Élő közvetítések
Srácok! Valaki küldjön egy linket légyszíííííííí..... Köszönöm!!! 

már bent láttam....VAMOS VAMOS VAMOS!!!!!
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
mindig kiálltam a csapat mellett,de ezekután...hogyan lehet egy ilyen gólt kapni az 1. percben egy ilyen fontos meccsen?Cali írta:Hátra van még majdnem az egész meccs, szép kis szurkoló vagy...Messi-Ini írta:na ennyi,én kinyomtam a tévét,mostantól nem is nézem.majd az eredményt megtekintem,de nekem ennyi elég volt...Valdes,te meg menny a tudod hová,ez a bajnoki cím miattad ment el,mert innen végünk...

Hátra van még majdnem az egész meccs, szép kis szurkoló vagy...Messi-Ini írta:na ennyi,én kinyomtam a tévét,mostantól nem is nézem.majd az eredményt megtekintem,de nekem ennyi elég volt...Valdes,te meg menny a tudod hová,ez a bajnoki cím miattad ment el,mert innen végünk...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
köszönjük valdes, az negyedéves bakidat a legjobb meccsre időzítetted...
le is cserélném simán,ilyet nem csinálhat egy milliókat kereső ember,egy ilyen meccsen.
le is cserélném simán,ilyet nem csinálhat egy milliókat kereső ember,egy ilyen meccsen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lehet kikapunk ma-mérges leszek 1-2 napig,de aztán rájövök, hogy ez a csapat annyi szépet és jót adott, hogy nem lehet rájuk haragudni. Egy szó van az elmúlt időszakra. Köszönet. Egyszer minden sorozat véget ér. Két szó van, mindig és soha:küzdeni mindig, feladni soha.
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Érzik a srácok is, hogy túl sima volt az utóbbi pár meccs, kell egy kis handicap a fehéreknek 
(azért lassan tessék felébredni, srácok...)

(azért lassan tessék felébredni, srácok...)
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ez a csapat egy rakás 'mit is' ? nem ér

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
na ennyi,én kinyomtam a tévét,mostantól nem is nézem.majd az eredményt megtekintem,de nekem ennyi elég volt...Valdes,te meg menny a tudod hová,ez a bajnoki cím miattad ment el,mert innen végünk...

hosszú még az este
Etufcbcetjb7f5jcd.......ügyes,de még 90perc hátra van..

Szerintem ezzel most jól megleptük őket.. 

nemtom értékelni a mostani formánkat..
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mennyémá, még el sekezdtem izgulni, azt vezet a Real.
Sebaj, innen szép nyerni.

Sebaj, innen szép nyerni.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Valdes hibája hagyján,de utána mííí makkal került ziccerbe a Madrid, elképesztő:D

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szép kezdés... :S