Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keita maradjon, inkább Xavit pihentetném, de remélem azért bejön CescFirefox írta:2-3 gól? Akkor ez elment cimbi. Adrianot behoznám az iszonyat gyenge Abidal helyére, Fabrét Keita helyére, meg még valakit. A meccs jó iramú ( a mi szemszögünkből), vannak jó mélységi passzok, amik általában meghatározzák a meccseinket, de egyre gyakoribbak ezek a védők fölött átlöbbölöm és berúgatom szisztéma. na enny, nézem a meccset.ab1daL írta:Nem szoktam Barca meccsen ilyet kívánni, de remélem több gól most már nem lesz(tippmix).Azért komolyabb ellenállásra számítottam. Bár ez meg is van... 9 emberrel állnak a 16oson, de ezt is sikerül feltörni, elég könnyen.
Hát azért már párszor leállt a szívverésem...Bob_Marley írta:Keine panik, ők is nyerni fognak!bence-barca írta:
Hogy találtad ki? Gondolatolvasó vagy?![]()
Keine panik, ők is nyerni fognak!bence-barca írta:
Hogy találtad ki? Gondolatolvasó vagy?![]()
azért ezt ő rosszabb napjain is berúgjaKelemen Berti írta:Messi wtf![]()
Hogy találtad ki? Gondolatolvasó vagy?Bob_Marley írta:Gondolom az Om miattbence-barca írta:Az baj lenne, ha én most itthagynám ezt a meccset és váltanék?
1. Eldőlt.
2. Unalmas abból a szempontból, hogy 0-0nál se csináltunk semmi érdekeset.![]()
2-3 gól? Akkor ez elment cimbi. Adrianot behoznám az iszonyat gyenge Abidal helyére, Fabrét Keita helyére, meg még valakit. A meccs jó iramú ( a mi szemszögünkből), vannak jó mélységi passzok, amik általában meghatározzák a meccseinket, de egyre gyakoribbak ezek a védők fölött átlöbbölöm és berúgatom szisztéma. na enny, nézem a meccset.ab1daL írta:Nem szoktam Barca meccsen ilyet kívánni, de remélem több gól most már nem lesz(tippmix).Azért komolyabb ellenállásra számítottam. Bár ez meg is van... 9 emberrel állnak a 16oson, de ezt is sikerül feltörni, elég könnyen.
Egyetértek, az iram felejtős, de taktikailag sok érdekességet lehet felfedezni, a letámadásaink élményszámba mennek. Amiket az előző hszemben felsoroltam, azok nem tetszenek, különben oké.Bob_Marley írta:Gondolom az Om miattbence-barca írta:Az baj lenne, ha én most itthagynám ezt a meccset és váltanék?
1. Eldőlt.
2. Unalmas abból a szempontból, hogy 0-0nál se csináltunk semmi érdekeset.Pedig kifejezetten szépen ügyesen játszunk!Lehet nem akarnak támadni a fehéroroszok, viszont mi nem is adunk esélyt sem!Öröm nézni a visszatámadásokat, s mozgásokat!De izgalom szempontjából már val. eldőlt, viszont taktikailag ismét csemege!
Sztem pont hogy nem. Más csapat kijött volna, de ők nem. Minek? Kiegyenlíteni nem fognak, akkor meg a lehető leglágyabb vereséget akarják.Capon írta: 2. Mi érdekeset tudnánk csinálni? 1 emberük van a 16os vonalán kívül azt is Mas és Puyi fogja. Talán most a 3-0val a 2. félidőre már felszabadultabban jönnek ki és talán nekünk is lesz lehetőségünk érdekes dolgokat csinálni.
Gondolom az Om miattbence-barca írta:Az baj lenne, ha én most itthagynám ezt a meccset és váltanék?
1. Eldőlt.
2. Unalmas abból a szempontból, hogy 0-0nál se csináltunk semmi érdekeset.
2. Mi érdekeset tudnánk csinálni? 1 emberük van a 16os vonalán kívül azt is Mas és Puyi fogja. Talán most a 3-0val a 2. félidőre már felszabadultabban jönnek ki és talán nekünk is lesz lehetőségünk érdekes dolgokat csinálni.bence-barca írta:Az baj lenne, ha én most itthagynám ezt a meccset és váltanék?
1. Eldőlt.
2. Unalmas abból a szempontból, hogy 0-0nál se csináltunk semmi érdekeset.