Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A jóslatom nem jött be, de a sajtóban olvasott esélylatolgatás igen.kurdt írta:Két kérdés:Iniesta_1986 írta:A sajtó szerint két lehetséges játékvezető jöhet szóba a BL-döntő vezetésekor:
1. a portugál Olegario Benquerença
2. a magyar Kassai Viktor.
Még felvetődött a belga De Bleeckere neve is, hiszen ő most 45 éves, tehát ez az utolsó idénye nemzetközi szinten. Azonban ő vezette a Barça-Real visszavágót, így az esélyei csökkentek.
Én azonban egy német vagy olasz bírót várok. Ha német lesz, tutira Starkot nevezik rá.
1. Mit kell érteni az alatt h 'sajtó'??? A blikket vagy az uefa.comot???
2. Rizzoli miért nem került szóba? Ő vezette a tavalyi EL-döntőt és elég jó híre van.
Szívből remélem, hogy így lesz, a végeredményt illetően... (: én a két magyar-holland meccset álmodtam meg, s bár a pontos végeredmény nem stimmelt, de nagyon közel voltam hozzá, a végkimenetelét pedig el is találtam... úgyhogy már egy hete várom, hogy most is álmodjak valami végeredményt, de egyenlőre semmi... jobban mondva minden este álmodok a döntővel, de, hogy mit...Xanthor írta:Először történik velem ilyen, de megálmodtam a döntőtBusquets ugratta ki Messit, aki lágyan átpöckölte a kijövő VdS fölött a labdát, és ezzel nyertünk 1-0-ra
Perccel nem tudok sajnos szolgálni, úgyhogy annyi maradjon meg izgalomnak
Hogyne lenne...ha nyerünk tuti az lesz. Mert hát nekünk mindig a bíró nyeri a meccsetMessithebest írta:Grat Kassainak!!Legalább nem lesz bírózás.........
Hát igen MAGYAR bíró vezeti a döntőt!pityi13 írta:Óriási siker ez nekünk,így egy kicsit mi is nyertesei vagyunk a döntőnek.
Egyszer minden sorozatnak meg kell szakadnia...Ilúvatar írta:A szombati londoni Bajnokok Ligája-döntő vezetésére kijelölt Kassai Viktor szerencsét hozhat a Manchester Unitednak, az angol klubnak ugyanis eddig három mérkőzést vezetett, s mid a hármat megnyerték a „vörös ördögök". A tatabányai játékvezető, aki 35 évével és 260 napjával a BEK/BL történetének legfiatalabb játékvezetője lesz, a Barcelonának még nem vezetett mérkőzést.
khm...
Igen, itthon nem egyszer küldte már el a közönség egyöntetűen (megjegyzem jogosan) melegebb éghajlatra, vagy szólították fel fajtalankodásra. De a nemzetközi meccsein eddig egész jó teljesítményt nyújtott, reméljük most is így leszvisca el barca írta:
(amugy megjegyzem, hogy itthon rengeteg meccset látok amit élőben vezet, és bérki megmondhatja, h az itthoni teljesitmenye néha nem a legjobb)
Na ez nem semmi!Hatalmas megtiszteltetés, nem lesz könnyű dolga, de remélhetőleg a labdáé lesz a főszerep!Nincs sok hátra, növekedik az adrenalin, a Liga megvan a szezon már így is szinte majdnem tökéletes, hab lenne a tortán ha bevennénk a Wembleyt!