Na látom páran már megtették,én is csatlakoznék hozzájuk,és előretekintenék a holnapi meccsre:
Eddig 2 Atletivo meccset láttam,és hát mit ne mondjak,annak ellenére hogy elég sok náluk az új ember,egészen pofásak voltak.Nekem az az érzésem,hogy mostmár képesek lesznek arra,hogy tényleges sikereket érjenek el,és ne csak az legyen,hogy jók-jók,de nem eléggé.Falcao és Turan nekem kifejezetten tetszik,tőlük nem árt tartani,főleg ha a védőink megint azt mutatják amit a Mestalla-ban,és Pique ugye csak csere lesz,ami valószínű.
Szerintem mégegyszer megpróbálni a 3-4-3-at egy ilyen csapat ellen,az egyenlő a halállal.Én azt mondom,hogy visszatér a klasszikus 4-3-3.Én egy ilyen kezdőt küldenék ki:
Valdes-Alves-Masch-Puyol-Adriano-Keita-Xavi-Thiago-Cesc-Messi-Pedro
Pique most épült fel,tuti hogy nem fog kezdeni.A helyére vagy Masch vagy Busi kerül,remélem Pep is úgy gondolkodik ahogy én,és akkor ez nem merül fel mint kérdés,mert egyértelmű hogy Mach-nak kell játszania.A középpályán nálam alap a Xavi-Thiago 2-ős,és Busi szerintem gyenge formában van,ezért inkább Keitat eröltetném,de van egy olyan érzésem,hogy Busi-Keita és Xavi fog kezdeni,bár remélem hogy nem.Elöl Cesc és Messi nálam alap,a fennmaradó 1 helyet ráhagyom Pep-re