Mert itt az első van feltüntetve, de rojadirecta 22-re irta ki :S
szerk.: Bocsi én néztem el, OFF.

Ezzel olyan túl nagy okosságot nem mondtálLionel85 írta:Nálam egyszerű a képlet: minél előbb gólt lövünk, annál könnyebb lesz a dolgunk. Ugyan a Valencia tud nyomás alatt játszani (lásd Racing ellen), de egy Barcelona ellen azért mégsem olyan egyszerű felállni. Szerintem ha megvan az első gól, onnantól kezdve elég okosan játszani, azaz tartani a labdát és a szokásos játékunkat nyújtani. Akkor a Valencia hiába jó csapat, hiába jó Soldado, ha nem kap labdákat, gólokat sem tud lőni.
azért is bírják jobban -majdnem a meccs végéig- mert kisebb a pálya és ebből adódóan nem kell annyit tolódni meg a terület védekezés is sokkal könyebb... ja és a hazai környezet is rátesz 1 lapáttal.ElBartimaeus írta:A Valencia mindig is nagyon agresszívan támadott le minket és valahogy ők ezt bírták hazai pályán.
Nekem annyi fenntartásom van ezzel a felállással, hogy hiába játszott Adriano kp-n, de vele nem olyan stabil a középpálya, mint Cesc-el vagy akár Thiagoval, az pedig talán a legfontosabb. Ha ott nem tudjuk megtartani a labdát végzetes lehet. Ezzel együtt nem elképzelhetetlen, de egy Keita - Busquets - Xavi tengelyen se csodálkoznék. Bár nem hiszem hogy Cesc kimaradna a kezdőből. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy Pep már félidőben változtatni fog valamelyik helyen.Barcaman1993 írta:Na akkor mára 2 felállásom van:
2. Valdes, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal-Xavi, Sergio, Adriano-Pedro, Messi, Villa
Adriano tavaly kp-t játszott és nagyon hasznos felfutásai voltak. Az ő gólpasszával sikerült itt nyernünk. Én azt mondanám, hogy legyen az első és adjunk ki mindent magunkból. Utána az Atletico ellen már kicsit lehet tartalékosabb a csapat. A Pablo Hernandez-Piatti-Soldado trióra nagyon oda kell majd figyelni és a pontrúgásoknál pedig Ramira. Nagyon kemény meccs lesz, én az utóbbi éveket figyelembe véve most érzem a legösszeszedettebbnek a Valenciát. Csak nyerjünk
Igen, a Mestalla mindig egy oroszlánbarlang, de csatlakozom az előttem szólóhoz, ha hozzuk azt amit tudunk, akár egy 80-90%-ot is, akkor is mi vagyunk az esélyesebbek. Egyszerűen nem szabad olyan hibákat elkövetni mint a Sociedad ellen. Ez nem elbizakodás, mert én is félek ettől a meccstől, és bármi megtörténhet de szervezetten, pontosan kell játszani, és akkor nem lehet nagy gáz, bár nem hiszem, hogy 2 gólosnál nagyobb győzelem lehetne.noname írta:Ha a Camp Nouban lenne a meccs nem vitatkoznék a jó napos dologgal, de a Mestallában...
Ezzel azért vitatkoznék. Jelenleg az a helyzet, h ha a Barca jó napot fog ki, akkor mindenkit gólokkal ver. Ez nem nagyképűség, ez a realitás. A Valencia egy jó csapat, abban igazad van, h ha egy rosszabb napot fogunk ki, akkor meglephetnek, de másképp nem nagyon. Idén meglehet nekik a harmadik hely, de szerintem a másodiktól most is kapnak kb. 20 pontot.noname írta: Ha mind2 csapat jó napot fog ki, akkor se tuti h nyerünk.
A Valencia nem gyengült, hanem erősödött. Matáért kár, de jöttek helyette mások, továbbá a többiek is összeszoktak és hosszú évek után úgy néz ki h hála Rominak lesz egy erős védelmük.Chino írta:Én se várok gálát, de a Valencia azért jócskán meggyengült és nem nagyon találkozott még igazán nagy csapattal a bajnokságban, szal csalóka az a 9 pont. Ha Soldadót sikerül megfogni nem lehet gond, nem sok játékos képes náluk olyan klasszis villanásokra, bár láttuk már, hogy zavarba tudjákm hozni ezt a védelmet. Amúgy Piqué visszatérhet már az Atlético ellen? Nem hiszem hogy kockáztatna Pep, de egy félidőt kibírhatna. Bár Isten ments, hogy rásérüljön.