Barça a Bajnokok Ligájában
HAJRÁ DORTMUND! Remélem jól megverik az Arsenalt, és továbbjutnak elsőként...bár fiatal még a csapat, meg tapasztalatlan is, de nagyon-nagyon-nagyon szurkolok nekik!
Barcának meg...szerintem könnyebbet nehezen lehetett volna összerakni. Basel is pite, Plzen főleg, a Milan meg nagy név, jó játékosokkal, tuti TV-s meccs lesz, de a stílusuk szerintem feküdhet nekünk, nyerhetünk akár több góllal is.
Barcának meg...szerintem könnyebbet nehezen lehetett volna összerakni. Basel is pite, Plzen főleg, a Milan meg nagy név, jó játékosokkal, tuti TV-s meccs lesz, de a stílusuk szerintem feküdhet nekünk, nyerhetünk akár több góllal is.
- Capon
- Llegenda del Barça
Elég jó csoport lett van egy neves ellenfelünk a Milan személyében (ezt talán TV is adni fogja oda vissza) a másik két ellenfelünk meg sok vizet nem zavarhat (remélhetőleg).
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Arsenal megszívta 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2011.08.25. 18:41:17-kor.

H-CSOPORT: Barcelona, Milan, BATE Boriszov, Plzen
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Jugador del Barça
Tdavid írta:G-csoport marha jó lett.
Gyönyörű csoport....onnan se fogok tippmixelni
a másikra,illetve a játék képére. nem a milanon múlott és még itt is le lett fitymálva az "öregfiúk" bagázs. a svéd or(r)dast kell megfogni és meghaltakFtcSikiHun írta:A 2-2re gondolsz?daffy írta:a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfél
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
A 2-2re gondolsz?daffy írta:a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfél

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Xanthor
- Capitá del Barça
Tavaly is volt már, ha jól emlékszem. Nyílván, hogy egy országnak ne minden csapata egy időben játsszon. Pénz beszél, ...ozsimiki írta:ez a piros csoport,kék csoport eddig nem hiszem,h volt.
a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfélozsimiki írta: Barca,Milan érdekes meccs lesz,ahol egyértelműen esélyesebbek vagyunk az első helyre,de végre rangadó lesz a csoportban! Viszont másik kettő csapatot nem bánnám ha vmi megye2 lenne.
ok,egyik megvan Bate Borisov.
ezért is írtam,h esélyesebbek vagyunk az első helyre

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez a piros csoport,kék csoport eddig nem hiszem,h volt.
vmi új kiemelés lehet.
Nah eddig,
Barca,Milan érdekes meccs lesz,ahol egyértelműen esélyesebbek vagyunk az első helyre,de végre rangadó lesz a csoportban! Viszont másik kettő csapatot nem bánnám ha vmi megye2 lenne.
vmi új kiemelés lehet.
Nah eddig,
Barca,Milan érdekes meccs lesz,ahol egyértelműen esélyesebbek vagyunk az első helyre,de végre rangadó lesz a csoportban! Viszont másik kettő csapatot nem bánnám ha vmi megye2 lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.08.25. 18:30:15-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ez már nekem is feltűnt az elmúlt pár évben. Azt is el tudom képzelni, hogy azok a kis golyók rezegnek, hogy tudja a húzó, melyiket kell kihúznia...zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 klasszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....

+ Mata a Valenciával!zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 klasszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....

nem hát. hányadszor kapta a real a lyont? meg nagy visszatérők...zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 kalsszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....
Alakul.... majd a Leverkusen.
Ibra visszatér

City viszont már nem lehet

City viszont már nem lehet
Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 klasszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2011.08.25. 18:21:17-kor.
Itt is a Milan:)) végre
Hattrick: Risu