Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És telibe nézte a spori...Deus írta:Persze, nem fujjak be mikor puyol mezet izombol huztak...
Mert mivan ha neadjisten osszemakkoljak a golt nalunk, egyet-kettot, akkor megszivtunk.recrea írta:Igazából nem értem, h miért?Deus írta:Kell az a rohadt gol idegenben...
Ha 0-0 a vege, akkor Para van, de nagyon.
Igazából nem értem, h miért?Deus írta:Kell az a rohadt gol idegenben...
Ha 0-0 a vege, akkor Para van, de nagyon.
igen,mégha casc sokat is hibázik mostanában, de legalább mer kezdeményeznirecrea írta:Cesc, Tello nyugodtan jöhetne.fcbarca78 írta:miért van az hogy ahhoz hogy történjen valami messi kell...egyszerűen hihetetlen hogy nélküle senki nem kezdeményez
Haha, köszi.. De nem nagyon emlékszem mikor játszott ilyen meddőn a csapat... Iniesta Oleguert idézi...recrea írta:Ez mekkora hsz!Rivaldinho írta:Így kiesünk.. De ne legyen igazam.
Ez mekkora hsz!Rivaldinho írta:Így kiesünk.. De ne legyen igazam.
Cesc, Tello nyugodtan jöhetne.fcbarca78 írta:miért van az hogy ahhoz hogy történjen valami messi kell...egyszerűen hihetetlen hogy nélküle senki nem kezdeményez
Eléggé másképp láttuk, szerintem egyértelmű 11es. Bal lábát elkaszálta a kezeivel.Rivaldinho írta:Origo-n írják, hogy nem kaptunk meg egy tizit.. Én örülnék neki, ha tizi lett volna de nem kell mindent annak látni.. A labda már elgurult, el sem érhette volna Alexis, így homorított, lábat merevített és műesett.. Nem volt annyira látványos, de ha visszanézed nem tizenegyes.
Láttunk már ilyenért büntetőt adni, de nem szoktak.
Én is Cesc-et vártam a kezdőbe, de előző meccseken inkább Keita produkált jobban.Messidona10 írta:Kezdettől fogva nem értem, hogy miért kellett Keitának kezdeni. Cesc jöhetne... Vamos!
Úgy védekeznek, mint egy spanyol kis csapat, csak itt jobb játékosok vannak. Néztem, hogy sokszor nem volt senki centerben, a Milan védők egymást őrizték egy vonalban.Z$oŁa írta:Teljesen egyetértek, Subinho!
És még csak rosszul se játszunk (a körülményekhez képest)!