Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ezt viszont nem igazán értem.plusz BL hétköznap
Hát a szurkolók kiszolgálása eddig sem volt gond, otthon még gólt sem kaptunk! Idegenben más tészta, oda kellene vmi pluszmotiváció, ami egyelőre csak otthon jelentkezik. Ma sima győzelem kell, hogy legyen, nincs nagyon más alternatíva.shutterisland írta:az egy dolog, hogy az egymás elleni eredmény számít elsősorban, de ha a két meccsen ugyanolyan eredmény születik (miért ne lehetne 1-1 vagy 2-1 mondjuk mind a kettő..) még akkor is, ha erre azért sok esély nincs, onnantól pontegyenlőség esetén a gólarány számítana
bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
szóval én azon az elven vagyok, hogy ha már meg van a lehetőség egy gálára, hát csináljuk meg, a BATE ellen majd lehet tartalékolni.
(arról meg nem is beszélek, hogy a szurkolók a getafe elleni botlás után örülnének egy parádénak..)
Engem ugyanennyire idegesített anno, amikor több mint kétszer akkora gólkülönbséggel, de rosszabb egymásellenivel lettünk másodikak.shutterisland írta:bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
Bob_Marley írta:Így van a gólarány nem számít spanyolhonban, így teljesen mindegy, hogy 1:0 vagy 6:0!Okos játékot várok, s remélhetőleg az első félidőben sikerül 1-2 gólt berakni a zsákba, s lehet tartani a labdát, s tartalékolni a továbbiakra, mert nagyon sűrű a program!szép okosan elosztunk 6 gólt erre a 3 meccsre ami 1 hét alatt van, s mindenki boldog lesz :)Na hajr fiúk!
köszi az infót, ezt nem tudtam...mindorokke_barca írta:Spanyolországban az egymás elleni eredmény számít először ha azonos pontszáma van két csapatnakMa egy valódi Barcát szeretnék látni, és egyben egy gólzáporos meccset is, mivel lehetséges, hogy a végén a gólarány fog dönteni.
Spanyolországban az egymás elleni eredmény számít először ha azonos pontszáma van két csapatnakMa egy valódi Barcát szeretnék látni, és egyben egy gólzáporos meccset is, mivel lehetséges, hogy a végén a gólarány fog dönteni.
A világ tetején. Gyönyörű : )) tényleg nagyon jó visszanézni őket.S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=vu4A7stEJQY
Előrehozott meccs a klubvb miatt, a főoldalon is kint van.ferinc írta:Sziasztok nem értek valamit!
Most lesz a Barcának a 17. forduló de mindenkinek eddig csak 13 meccse volt az hogy? meg a barcának ma lesz a reálnak meg nemis lesz pedig mindig egymás után van barca és aztán real meccs valaki help!
édes kevés,ha holnap nem győz a csapat.bingyi26 írta:A real kikap a hetvegen a Gijontol es mi megverjuk a Madridot idegenbe es a hiba kijavitva de jo lennne!!!!
A madrid azért játszik ezer fokon mert 1000 éve nem nyertek semmit.Manheim István írta:Szasztok!!
Gondolkodtam írjak vagy ne...Vártam egy pár napot.
Valóban gond van...sajnos..és ez az elejétől látható volt csak nem mindenki hitte el.
Ez a dolog több sebből vérzik!!
Szerintem alapvetően mentális szellemi a dolog mert hogy a technika megvan a fizikális is csak amit tudnak lassan csinálják most.
Kérdem én hogy lehet egy Milán meccs után így játszani? ...és miért van az hogy a Real 1000 fokon játszik?
Ezt nehéz lesz helyrerakni szerintem, és az elejétől látható volt hogy ez nem a mi évünk most, bár az 5 kupa meglehet most is és a legsikeresebb csapat mindenképp.
Viszont a frissítés hiányzik és most már sokan ismerik ennek a (lassú rövid passzosnak )az ellenszerét.
Kérdem én hogy lehet hogy egy ilyen szintű csapatnál nincs átlövés? és a Pique-n kívül nem nagyon van aki fejeljen
nekem örök szerelmem a Barca és ezért fáj nagyon hogy így mennek a dolgok...lehet kikapni de játék az fáj nagyon!!
Megérdemeltük a Getafe elleni pofánverést.mypeter írta:ez a játék nagyon emlékeztetett Rijkaard utolsó évadjára. Szinte gy az egyben ugyanaz. Valami komoly baj van.
Mondjuk az utolsó fordulóban, amikor 10 pont előnyünk van és a BL-döntőre pihentetünkBoixos írta:nagyon sajnálom ezt a zakót, ez nagyon rosszkor jött. mondjuk mikor jön "jókor" egy vereség...?