S.Agüero írta:Azt lehet tudni, h a Copások mikor térnek vissza? Messiék?
Amerikába elutaznak már ugye?
mert ha nem akkor valószínűleg real ellen sem játszanak.

Amint az elöttem is irta vki,augusztus 8-án térnek vissza.De ha már így szóbahoztad,akkor ez tényleg érdekes,mert aszthiszem hogy 14-én játszuk az első meccset Madridban ha jük az emlékeim,szal ezek a játékosok 1 hetet készülnek,és szerintem ezért tuti nem lesznek kezdők,de akkor viszont bajban lehetünk.Szerinem a védelembe esetleg Alvest bedobjuk,mert nem lesz Puyol,ezért szerintem Abi középen kezd,Maxwell akkor kell balosra,és akkor ugye jobbon már csak Alves lehet,meg hát tudjuk,Alves nem 90 percet,hanem 900-at is képes egyhuzamban lesprintelni,szóval őt nem kell félteni.Elöl lehetnek még bajok,bár Afellay biztatóan tólja,és remélem hogy Villa is belejön,mert Pedro szerintem tuti hozni fogja majd magát!NEhéz lesz,mert hátul és elöl lehetnek gondjaink,pedig pont ott nem kellene hogy legyenek.Idegenben gólt kell majd rúgnunk,de fejetlenül nem szabad előremenni.
Na de mind1,ezt csak úgy leírtam,ez még messze van,elötte meg kell nyernünk az Audi kupát,na meg el kell kalapálni az Mu-t,mert úgy látszik nem érték be a Bl döntőbeli vereséggel,kell még nekik 1-2 pofon