Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szerintem tökre rendben van a kezdő, már csak a nézők számára egy szórakoztató meccset kellene játszaniukfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző
Nekem tetszik,bár Cesc-et vagy Pedro-t inkább elnézegettem volna mint Villa-t,de ez is megfelelfcbpete írta:#FCBlive Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Annyira nem rossz, bár én Fábregast játszatnám Villa helyett, de mindenki szerencséjére nem én vagyok az edző
Nagyszerű. Keitának külön örülök, ahogy Iniestának is. Villával kell vmit csinálni, és yo lesz ezfcbpete írta:FCBarcelona_cat FC Barcelona
#FCBlive El Barça jugarà d'inici amb Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Villa
Clásicón öngyilkosság lenne a 3 védős felállás! A Valencia ellen láttuk, hogy egy a széleken gyorsan támadó csapat mit tesz ellenünk ilyenkor, hát akkor képzeljük el ugyanezt di Maríával és C. Ronaldóval... Úgyhogy 4 védő tuti kell oda szerintem, viszont emlékszem még arra a Klasszikusra, amikor kb. 5 védővel játszottunk Madridban, s 0-2-re nyertünk. Bár akkor nem mi voltunk 6 pontos hátrányban...kabekabe írta:kiváncsi vagyok, hogy pep be fog-e vállalni 3 védőt a klasszikuson (amit én nagyon szeretek, de van hová fejleszteni...). ha igen, akkor gondolom ma is azt fogja játszatni.
Ezt szeretném: VV-Pique,Masch, Abi-Alves,Keita,Xavi,Cesc-Sanchez,Messi,Pedro.
Busi és Karcsi pihenjen, Adrianot és Init meg ne kockáztassuk, viszont Pedrot formába kéne hozni! Sanchez pedig egyre jobb.
Ez a csapat ráadásul képes 4 védővel is játszani...
Nagyon remélem, hogy a Classicon valamivel előrukkol Pep bácsi, általában ez szokott történni, az a meccs nagyon kell, de szerintem ezzel mindenki tisztában van;)
na ezt viszont nem igazán értem.plusz BL hétköznap
Hát a szurkolók kiszolgálása eddig sem volt gond, otthon még gólt sem kaptunk! Idegenben más tészta, oda kellene vmi pluszmotiváció, ami egyelőre csak otthon jelentkezik. Ma sima győzelem kell, hogy legyen, nincs nagyon más alternatíva.shutterisland írta:az egy dolog, hogy az egymás elleni eredmény számít elsősorban, de ha a két meccsen ugyanolyan eredmény születik (miért ne lehetne 1-1 vagy 2-1 mondjuk mind a kettő..) még akkor is, ha erre azért sok esély nincs, onnantól pontegyenlőség esetén a gólarány számítana
bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
szóval én azon az elven vagyok, hogy ha már meg van a lehetőség egy gálára, hát csináljuk meg, a BATE ellen majd lehet tartalékolni.
(arról meg nem is beszélek, hogy a szurkolók a getafe elleni botlás után örülnének egy parádénak..)
Engem ugyanennyire idegesített anno, amikor több mint kétszer akkora gólkülönbséggel, de rosszabb egymásellenivel lettünk másodikak.shutterisland írta:bár tény, hogy kevés esély van rá, hogy a gólarány dönt, viszont epic fail lenne azért bajnokságot bukni, mert mondjuk ugyanannyi ponttal, ugyanolyan head-to-head eredménnyel, de rosszabb gólkülönbséggel buknánk el.
Bob_Marley írta:Így van a gólarány nem számít spanyolhonban, így teljesen mindegy, hogy 1:0 vagy 6:0!Okos játékot várok, s remélhetőleg az első félidőben sikerül 1-2 gólt berakni a zsákba, s lehet tartani a labdát, s tartalékolni a továbbiakra, mert nagyon sűrű a program!szép okosan elosztunk 6 gólt erre a 3 meccsre ami 1 hét alatt van, s mindenki boldog lesz :)Na hajr fiúk!
köszi az infót, ezt nem tudtam...mindorokke_barca írta:Spanyolországban az egymás elleni eredmény számít először ha azonos pontszáma van két csapatnakMa egy valódi Barcát szeretnék látni, és egyben egy gólzáporos meccset is, mivel lehetséges, hogy a végén a gólarány fog dönteni.
Spanyolországban az egymás elleni eredmény számít először ha azonos pontszáma van két csapatnakMa egy valódi Barcát szeretnék látni, és egyben egy gólzáporos meccset is, mivel lehetséges, hogy a végén a gólarány fog dönteni.
A világ tetején. Gyönyörű : )) tényleg nagyon jó visszanézni őket.S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=vu4A7stEJQY
Előrehozott meccs a klubvb miatt, a főoldalon is kint van.ferinc írta:Sziasztok nem értek valamit!
Most lesz a Barcának a 17. forduló de mindenkinek eddig csak 13 meccse volt az hogy? meg a barcának ma lesz a reálnak meg nemis lesz pedig mindig egymás után van barca és aztán real meccs valaki help!
édes kevés,ha holnap nem győz a csapat.bingyi26 írta:A real kikap a hetvegen a Gijontol es mi megverjuk a Madridot idegenbe es a hiba kijavitva de jo lennne!!!!