilag nincs középpálya.
Két éve vmi csoda folytán mármint nálunk egy csoda hogy gyakorlatilag az első támadásunkból gól lett holott addig kaphattunk volna 3-at![]()
Kontrajátékra fog berendezkedni ezzele a kerettel SAF ez is teljesen biztos másra teljesen alkalmatlan ez a csapat a Barcelona ellen. Nincs meg az a kpja ami a brutális letámadást el tudná viselni.
Kemény védekezés a kaputól 35-40 méterre majd a két szélső ill csatár Valencia/Nani/Rooney megpróbál 2-3 passzból a kapu elé érni.
Ettől még simán kikaphatunk jóval komolyabb feladat lesz mint a Madrid.