2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát pedig én megtaláltam,és kábelen jön az adás.cps46 írta: Én is pont ezt a hírt találtam meg. De a digi sajnos csak műholdra rakta fel a PRO4-et, akinek kábelen jön, az továbbra sem fogja megtalálni.
Én is pont ezt a hírt találtam meg. De a digi sajnos csak műholdra rakta fel a PRO4-et, akinek kábelen jön, az továbbra sem fogja megtalálni.Dragonfly80 írta:"Február elsejével a DIGI teljes hálózatán, alapcsomagban is elérhető a TV2 Csoport két kábelcsatornája, a FEM3 és a PRO4!
A két csatorna tesztje a 12,563(V) GHz-en indult el (SR:27500 FEC:3/4), az előfizetőknek ezt a frekvenciát kell lekeresniük."
Megkerestem és ott van,akinek van digije keresse meg kézi kereséssel.
Jó meccsnézést!
műholdas digim van és valóban van Pro4 !!!!socio66 írta:de milyen frekvencián?shevy írta:Esetleg aki digis és nem tudná, néhány napja van pro4 a csatornánál
megnéztem az oldalukon a csatornakínálatot,de nincs benne továbbra sem a pro4.
jó lenne azért,ha nem szórakoznának évről évre a bl-közvetítésekkel,mert baromi unalmas már.
Lehet, hogy csak a digitálisba van, az analógba nincs!socio66 írta:de milyen frekvencián?shevy írta:Esetleg aki digis és nem tudná, néhány napja van pro4 a csatornánál
megnéztem az oldalukon a csatornakínálatot,de nincs benne továbbra sem a pro4.
jó lenne azért,ha nem szórakoznának évről évre a bl-közvetítésekkel,mert baromi unalmas már.
de milyen frekvencián?shevy írta:Esetleg aki digis és nem tudná, néhány napja van pro4 a csatornánál
Ez komoly? Nekem a legnagyobb csomagom van, akkor tuti benne van nem?shevy írta:Esetleg aki digis és nem tudná, néhány napja van pro4 a csatornánál
Ha ezt a két meccset nem láttad, akkor mostantól minden meccset nézz!P.U.Y.O.L. írta:Hihetetlen, hogy a TV2 megint lepasszolta a fiókcsatornájának a meccset. Remélem találok nézhető stream-et, mert az eddigi szezonból 2 meccset nem láttam csak. (Getafe - Barcelona, Osasuna - Barcelona....)
Én úgy tudom, játszhat. Bár az utóbbi időben nem láttam játszani, nekem az rémlik, hogy elég darabos a szélen.shutterisland írta:corlukát kölcsönvette a spurstől a leverkusen...ő EL-ben már játszott, akkor játszhat ellenünk ? nem rossz kis védő...