Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tegyük hozzá ez most legalább 3-0nál történt...Fecooo írta:Messi egyszerre érdemel tapsot és sallert az előbbiért...
kezd az önzősége idegesítővé válni...
- kérlek, légy vele elnéző...Fecooo írta:Messi egyszerre érdemel tapsot és sallert az előbbiért...
kezd az önzősége idegesítővé válni...
Mar aaz elsofelido 30 percetol ott jatszott es helyebe ment Alexis! Alves pedig be kellett futnia az egessz jobb oldalt.westerngom írta:- jól látom, hogy Villa ékként középcsatárt játszik???, na végre a helyére került...
egyébként elnézést a kötözködésért nem bántásból írtamwesterngom írta:köszönöm!! jogos!
a poén, hogy a meccs végén is kikockázták, csak ezek nem vették észre...bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.
köszönöm!! jogos!18Barca99 írta:ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()
ne haragudj de ez szó szerint b*sza a szemem. mi ez hogy hagy jöjjön? az had jöjjön nem?westerngom írta:- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!![]()
- nah! mondtam én!!!!!!!!westerngom írta:- én Xavi-t lehoznám mielőbb, ez nem az ő meccse, ilyenkor jönnek a sérülések...., hagy jöjjön Thiago és Keita helyére Cesc!
Én Leot is levenném a gyepről, hagy futkorásszon Pedró is egy kicsit!
Még időben feltűnt.bence-barca írta:Ezt kicsit (nagyon) elfogultságnak tartom, h itt kikockázzák egy meg nem adott gólunkat a félidőben. Aligha teszik meg ezt más csapatnál szerintem.