2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ebben a kérdésben messideco az illetékes, tőle kérdezdaynas írta:tudja valaki, hogy messi, mascherano, adriano, alves, milito meddig kaptak pihenőt, illetve mikor fognak csatlakozni a kerethez?
aynas írta:tudja valaki, hogy messi, mascherano, adriano, alves, milito meddig kaptak pihenőt, illetve mikor fognak csatlakozni a kerethez?
Azt hittem, hogy Keita a MU játékosa, olyan szép passzt adott nekik.gergo9 írta:Eléggé értékelhetetlen a mai meccs talán Iniesta volt vmennyire kiemelkedő.
Keita-nak még így is sikerült azért kilógni ebből a csapatból is vkp posztra teljesen alkalmatlan.
Owen gólja előtt kéri Busqetstől a labdát eszetlenül átlépi és ott a 100% ziccer.
Maxwell túlterhelés miatt nem játszott ma. Thiago megint megmutatott vmit a tudásából. Kikaptunk, de a második félidő a mienk volt.sneco7 írta:Elég rossz a lövője a gyereknek!![]()
Bravó Thiago!
Egyébként csak engem zavar,hogy jobbhátvédként folyamatosan más poszton játszó játékosokat játszat Guardiola? Miért nem teszi be Maxwellt oda? Vagy vele nem számolunk már vagy mi?
Hát nem tudom Villa, Pedro, pedig Sánchez kopogtat. Na mindegy, bizakodjunk.rrobbiefcb írta:szerintem csak elpötyögnek. senki nem vesz ezt komolyan. a fiatalok, meg kaptak egy ajándék utat... a "nagyok" közül kb. mindenki hozza a formáját. szvsz semmi gond!
Lesnek láttam, de nem volt vonalbanfcbarca0827 írta:2:1 Owen.