Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.12.10. 17:55:31

Sajnos egyéni okok miatt, kb ez lesz az 6-7. Barca meccs amit idén látok.Az eredményekkel és a tabellával tisztába vagyok, viszont nem igazán tudom mire számítsak ma este.
Valaki írna pár sort a mostani formájáról a csapatnak? Azt nagyon megköszönném!

Minden esetre estére VISCA EL BARCA!! :)
Kép
Manheim István
Barça B

2011.12.10. 17:48:26

Barcaman1993 írta:Srácok én egy dologban bízok. A Real annyit fejlődött tavaly óta, hogy nem csak Ronaldo szállítja a gólokat, hanem Benzema is ott van és Di Mariá rengeteg gólpasszt ad. Ha nálunk van a labda viszont hatástalaníthatjuk őket. Ha egy Xavi-Iniesta-Messi-Fabregas-Sergio-Piqué 6-os ott van, akkor ez miért nem sikerülhetne? Nem hiszem, hogy most sündisznóznának, de sztem egyértelműen a labdajáratással verhetőek. Ráadásul ha nem bunker az egész, akkor mégis könnyebb átjátszani őket. Mi meg tudjuk, hogy Messi mennyire szereti a Madrid védőit :D Aztán lassan lehet fogadni, hogy Mourinhon kívül még kit fog kiállítani a bíró. :D Csak a Barca, Barca forever :!:
A játékból ki kell venni Di mariát CR-t és Alonsot..ennyi
erre Fabregas Busi xavi Alves képes lesz
Manheim István
Barça B

2011.12.10. 17:45:15

Szevasztok!

Meg van az alaphangulat....a kézisek nyertek Nagy Laci vezérletével
Madridban az Atletico ellen
Repesne a szívem ha este Messiék ugyanezt megcsinálnák
Amit a facebook-on a Real blokkba nyomnak az tobb mint undorító

VISCA EL BARCA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.10. 17:38:19

Srácok én egy dologban bízok. A Real annyit fejlődött tavaly óta, hogy nem csak Ronaldo szállítja a gólokat, hanem Benzema is ott van és Di Mariá rengeteg gólpasszt ad. Ha nálunk van a labda viszont hatástalaníthatjuk őket. Ha egy Xavi-Iniesta-Messi-Fabregas-Sergio-Piqué 6-os ott van, akkor ez miért nem sikerülhetne? Nem hiszem, hogy most sündisznóznának, de sztem egyértelműen a labdajáratással verhetőek. Ráadásul ha nem bunker az egész, akkor mégis könnyebb átjátszani őket. Mi meg tudjuk, hogy Messi mennyire szereti a Madrid védőit :D Aztán lassan lehet fogadni, hogy Mourinhon kívül még kit fog kiállítani a bíró. :D Csak a Barca, Barca forever :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.10. 17:30:43

Ezzel az üzenettel a mai nap folyamán többször, több topikban is majd találkozhattok, kezeljétek teljesen komolyan!:

Kedves Fórumozók!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy akit a hétvégén az El Clásicoval kapcsolatosan vagyunk kénytelenek kitiltani, az a szokásos egy hét helyett minimum 1 hónap kitiltásra számíthat, ami persze lehet több is.

Kérünk mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt, amikor elküld egy hozzászólást. Senkit nem kötelezünk, hogy tisztelje a másik csapatot, annak játékosait, vezetőit, viszont a hozzászólás sem kötelező!

Mindenkinek kellemes szurkolást kívánunk!

Ma este nem az számít, hogy ki győz, csak a Barça legyen az. :) Ha pedig mégsem, akkor ne büntessétek magatokat még jobban, akár 1 hónapnyi bannal!

Eurobarca Staff
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.10. 15:29:36

Game90 írta:Kép
Mekkora :lol: :lol:

Mondjuk józanul nem is lehet nagyon bírni, tavaly, nov 29-én az árvák könnyét is megittam már a 90 perc alatt :D

Nem hinném hogy X-nél rosszabb eredményt érnénk el, annyi nagy csatát megéltek már a srácok. Remélem nem leszünk megfojtva, mint a Mestallában, illetve a szuperkupa madridi odavágóján, mert ha igen, az is csak rövid ideig tart, hihetetlen hogy 45 percig egyáltalán bírták a CDR döntőben.

Addig kell egy szilárd védelem, és Masch is, meg Puyol is. Szeretném ha egyből kezünkbe ragadnánk az irányítást, és menne a zsuga, reméljük a legjobbakat.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Wolfy11
Jugador del Barça

2011.12.10. 15:05:33

Piros tojás fehér nyúl... Barca-Real 3:0 csapjunk oda nekik :PPPP
PCsabi
aka Game90

2011.12.10. 12:56:28

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.12.10. 10:03:04

puyol mi a pélómért nem kezd? sérült? jobban örülnék neki akár a balon is most, mint abidalnak.
1st.BARCA
Barça C

2011.12.10. 08:25:30

A Real drukkerek, törpéknek hívnak minket. És ők az "óriások"
A mai napon őket tartják Góliátnak, és minket Dávidnak.
De tudjuk, hogy mi lett a történet vége.......
Meg mutatjuk hogy a "Törpék" mit is tudnak, és Góliátot leterítjük!

Forza Barca !!!
TE QUIERO BARCA
LM10Lionel Messi
Barça C

2011.12.09. 20:15:15

kakasugynok007 írta:Nem 6 pont a különbség?

A Klub Világbajnokság miatt egy fordulóval többet játszott a Barca így most azért csak 3 pont a különbség.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.12.09. 19:59:41

Nem 6 pont a különbség?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
fcbpete
Jugador del Barça

2011.12.09. 19:49:07

Szerintem:

FCB: VV-Alves,Piqué,Masch,Abidal-Busi,Xavi,Iniesta-Messi,Cesc,Alexis
RM: Higany kezd elöl

A Messi-Cesc tengely megint működni fog, Alexis megeszi Lass-ot reggelire, nem lesz 5 gól különbség, de úgy gondolom hogy egy egyértelmű győzelem lesz(megint). Kezdődjön már!

RM : FCB 1:3
G: Cesc, Xavi, Alexis ill. Di Maria
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.09. 19:31:56

Amit valaki linkelt, hogy a marca megtippelte a kezdőt, én elfogadnám mind2 részről :D
Védelembe kell Puyi, tegnap leírtam miért. Busquets pedig azért kell a középpályára, mert ő jobban, gyorsabban tudja ezt a passzjátékot mint Masch. Az, hogy Pedro és Villa helyett Cesc és Sánchez lesz az nagyon jó lenne. Cesc belövi a helyzeteket és fizikálisan bírja az iramot, Sánchez pedig merész, és tudja mit kell csinálni.
Nem nagyon merek tippelni, de biztos vagyok benne hogy mind a 2 féltől lesz gól, csak az a kérdés, hogy kinek mennyi :)
joekacsa
Barça B

2011.12.09. 19:21:44

1-3
joekacsa
1st.BARCA
Barça C

2011.12.09. 17:07:18

Sziasztok!

Én egy kicsit bizakodó vagyok, a holnapi mérkőzésről! :)
Remélem jó játékot tudunk bemutatni, egy eredményes futball mellet!!!
Egyedül csak attól félek, hogy egy favágós focit, fog játszani a Madrid.... :(
(Ami nem olyan jó nekünk!) De remélem akkor is, bevesszük Iker kapuját!
Ha a holnapi napon nyerni tudnánk, akkor a táblázat élére ugranánk rögtön! :)
És akkor Spanyol honban, helyre állna minden!

Csak azt kívánom a fiuktól és Peptől hogy "Varázsoljanak minden Barca drukkernek, egy csodálatos eredményes játékot, amivel a Madridot megtudjuk lepni és semmisíteni"

FORZA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!
TE QUIERO BARCA
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 16:04:10

maister6000cm3, én Busquetset semmiképp nem játszatnám kezdőként, mert nálam Masch JELENLEG jobb formát mutat... agilis, pontos, higgadt, rengeteget dolgozik, és ami a legfontosabb az az h akárhol játszhatják, ugyanezt hozza... bárcsak Éric lenne olyan formában, mint amilyenben volt a műtétjét megelőzően. hihetetlen volt.... játszhatnaott Cé, Dm, Özil, akárki... mellette senki nem menne el...:)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.12.09. 15:37:57

Mikaos írta:
maister6000cm3 írta:Ez az a meccs, ahol nincs taktika, hisz a két fél nagyon jól ismeri egymást. Kisérletezgetni meg nem fog Pep. Legalábbis remélem, eddig sosem tette classicón...
Amikor 6-2-re nyertünk, akkor Pep kísérletezgetett egy komolyat: Messi-t hátravont középcsatárként szerepeltette. Az előtt a meccs előtt 1, max. 2 alkalommal játszott így Messi, ez szerintem belefér a kísérlet kategóriába. A Madrid játékosoknak fogalmuk nem volt, hogy hogyan reagáljanak erre a helyzetre.
Szóval részemről én nem félek a kísérletektől. Ezzel a játékosanyaggal meg lehet húzni egy-két bátor dolgot.

Nekem pl. a múltkori 3-4-3 nagyon tetszett a Levante ellen, ami rendkívül jól működött. Fabregas-nak szabad posztja volt, Alves nem futott előre annyit, mert a szélső feladatokat megoldotta Cuenca és Alexis, és szétpasszoltuk az egész meccset. Persze a Levante nem egyenlő a Madriddal*, de bizonyos esetekben ez egy működőképes taktika. Azt kell kitalálnia Pepnek, hogy a Madrid beleszámít-e a "bizonyos esetekbe".

*hiszen a Levante legyőzte őket ;) :D
Igazad van, ami Messit illeti. De a 4-3-3 akkor sem változott, én erre gondoltam. Lehet hogy lesznek apróbb változtatások de szerintem tuti marad a 4-3-3 felfogás. És még annyi, ha a Levante legyőzte, akkor minden lehet a Madrid csak nem verhetetlen... :D
Kép
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.12.09. 15:33:10

Fecooo írta:maister, próbáltál arcoskodni, de visszanyalt a fagyi... ha támadsz, lehetőleg ne hagyj magadon támadási felületet... ;)

Daniel Alvés...

bocsánat az offért... :oops:
Off:
Kemény vagy Fecó, de nem az ékezeten van a hangsúly hanem hogy S-el írják nem Z-vel. Ugyanis Valdez is van, csak hogy ő egy paraguay-i csatár, nem mellesleg azért hagyott bennem ilyen mély nyomot mert a 2-0-ás Hércules elleni vereség legjobbja volt. Nokomment. Én legalább szóltam a témához is, szóval nem tudom ki arcoskodik.

On: Még Talán Cesc-et rakja be Pep a támadósorba és Messi kimegy szélre.
A legutóbbi két meccsen amin játszott Messi, kétszer is úgy volt eredményes, hogy jobb oldalon indították. Érdemes lenne néha visszaküldeni oda.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.09. 15:27:54

maister6000cm3 írta:Ez az a meccs, ahol nincs taktika, hisz a két fél nagyon jól ismeri egymást. Kisérletezgetni meg nem fog Pep. Legalábbis remélem, eddig sosem tette classicón...
Amikor 6-2-re nyertünk, akkor Pep kísérletezgetett egy komolyat: Messi-t hátravont középcsatárként szerepeltette. Az előtt a meccs előtt 1, max. 2 alkalommal játszott így Messi, ez szerintem belefér a kísérlet kategóriába. A Madrid játékosoknak fogalmuk nem volt, hogy hogyan reagáljanak erre a helyzetre.
Szóval részemről én nem félek a kísérletektől. Ezzel a játékosanyaggal meg lehet húzni egy-két bátor dolgot.

Nekem pl. a múltkori 3-4-3 nagyon tetszett a Levante ellen, ami rendkívül jól működött. Fabregas-nak szabad posztja volt, Alves nem futott előre annyit, mert a szélső feladatokat megoldotta Cuenca és Alexis, és szétpasszoltuk az egész meccset. Persze a Levante nem egyenlő a Madriddal*, de bizonyos esetekben ez egy működőképes taktika. Azt kell kitalálnia Pepnek, hogy a Madrid beleszámít-e a "bizonyos esetekbe".

*hiszen a Levante legyőzte őket ;) :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.09. 15:17:39

maister, próbáltál arcoskodni, de visszanyalt a fagyi... ha támadsz, lehetőleg ne hagyj magadon támadási felületet... ;)

Daniel Alvés...

bocsánat az offért... :oops:
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.12.09. 15:15:44

nagyatyesz írta:Pep biztosan a középpályát akarja majd erősebbé tenni, így akár egy csatárt is feláldozhat! Biztosan nem 3 védővel állunk fel!
Szóval nálam ez lenne az álomkezdő Madridben:
Valdez - Dani, Puyol, Pique/Masc, Abidal - Xavi, Busi, Ini, Cesc - Alexis, Messi

Viszont ha Pep nagyon hamar el szeretné venni a Madridtól a labdát, akkor lehet:
Valdez - Dani, Puyol, Pique, Abidal - Busi, Masc - Ini. Xavi, Cesc - Messi
Én nem így látom.
1. írjuk már helyesen Valdés nevét, ennyit megérdemel.
2. Simán klasszikus kezdővel állunk ki:
Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro(Alexis)
Maximum a csíleit tudom elképzelni még.
Ez az a meccs, ahol nincs taktika, hisz a két fél nagyon jól ismeri egymást. Kisérletezgetni meg nem fog Pep. Legalábbis remélem, eddig sosem tette classicón...
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.09. 15:10:47

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
1st.BARCA
Barça C

2011.12.09. 14:41:36

Kell a 3 pont..........
Nincs mese! :evil:
noname
Llegenda del Barça

2011.12.09. 07:20:22

Én a Clasicoról nem tudom mit gondoljak. Tavaly tartottunk tőlük, aztán viszonylag simán hoztuk őket, kivéve a legjelentéktelenebbet. Idén a Madridnak piszok nagy szerencséje is van, részben ezért is állnak ilyen jól. A Vale elleni meccsen ugyanolyan erővel lehetett volna 3-2 a Valenciának a meccs képe alapján, mégse lett. Az Atletico vezetett 1-0-ra, aztán kiállították a kapust + tizi. Az Ajaxnak ha jól emlékszem 2 gólt nem adtak meg. Hatalmas szerencse is kellett amellé h valóban fejlődtek. Volt sok olyan meccsük, ami billenhetett volna 2 irányba, nekik mindig a jó irányba billent. Nekünk ez nem jött össze. Sociedad, Valencia...
A jó játék mellett piszok mázlijuk is volt eddig. Egyszer ez is elfogy.
Ki az esélyes? Fogalmam sincs. Papíron a Madrid, előzményekből kiindulva mi. Forma alapján a Madrid, játékoskeret alapján mi.
Felesleges itt esélyeket latolgatni. Lesz ami lesz. Tény h győzelem kéne mindenáron.
Hozzátenném h ha idén nem nyerjük meg a bajnokságot, de meglesz a klubVB és a BL címvédés, már elégedett leszek. :wink:
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése