hát azért amit mascherano csinált,nekem azis emlékezetes marad.olyan dinamizmus,robbanékonyság van abban az emberben,hogy hihetetlen.legjobb formában lévő védekezőemberünk,ahogy szerel,ahogy fejel,passzol.tökéletes igazolás.féltem eleinte,hogy durva lesz,hát premierleague mégiscsak kemény.dehát nem,mindent úgy csinál,hogy öröm nézni.magabiztos,elegáns,makulátlan,imádom.
egyébként meg az egész csapat úgy volt jó,ahogy volt.adriano talán kicsit gyengébb volt,nem vette fel a meccs ritmusát,hát mondjuk nehéz is lehet egy ilyen csapat játékát még követni is,nemhogy játszani,egyesülni a többiekkel ilyesmik.ja és affelay is rámhozta a szívbajt,amikor hátraadott egy labdát,amiből gól is lehetett volna,és amikor lesről kaptunk gólt,akkoris elment egy pillanatra a kedvem,ilyenkor mindig azt kívánom,hogy gólt sem kapjunk,csak rúgjunk,nemtudom miért

telhetetlenség..nemtudok kiemelni egy embert,tökéletes estém volt,a srácok megmutatták,hogy felejtsük el a rossz formát,és csak előre nézzünk.grat a csapatnak,ígykell ezt csinálni

„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról