Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Zsolti95 írta:Miért ismered Kassai hangját?kanty írta:A spanyol TV szakkommentátora tisztára Kassai Viktor.
Miért ismered Kassai hangját?kanty írta:A spanyol TV szakkommentátora tisztára Kassai Viktor.
Én is így látom. A kp nem a legbiztosabb, de Cescnek jelenleg nincs helye, a széleken meg lehetne bontani őket, ha Sanchez tudna alakítani valamit, Villa helyett behoznám. Aztán később jöhet Cesc. Aztán meg ThiagoMessiFan írta:Én Pedrot átküldeném a másik oldalra, Sánchezt meg beraknám. Cesc majd ráér. Egyenlőre kell valaki Messi mellé..Capon írta:Villat szívem szerint lecserélném. Kevés labdát kapott de akkor is vagy lesen volt vagy elrontotta.
Én Pedrot átküldeném a másik oldalra, Sánchezt meg beraknám. Cesc majd ráér. Egyenlőre kell valaki Messi mellé..Capon írta:Villat szívem szerint lecserélném. Kevés labdát kapott de akkor is vagy lesen volt vagy elrontotta.
1. 1998 óta minden évben itt rendezik az Európai Szuperkupát. 2. Monacoba nincs pénz évente gyepet cserélni? ViccRewolution5 írta:ez másodosztályos pálya akar lennikennyke04 írta:Ebbe a II. Lajos Stadionban kötelező h évről évre ilyen "rossz" legyen a gyepakkora gyeptéglák szálnak ki egy két helyről hogy félő hogy 1. valakit agyon üt majd 2. valakinek kimegy úgy a térd h nekem fáj a fotelbe
Amikor a Monaco a francia első osztályban szerepelt, akkor sem volt jobb a helyzet.Rewolution5 írta:ez másodosztályos pálya akar lennikennyke04 írta:Ebbe a II. Lajos Stadionban kötelező h évről évre ilyen "rossz" legyen a gyepakkora gyeptéglák szálnak ki egy két helyről hogy félő hogy 1. valakit agyon üt majd 2. valakinek kimegy úgy a térd h nekem fáj a fotelbe
Pedró?! Villa!Ilúvatar írta:Macsi csillagos ötös.
Messi...Mindig hozzá pattan vissza a labda. Törvényszerű.
Csere:
Keita le Cesc be.
Pedro le Alexis be.
ez másodosztályos pálya akar lennikennyke04 írta:Ebbe a II. Lajos Stadionban kötelező h évről évre ilyen "rossz" legyen a gyepakkora gyeptéglák szálnak ki egy két helyről hogy félő hogy 1. valakit agyon üt majd 2. valakinek kimegy úgy a térd h nekem fáj a fotelbe
Akarod mondani Villa.Ilúvatar írta: Keita le Cesc be.
Pedro le Alexis be.
Én is, és magassága ellenére a levegőben is jó. Most is egy mentés, na meg az Arsenal ellenit ugye sosem felejtjük majd el...MessiFan írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nyugodtabb vagyok ha Mascherano van középen. Nagyon szeretem a játékát.