2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Utolsó mondatot teljesen adom, s igazából számorma mindegy is, hogy 0:0 vagy nyerünk akár 11:0ra nem ez a lényeg hanem a kupa, ha már itt vagyunk!Labdajáratás mellett kontra gondolatot nem értem!Maximum a minél hamarabbi labdaszerzés, így esetlegesen kialakítani 4 az 5 elleni játékot!Viszont a RM nem azzal húzott nagyot, hogy szigorúan támadtak (ebben a szóösszetételben nem is értem)!Láthatóan sokkal kevesebb az elcsúszás, s jól mozgott mind Khedira, s Alonso a kp-n, így könnyebben tudtak labdát szerezni!Mourinho munkája ebben látszik, hogy kezdenek helyükre kerülni a puzzle kockák!puma írta:Lehet meglepő amit vélelmezek, de neke ez a real semmi különlegeset nem mutatott, vagy inkább semmi újat. Azt hogy az első meccsen rettentő szigorúan támadtak... nos a Barca nincs még a toppon, ezért ez úgy tűnt, mintha a real nagyon nagyot húzott volna ezzel a taktikával.
A visszavágó nekünk egyről kell szóljon. a labdatartás, járatás mellett kontatámadásokat vezetni. realnak gólt kell rúgni, tehát nem fog beállni a tizenhatos elé védekezni. Szerintem egy gól benne van a csapatban de erős a gyanúm egy 0-0 döntetlenre.
Neked legyen igazad már jól kezdődne a csütörtök:) Kemény csata leszFirefox írta:Szerintem sima 3-0 lesz. Gólok: Messi 2 (6.p., 27.p) , Alexis 1 (78.p)puma írta:Lehet meglepő amit vélelmezek, de neke ez a real semmi különlegeset nem mutatott, vagy inkább semmi újat. Azt hogy az első meccsen rettentő szigorúan támadtak... nos a Barca nincs még a toppon, ezért ez úgy tűnt, mintha a real nagyon nagyot húzott volna ezzel a taktikával.
A visszavágó nekünk egyről kell szóljon. a labdatartás, járatás mellett kontatámadásokat vezetni. realnak gólt kell rúgni, tehát nem fog beállni a tizenhatos elé védekezni. Szerintem egy gól benne van a csapatban de erős a gyanúm egy 0-0 döntetlenre.
Szerintem sima 3-0 lesz. Gólok: Messi 2 (6.p., 27.p) , Alexis 1 (78.p)puma írta:Lehet meglepő amit vélelmezek, de neke ez a real semmi különlegeset nem mutatott, vagy inkább semmi újat. Azt hogy az első meccsen rettentő szigorúan támadtak... nos a Barca nincs még a toppon, ezért ez úgy tűnt, mintha a real nagyon nagyot húzott volna ezzel a taktikával.
Tökéletesen egyetértek veled,nem kell sopánkodni és sírni egy ilyen meccs után.Bestbarca írta:Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...Tegnap felkészülés nélkül,egy strandról befutott csapat leixelt,egy fullos állapotban lévő Reallal...Öhhh mit lehet még elvárni???
Persze ki is kaphattunk volna,de ha a realitásokat nézzük a madridnak 8 emberrel kellett volna befejeznie a meccset...Nekünk szerencsénk volt egy két szitunál,nekik is ennyi...Simán becsúszhatott volna nekik legalább egy piros,és akkor más a meccs,és mi is simán bekaphattunk volna még egy gól és akkor is teljesen más...Sztem az ocsmánykodások miatt így igazságos a meccs...Jobbak voltak,tény,de 1-2 pirost kellett volna kapniuk ez is tény...
Amúgy meg ezért sztárok a sztárok,hogy helyzet nélkül is tudtunk 2-t vágni...A visszavágó más tészta lesz,azért félig sérült játékosok már kezdhetnek szerdán az tuti...
Tehát Pique lesz a védelemben,Busi és Xavi lesz a kpn,szal az már onnatól más meccs...Ugyanis Busi és Xavival kiegészülve nem fognak tudni így átpasszolni minket, nomeg ha összeáll a félelmetes Busi-Ini-Xavi középpálya,akkor nem sokat lesz náluk a labda,pláne nem a Camp Nouban,az tuti...Pique egymaga kb 2 védőt ér,sztem magasan a legjobb védő a világon,ahogy helyezkedik,szerel,indít,és mellette nem kicsit szervezi össze az egész védelmet,hiába látszik Puyol mester keze rajta...Szal ha hátra is megy a labda más lesz...És ha Messi sem fog hányingerrel küzködni,már megint más...Pedro is fix kezdő,jól pörgött,azért ő sokkal többet tud csapatjátékban még mint a frissen érkezett Alexis,aki jó,de még bele kell szoknia...
Azért ezek elég jelentős változások lesznek,kb. egy másik csapat...Tavaly is emlékezzünk hogy levert minket a Sevilla az első meccsen,aztán hogy lefociztuk őket a Camp Nouban...Okés ez a Real jobb,mondjuk most nem is kell 1-3ról fölállnunk...Mindenesetre csak arra akartam ezzel utalni,hogy tavaly a VBről visszaérkező hulla fáradt keret mennyit volt képes javulni játékban pár nap alatt...Szal think again...
Chino írta:Lehet, hogy nem az ő posztjuk, de az a kapkodás, pontatlan passzok nem tudhatóak be ennek, a helyezkedési hibák stb igen. Abidal komolyan kicsit olyan volt néha, mint egy kapkodó idegbolond, pont a rá jellemző elegancia hiányzott. lehet, hogy nem középső védő, de nem egy meccset lehozott már azon a poszton, szóval nem lehet annyira idegen már neki.
Masch az más tészta ő tényleg nem bekk.
Ezt a kezdő kp sort pedig nem értettem. Biztos megvan az oka Pepnek, miért ezt játszatta, de nem a Real ellen kellene kísérletezgetni. Azt láthatjuk, hogy Keita nem elég ilyen meccsekre, kezdő vkp-ként legalábbis, de amúgy se nagyon. Ő egy eredménystabilizátor.
Messi tényleg olyan rosszul volt meccs előtt? tud vki erről vmi pontosabbat?
Van videó?Lionel85 írta:sajnos Messit is.Kash írta:Amikor a Real megszerezte a vezetést, akkor nagyon rosszul éreztem magam, szinte a hányinger kerülgetet
Egyrészt: kinek akart imponálni? Barátnőnek/feleségnek?mess2009 írta:Idézet
Ha szabad, elméleti síkon hozzászólnék:-)Bob_Marley írta:Most ha jól tudom nem nyilatkozott Mourinho, a védekezéshez meg hozzátartozik, ha megbomlik a rendszer taktikai faultolni kell!Persze voltak pokróc kemény belemenések, de az év 60 meccséből legtöbbször nem alattomos suttyó futballt játszanak!Szabálytalanságokba ne menjünk bele, mert végtelenbe tartó vita lenne!Tegnap Pepe oldalvonalas rúgása az véleményes, Khedira veszélyes játék, de ezért nem jár piros!Rivaldo11 írta:Pont most szerkesztettem a lenti hsz-em, hogy portóban a depor elleni párharcig még szimpatikus is volt. De nekem nem jön be a második szándékú, alattomos suttyó futball, nem tehetek róla. És ezt nem szabad a szervezettséggel összekeverni...unom már, hogy ez a gyökér akkor is hisztizik, és húzza a száját, ha egyik játékosa lerúgja Abidal fejét.
Nyomorult.
El lehet ítélni Mourinhot, mindenkinek szíve joga, de suttyózni, s elküldeni jó messzire nem etikus!Ráadásul az egyik legjobb edzőt és csapatát legyőzni, ráadásul úgyhogy ez a RM még nemesebbé teszi egy adott győzelem értékét, úgyhogy maradjon még pár évig a RM edzője, s győzzük le, ezzel is bizonyítva milyen remek csapatunk van!