2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van Pro4, nincs DigiRövid felmérés: van olyan, akinek digije és pro4-e is van?
(nekünk t-homenál van pro4, de nincs digi)
Minél többen látják a Heineken, a Sony meg a Ford reklámot, annál jobb az UEFA-nak is.20tek írta:Az utóbbi évek tendeciája éppenhogy az ellenkező irányba mutat. Az UEFA meg... majd pont őt fogja érdekelni, hogy mi a helyzet Magyarországon. Ha mégis akkor meg pont csak az érdekli, honnan kap több pénzt. Lesz**ja, ha senki nem látja, csak pénz legyen belőle.
Az utóbbi évek tendeciája éppenhogy az ellenkező irányba mutat. Az UEFA meg... majd pont őt fogja érdekelni, hogy mi a helyzet Magyarországon. Ha mégis akkor meg pont csak az érdekli, honnan kap több pénzt. Lesz**ja, ha senki nem látja, csak pénz legyen belőle.fanbarca írta: Nem hiszem, hogy ez így fog maradni, előbb-utóbb minden visszatér a normális kerékvágásba. Nem fogja ezt az UEFA hagyni. Ez felháborító. Nekünk van Digi, Pro4 nincs.
Nekem is Digi-m van, Pro4 nincs.Ilúvatar írta:+1barca2010 írta:
Digi van, pro4 nincs.
Nem hiszem, hogy ez így fog maradni, előbb-utóbb minden visszatér a normális kerékvágásba. Nem fogja ezt az UEFA hagyni. Ez felháborító. Nekünk van Digi, Pro4 nincs.Mihu írta:És még milyen jó lesz az, amikor az egyenes kieséses szakaszt se lehet majd látni, sőt, a BL döntőt is csak az fogja tudni nézni, akinek van valamelyik csatorna, vagy aki elmegy valami helyre, ahol lesz meccsnézés. Az UEFA egyébként nem tudom hogy ezt hogy hagyhatja...
Digi van, pro4 nincs.sjd írta:Rövid felmérés: van olyan, akinek digije és pro4-e is van?
Money, money, money...Mihu írta:És még milyen jó lesz az, amikor az egyenes kieséses szakaszt se lehet majd látni, sőt, a BL döntőt is csak az fogja tudni nézni, akinek van valamelyik csatorna, vagy aki elmegy valami helyre, ahol lesz meccsnézés. Az UEFA egyébként nem tudom hogy ezt hogy hagyhatja...
Lesy írta:csak digi nuku pro4sjd írta:Rövid felmérés: van olyan, akinek digije és pro4-e is van?
CCJoco írta:Úgy érted, hogy mennyit tartanék reálisnak BL-meccsre, ahol a Barca játszik? vagy mennyit költenék rá? mert ha arról van szó, mindenemet odaadnám egy Barca BL meccsért a Camp nouban;)mr_lionel írta:ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
stadion és plzen honlapján se láttam semmi infót jegyekkel kapcsolatban, bár a plzen oldala full cseh, angol lehetőség nincs is, de jegyinfot nem találtam, csak eredményeket és naptárat:S úgyhogy én lehet megragadom ami most van lehetőség, nehogy később már csak drágábban legyenek vendégjegyek:)
De megnézzük ugyanennyi egy jobb hely a Milan ellen pl, szóval plzent nem lehet vádolni, h ezen akarná megszedni magát.
Úgy érted, hogy mennyit tartanék reálisnak BL-meccsre, ahol a Barca játszik? vagy mennyit költenék rá? mert ha arról van szó, mindenemet odaadnám egy Barca BL meccsért a Camp nouban;)mr_lionel írta:ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)
stadion és plzen honlapján se láttam semmi infót jegyekkel kapcsolatban, bár a plzen oldala full cseh, angol lehetőség nincs is, de jegyinfot nem találtam, csak eredményeket és naptárat:S úgyhogy én lehet megragadom ami most van lehetőség, nehogy később már csak drágábban legyenek vendégjegyek:)
ez jolhangzik énis nagyon utánanéztem a dolgoknak.. de te mennyiért vennél most jegyet??CCJoco írta:én is 40e-árt láttam legolcsóbb jegyet Plzeni meccsre, elvileg prágában lesz a Stadium Eden-be, alias Synot Tip Aréna! UEFA hivatalos oldalán ezt írták, a questor pedig elkezdte árusítani a jegyeket ide, azt mondja hivatalosan ide adják a jegyet, így ott lesz, ami egyszerűbb is nekünk, mivel prága közelebb van, rengeteg busz megy oda (Orangeways, cseh-busz) 9e oda-vissza. Prága meg tele diákszállókkal és olcsóbb hotelekkel, úgyhogy azon talán tudunk spórolni, ha jegyen nem is:)